2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Aminnnnnnnn silacimmmmmm allahrazi olsunnnnnnn
Allah hepimizden razi olsun kuzucum...amin insallah...
amin tatlim benim... masallah doguma az kalmis desene 11-12 haftan kaldi dogumasadece.. kolay dogumlar nasip etsin Allahim sana ve tum hamislerimize...
sordugn soruyu cevaplicaktim ama yarin yazarim artik cünkü birkac soruda sormam lazim.
canim sagduyun icin cook merci... tatlim burdaym ama gec oldu dersen yarinda buralardayiz insallah..

amin tatlim benim... masallah doguma az kalmis desene 11-12 haftan kaldi dogumasadece.. kolay dogumlar nasip etsin Allahim sana ve tum hamislerimize...

evet canım az kaldı insallah dogumum kolay olur artık onun korkusu sarmaya basladı valla

iyi peki öyle olsıun amaaaa yarın eğer koymazsannnn dilimizden çekeceğin var ona göreee
Benimkinle tartistik yine... foto filan cektiremedim bugun..offf

hayırlı olsun hepinize. hamile kalıp bebeğine kavuşanlara ne mutlu sağlıklı bir hamilelk geçirin inş. bende 3 aydır deniyorum bişey yok henüz inşallah adım lsteye yazılır benmde

:canim batini soylersen ekleyelim seni de listeye..

Ayy telden yaziyorum kizlar smiley filan ekleyemedim..

çiçekcim maşallah sana çok yakışmış göbüşün..sağlıkla hayırlısıyla bi avazda kucağına alırsın inşallah :)

sılacım amin inşallahhhhhhhhhh isteyen herkeseee :)

screamaway valla snde tuğçenin gibi aynadan çek şekerim ben anlamammmmmmm

ayy nassınız kızlar ? bnde bel ağrısı çok şiddetli , kasık ağrısı ara ara şiddetli ve melankolik bir hal ara ara geliyor sadece

canım çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine hayatım...

günaydın kankitoların en güzeliiiiii. napalım yaa iş işte uğraştırıyo biraz naparsın. aslında akşam gelicektim topiğe abimlere maç izlemeye gittim :))))....
bütünnnnn geçmişi tek tek okudummmm hepinizden haberim varrrr.
resimleride görmüş bulunmaktayımmmmm...
sreamcımmm bu akşam senin için özellikle geleceğimmmm
birkere sevdim iyi yaptın hayatım otur evinde hamileliğin tadını çıkar
nartanesi canımmmm inşallah hamile çıkarsın bu ayyy
çiçekcimmm harika görünüyorsunnnn
azracımmmmm seni çok seviyorummmmmmm... adını anmadan geçemedim ama bu da bir gerçekkk
tuğçecimmm süpersin. Allah anneciğinin yolunu açık etsin.
nihalll hayatımmmm buraya daha sık uğra lütfennnnnn. öptüm hayatımmm
yeni gelen arkadaşlarrrrr hoşgeldinizzzz
hala burdayım şimdilikkkkkkkk

kolay gelsin canım ne diyimmm bnde yatıp yuvarlanıyorum valla bikeresevdim işten çıksın yanına gelcez öğle yemeğineee

kuppeciğimmmmm ömrün boyunca sağlıklı , huzurlu , sevdiklerinle beraber geçireceğin yıllar dilerim canım ... iyiki doğmuşsunnn ... doğum günün kutlu olsun

coooook tesekkür ederim hüylacım ve kardaiz cim güzel dilekleriniz için eminim hamilelik size de cok yakısacaktır ortaköydeki fotolarınıza baktım bayildim hepiniz de cok tatlısınız keske bende istanbul da olsaydım katılırdım bulusmanıza ama urfa ya yolunuz düsürse beklerim hepinizi

Vayyy be o kadar yazmışsınız birtek hülyacım adımı anmış aşkolsun size demekki hiç gelmesem yokluğum hissedilmeyecek neysse canınız sağolsun

Canım ben kendi isteğimle listeden çıkmıştım doğal yollardan olamayacak madem listede olmayım hemde bir süre bat falan takip etmeyim demiştim ...

Canımmmmm ne kadar sevindim anlatamammm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim biz isteyenlere de versin bu güzel duyguları inşallah

oy kuzum yaa ben kaçırdım galiba bu konuşmaları ama geçtiğin özette yanlış anlaşılacak bişey yok kimsede alınmaz zannetmiyorum yani aşkolsun bende geçenlerde facede sordum bu kız nerde diye merak ettim seni gruptan da çıkmışsın üzüldüm canım ya görüşelim hemen

ne demek canım benim :) valla burda olsaydın da snde gelseydin gerçekten ne ii olurdu :) urfaya benim değilde dedemin yolu düşecek yakınlarda söleyim de selamımı getirsin sana :)

canım ne demek yaa unutmak falan.. bu topikte kimse kimseyi unutmuyor unutmaz da ... ne durumdasın bi yazsan annatsan falan.. listeye de girsen tüp yapıyo diye olur bnce :)

azra bebeğin kurtarılışı o an beni mahvetti... Allah ımın mucizesi... yavrumm küçücük minnacık çaresiz daha 14 gün olmuş dünyaya gözlerini açışı.. ahhh içim garip oldu yaaa

ohhhhhhhhhh çok şükür bebek annesiz kalmadııııı ...

Son düzenleme:

olabilir aslında canım ne bilim o ara pek umudum yoktu bi bunalım takılıyordum listede olmak istememiştim ... Canım şöyle özet geçeyim dün kontroldeydim toplam 12 yumurtam olmuş 8 tane sağda 4 tane solda soldaki de 8 olsa süper olacaktı ama sana çok düşük dozda ilaç kullanıyoruz o yüzden normal sayılır perşembe günü tekrar kontrol edelim dedi kısmet artık inşallah perşembeye daha da artar . Doktora bu şekilde ilerlersek ne zaman yumurta toplama işlemi olur diye sordum önümüzdeki hafta başı olur büyük ihtimalle dedi p.tesi olursa 5 günde embriyo için bekleyeceğiz tam bayramın 1.gününe geliyor sonra bi 12 günde test için bekleyeceğiz inşallah olur canım yaa o kadar umutluyum ki Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın. Seninde az kaldı canım senin içinde çok heyecanlanıyorum

ayy canım maşallah güzel gerçektennn.. önemli olan sayı değil oraya takılma kaliteli olması önemli olan az olsun öz olsun

ay inşallahhhh herşey yolunda gider de hayırlı haberlerini alırız canım benim.. valla bnde de bel ağrısı ve su şeklinde akıntı var.. inşallah adet belirtisidir de başlayayım artık bnde çok heycan ve stres bastı bana bugünnnn :18::18:

Tuğçecim, resmine baktım, süpersin, hamişlik çok güzel yakışmış kardeşime, maşallah, ALLAH nazarlardan saklasın! İnşallah annelik de yakışacak, eminim.

sağol bitanem, ay böyle yazıları okuyunca koca türkiye'de yalnız olmadığımı anlıyorum, iyi ki varsınız, canlarım benim!

sağol tatlımmm, bu arada senin de resmini bekliyoruz... acilennnnn

İnşallah sılacım, ALLAHIM dualarımızı kabul etsin, hayırlısından birer, bazılarımıza da ikişer bebiş versin, inşallah!

olur tatlım, artık elimden geldiğince burdayım

Breshkacım, hoşgeldin, inşallah bu defa olucaktır, içini ferah tut, tatlım, güzel haberlerle gelirsin inşallah yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…