2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Tuğçecim, resmine baktım, süpersin, hamişlik çok güzel yakışmış kardeşime, maşallah, ALLAH nazarlardan saklasın! İnşallah annelik de yakışacak, eminim. Annenin yerinde olmak isteyen çoook kişi var, ALLAH kabul etsin. Peygamber efendimize bizden selam söylesin olurmu?

sağol bitanem, ay böyle yazıları okuyunca koca türkiye'de yalnız olmadığımı anlıyorum, iyi ki varsınız, canlarım benim!

sağol tatlımmm, bu arada senin de resmini bekliyoruz... acilennnnn

İnşallah sılacım, ALLAHIM dualarımızı kabul etsin, hayırlısından birer, bazılarımıza da ikişer bebiş versin, inşallah!

olur tatlım, artık elimden geldiğince burdayım

Breshkacım, hoşgeldin, inşallah bu defa olucaktır, içini ferah tut, tatlım, güzel haberlerle gelirsin inşallah yakında

inşallah canım inşallah herşey yolunda gider Allahım duysun sesimizi ... Kaç gün kaldı canım seninde son birkaç gün olması lazım ? Arkadaşım için bebek yeleği örmeye başladım eşim görünce kem küm etti biraz yazık kendi bebeğimiz için örüyorum sandı bişey de diyemiyor garibim erken değilmi falan dedi beni bi gülme krizi tuttu aşkımm ya canım bizim için değil arkadaşın bebeği için örüyorum dedim o da baya güldü sonra dün akşamda kaynanamlar bizdeydi kadıncağız bi elime bakıyo örerken bi gözüme bakıyo bişey diyeyim diye sonra onada gülerek yok anne bizim için değil arkadaşıma yapıyorum dedim Allllahım kendinize yapmayı nasip etsin dedi o da . Biran önce gelseydi eşek sıpası çok bekleyeni var valla

wifeofdemon canımmm hoşgeldin İnşallah canımm dualarınızı eksik etmeyin çok zor bi süreç Allahım hepimize o güzel günleri nasip etsin inşallah
Nerelerdeydin sen ? nasılsın ? yazmışsın kızlara gerçi ama bi kayboldunmu daha da izini bulan yok maşallah. :26:

wifeofdemon canım benimmm tabiki yalnız değilsinnn... ayy yirim seniiii her zaman dertleşiriz konuşuruzz rahat ol

canım son 6 günnnn :18::18::18: inşallahh kendi bebeklerimize de örerizz canımmmm

amin ucuzummm benim...

ahh guzel arkadasiimmm neguzelde ozet gecmis herkesi.... cok sagol canim...
kuppeciğimmmmm ömrün boyunca sağlıklı , huzurlu , sevdiklerinle beraber geçireceğin yıllar dilerim canım ... iyiki doğmuşsunnn ... doğum günün kutlu olsun

ahhtaliskom yaaaaaaa olarmi hiic oylesey vallahi unutulmaz burdaki kimse....... hem nerdeydin sen bakem??? masallah bebegine adimlarin yaklasiyor insallah....cook seviniyorum.
ooohhh, sayfayı kapladımmmm kızlar, kusura bakmayın, öyle oluverdi....
nedemek tatlim ozlemisiz... ya sen bolca yazzz
sılaaaaaaaaa canım geçmiş olsun hayatım hastalanmışsın ... Nasıl oldun iyimisin şimdi ?

coook tsk canikom... elhamdulillah daha iyicegim....

menbetayi merak ediyorum.....

hoşbulduk tatlım, ben uzun süreli bir tatilden döndükten sonra memlekete gittim, ordan da 2 hafta önce döndüm, ve foruma da pek yazmak istemedim açıkcası, arada açıp kızların durumuna bakıyordum, yeni hamiş varmı diye. ama sohbete katılmıyordum, çünkü eşimle sorunlarımız var ve bebek düşünmüyoruz, bebekmi düşünsek yoksa ayrılsakmı diye 2 ucu yaşıyoruz. foruma katılmam benim kesinlikle ilk seçeneği seçmemi sağlayacaktı, o yüzden mantıklı karar verebilmek için girmemeye çalıştım bir süre. Ama olmadı işte, duramadım, artık bebek düşünmeden, sadece sizlerle sohbet için burda olmaya karar verdim. ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin diye dualar ediyorum!

wifeofdemon canım benimmm tabiki yalnız değilsinnn... ayy yirim seniiii her zaman dertleşiriz konuşuruzz rahat ol

canım son 6 günnnn :18::18::18: inşallahh kendi bebeklerimize de örerizz canımmmm

inşalllllaaaaaaah canım benim ay çok az kaldı seninde hmmm 6 gün reglini beklesek senin kısa protokol olacak 7-8 günde iğneleri eklersek 13-14 gün falan var yumurta toplanması için senin 5.gün embriyosu yaparlarsa 18-19 gün sonra transferin bitecek benimde tahminlerime göre 11-12 gün var ayy çok az olacak aramız kıssssss beraber :9patlatcaz inşallah tüpleri Ayyy Allahım inşallllaaaaaaaaah

canımm yaa ben işin bu denli ciddi olduğunu tahmin etmemiştim.. Allah ım bu sınavı alnınızın akıyla vermeyi selametle yolunuza devam etmeyi nasip eylesin cnım.. üzüldüm şimdi

Hakkınızda hayırlısı olsun canım bir yuvayı kurmak zor dağıtmak daha da zor Allahım o günleri yaşatmasın aranız düzelsin biran önce bebeğiniz kendiliğinden gelsinde annesini babasını daha da kaynaştırsın birbirine inşallah . Biz herzaman yanındayız ne zaman kızlar beni dinleyin desen hemencecik yanıbaşındayız canımmm .

evet canım benimde hesaplarıma göre kasımın son haftası test yaparım herhalde galiba sanırsam

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh bidahaki görüşmede ikmizde hamile oluruz inşallahhhhhhhhhhh

Bilmiyom vallaa hiç adımı anmamışsınız bile küstüm işte size Şaka Şaka anammm küsermiyim hiç ... İyi olmana sevindim canımm Allah iyilik versin Menbetamda fena üşütmüş dinleniyordur inşallah biran önce iyileşir oda

canımm yaa ben işin bu denli ciddi olduğunu tahmin etmemiştim.. Allah ım bu sınavı alnınızın akıyla vermeyi selametle yolunuza devam etmeyi nasip eylesin cnım.. üzüldüm şimdi

amin tatlım, üzülme, ben üzülmüyorum, sadece evliliğimizin 7. yılındayız, artık bir karar vermek zorundayız, ve maalesef de veremiyoruz. eşim bebekten yana, evliliğimizin bitmesini düşünmüyor bile, ama bu evlilikte acıyı çeken o değil, benim, bu yüzden olayı bu denli ciddiyete bindiren de benim. ya bile bile lades diyicem, bebek düşünücem yada ayrılıcam, aslında sorunun büyük kısmı eşim değil, kayınvalidemlerle birlikte oturmamızdır. artık birbirimize tahammül sınırlarını çoktan aşmışız ama hala daha da bizim evi ayırmayı düşünmüyorlar, ben anlamıyorum bu insanları, mutsuzluktan mutlu oluyorlar her halde, beni kalp hastası edinceye kadar da rahat bırakmayacaklar sanırım....

teşekkür ederim tatlım, biliyorum, sizler varsınız, kardeşlerim gibi oldunuz, derdimi sadece size anlatabiliyorum...

evet canım benimde hesaplarıma göre kasımın son haftası test yaparım herhalde galiba sanırsam

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh bidahaki görüşmede ikmizde hamile oluruz inşallahhhhhhhhhhh
İnşallah canım yaa ne güzel oluruz kim bilir:115: pekde mütevazıyımmm

canım ya eşin bu olanların farkında değilmi hala ya yani sen mutsuzsun madem çocuk istiyor önce mutlu bir evlilik sağlasın bunun içinde ayrı bi eve çıkın artık ... Pek hatırlamıyorum canım kusura bakma ama kayınvaliden rahatsız falan mı yada eşimi yok niye beraber oturuyorsunuz ?
Biz herzaman seni dinleriz derman olmaya çalışırız ama insan önce eşinden bekler seni çok iyi anlayabiliyorum bu konuda ...

ben geldimmm.....

nasılsınız bakalım??????

wifeofdemon hosgeldın canımmm.. sılacım gecmıs olsun hastaymıssın galıba... breshka canım ıyı haberlerle gelmıssın sevındım... sempatiğimde hastaymıs. gecmıs olsun canım.. yat dınlen canım sen.. ıster mısın bıde hamıle olur mussun.... ne kadar güzel olur... kardaizciğimin işlerle bası dertte herhalde cok yogunluk yasıyormus kolay gelsın sana...

dun bıraz bakabıldım ama cevap yazamadım... screamaway canım senın bana sozun vardı hatırlarsan... resmini ekleyecektin ozellikle benım için.. ama gene yamuk yapmıssın anladıgım kadarıyla.. o yuzden bız senın ve gobegının resmını ıstıyoruzz.. ıtıraz yok tamam mı...

azracım ve tugce ne durumda nasılsınız ?

canım benim ya.. şimdi eğer ki bebeğimiz olsun mutlu oluruz sorunlar halledilir diye düşünüyorsa eşin.. bnce ciddi bi problem var demektir ortada.. biraz açık oldu canım ama.. yani bebek evliliği kurtarmak adına yapılmamalı.. Allah korusun ya gitmezse sürmezse yazık bebek nolcak o zaman.. yani bu ince bir çizgi ya geçeceksin bitecek.. yada kalacaksın herşey düzelecek.. umarım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.. 7yılda az bi süre değil yani
bazı kaynanaları anlamak mümkün değil onlar çok farklı kötü haset düşünüyorlar.. Allah korusun öylelerinden.. eşinle konuşmalısın.. ya evi ayıralaım ya bizi diye desen git der mi Allah korusun da

benden bulaşmıştır mütevazılık

ayyyyyy sempatiğimmm hoşgeldin nasıl oldun kuzum merak ettik valla seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…