2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hayırlısı olsun canımmm... kendıne cok cok cok dıkkat et....

kizlar, aksama koyarim artik fotoyu... sinirlerim cok bozuk... isteyim.. toplantidan ciktim simdi... cok gerildim...

canımmmm, bak bu aksam benım ısım var. hatta yarında var.. lutfen yanı lutfen kaldırma.. bende senı gormek ıstıyorumm.. nolur nolurrr..... sımdı asabıymıssın.. fazla bısey yazmayayım.. bana felan patlarsın alınırım heeeee....

evet sana cevabım gercekten Allah kurtarsın... eğitimli bır ınsan olarakta, bu yapılanlara katlanman coook zormus gıbıme gelıyor... yanı bende bazen derım ben bugunlerı yasamak ıcın mı okudum.. gıbı gıbı... bunu soylerken art bır nıyetım yok lutfen yanlıs anlasılmasın canım...

sende calısabılsen turkıyede ısını yapabılsen bır nebzede olsa evden uzaklasabılsen... belkı daha iii olur.. belkı o zaman ayrılabılırsınız o evden...

herkesın kendıne aıt bır duzenı vardır.. senın dedıgın ona batar, onun dedıgı veya yaptıgı sana batar ki oyle gozukuyıor anlatıklarından... dıyecek bırseyde bulamıyorumm...

en yakın zamanda kendı duzenınızı kurmanız dılegımle... bırlıkte yasamak cooook zor......

Son düzenleme:

nihalcim, anlattiklarin hicccc ufak seyler degiller... bir evde iki bayan cok zor... sizin 2 tane mutfaginiz, 2 farkli katiniz olmasina ragmen resmen tek evde yasiyormus gibi yasiyorsunuz...
onun kendine gore duzeni var.. ama sen de kucuk ve yeni yetisen bir kiz degilsin ki, butun bunlari ondan ogrenesin... dedigin gibi bayadir evlisin, kendine gore duzen kurman istemen cokkk normal canim... ya esinle konussan ve su katlari araya kapi cekmeseniz bile duzguncene ayirsaniz.. ? yani sen farkli mutfak kullansan, farkli salonlariniz olsa.... ayni katta oturmasaniz... birbirinize gidip gelirsiniz gerektiginde... bir ihtiyaci oldugunda sana seslenir, sen yardima gidersin zaten... bence butun bunlari esinle konus canim yaa... bu sekilde uzuluyorsun... evliliginiz cok yipranir... Allah yardimcin olsun canim...

evet canım hayırlısı neyse o olsun rabbim yardımcın olsun benim kızım olacak teyzesi masallah hareketli sürekli tekme atıyor artık büyüdügü için daha iyi hissediyorum

ay maşallah, yerim ben onu, teyzesinin şeker paresi...

Insaallah canim Insaallah. hangi gün catlamisim acaba onu görebiliyormusun?
Sende Insaallah en kisa zamanda sorunlarini cözersin. Hersey gönlünce olsun ama neolursa olsun hicbirzaman yilma. yinede sükret. Allah yardimcin olsun

tatlım 17. gün yumurtlamışsın tatlım. inşallah tutturursun bu ay. esas önemli olanı adetin yaklaştıkça ateşinin inmemesi.

aslinda baya bi kisi burda... resimmmmmm isteyennnn? hemen koyabilirim, bakarsiniz kaldiririm... tutmak istemiyorum...

silacimm gitti ama yaaa.. uzuldummm...
neyse dun apar topar benimkine cektirdigim gobegimin fotosunu koycam... cok iyi diil, ama idare ederiz artik...

bosver sen koy ben onlara anlatırım

kendını koyaydın yaw merak edıyom senı.. hoc gormedımmmm... onu da artık butun kızlar varken koyarsın.....

bosver sen koy ben onlara anlatırım

kendını koyaydın yaw merak edıyom senı.. hoc gormedımmmm... onu da artık butun kızlar varken koyarsın.....

kendimin fotosu yokki yanimmmda... sadece dun gobegimi cektirdimmm, dun gece kimse olmayinca yanima almistim, belki sirketten koyarim diye....

menbetacimmmm foto koycam dedimmmm, kalabaliktik dagildikkk, nolduk yaaa... ayy ne sanssizimmm...

bunun için elimden geleni yapıyorum tatlım. sınava hazırlanmak için kurs araştırdım buldum, tus kursuna yazılacağım. inşallah kazanırsam çalışacağım ve bu evden kurtulacağım inşallah.

evliliğimiz şimdiye kadar çok yıprandı, garip bir ayardayız, ama kendim bişeyler elde ederek, çalışarak kurtarıcam kendimi bu durumdan, hem bu ara eşim işsizdi, üstüne varamıyorum ayrı ev diye. onun işi bi düzelsin benim ki de. ondan sonra ALLAHIN izniyle ilk iş ayrılacağım bu evden eşimle beraber, kayınpederimin keyfini beklemiyicem. Ablam 2 çocuğuyla babamın evine döndü, onlar bizim gibi beklemediler, hemen 2 çocuk yaptılar, şimdi de ayrılıyorlar, ben de babamın evine kucağımda çocukla dönmek istemiyorum. annem bizi vermeden önce demişti ki kızlar, ben kaynanamla 5 yıl birlikte yaşadım, kaynana yanına kız vermem, nasıl bişey olduğunu bildiğim için. ama biz ikimiz de salak gibi, "yok geçinir gideriz, yok idare ederiz, önemli olan sevgi",falan filan dedik, direndik, şimdi ablamın da ailesi kaynana yüzünden dağılıyor, benimki de sallantıda.

Son düzenleme:
kendimin fotosu yokki yanimmmda... sadece dun gobegimi cektirdimmm, dun gece kimse olmayinca yanima almistim, belki sirketten koyarim diye....

menbetacimmmm foto koycam dedimmmm, kalabaliktik dagildikkk, nolduk yaaa... ayy ne sanssizimmm...

ne kısmetlıyım Allah ım... herkes senı merak ederdi goremedik ya hıc ondan... ben gordum ama muhtesem erkegın bulundugu yerı ve cırpı bacakları alınma sakın heeeeee..... cok ınce anam bacaklar.....

Allah yolunu acık etsın canımmm... en yakın zamanda ıns ıstedıklerını tek tek tek yaparsın....

yok bır kere ınsanda anlayıs ollacak... yok yanı.. odun nerde olsa odundur... afedersın ama yazdıklarının okuyorum gercekten celıskılı bır durumdasın..
Allah korusun yuvanız bozulsa daha mı ıyı olacak, ayrılın gıtsın.. versınler destek neden yanınızda olmazlar ki... nıye hakımıyet kurmak ısterlerki ogullarının gelınlerının uzeerınde... yazık gercekten...hıc bırseyı ızın almadan kendı kararınla bıle yapamazsın.. bı arkadas cagırıken bıle problem olur... oyy bılemıyorummm... senı tesellı edecek yardımcı olacak hıc bır cumle bulamıyorum canım... Allah yardımcın olsun....

ablan ıcınde uzuldum canım,, kesın ayrılıyorlar mı, yok mu bır cıkar yol felan.. 2 de cocuk varmıs.. yazık gunah...

ablamın durumunu sorma, benden 1000 beter zor durumda. ayrılmaları en mantıklı çözüm, onun eşi de iyi biri değil, bende yine tutulucak yani var eşimin, onda o da yok. çocukları elinden alırım deyinceye kadar gitmiş. ALLAH korusun.

Son düzenleme:
ne kısmetlıyım Allah ım... herkes senı merak ederdi goremedik ya hıc ondan... ben gordum ama muhtesem erkegın bulundugu yerı ve cırpı bacakları alınma sakın heeeeee..... cok ınce anam bacaklar.....

tamam canim, insallah en yakin zamanda sana ozel foto koycam... bunda basim acikti ondan yuzumu aldirtmadimm..
bacaklarim cirpi miii, belki yandan durdugu icin oyle gorunmus olmasin? cok da zayif sayilmam herhalde..
bir de neden alinimmmmmm, iltifat gibi soylediklerin inan bana..

tatlım, resim süper, yeğenim erkek değilmi? isim seçtinizmi?

evet canimm, erkek dediler... belli mi karnimin seklinden? isim konusunda hala calismalar devam ediyor.. bir karara varilamadi henuz..

sildimmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))

dun hlycım demişti sanırsam.. yanlıs hatırlamıyorsam... kime dedi hatırlamıyorum... gercekten evlilik kurtulsun diye cocuk yapılmamalı veya buna benzer durumlar için... arada olan cocuklara oluyor...

yazık değil mi 3-4 yasındaki cocuklara... Allah yardımcısı olsun.gercekten ablanın durumunun tutulur yanı yok.. yanı bıtse daha hayırlısı olur..ama esininde yaptıgı ıs mı... yanı cocuklarının hıc bırseyınden haberı yok hemde alırım cocugu dıyor... allah edep haysiyet versin.. ne insanlar var.... Allah yardımcın olsun canımm..

sende bnce evı ayırmadan ve bır ıs bulmadan yada nasıl dıyeyım duzenının tam oturtana kadar cocuk yapma canımm... sızın durumunuz bellı degılken bı de o gunahsızı arada budamayın yavrumm...

şimdi cıkmam lazım... bırazdan belkı gelrıım.. opuyorum senıkocaman... canını sıkma ne olur... ama en yakın zamanda bu durumları asmaya calısın.. elınızı cabuk tutun...

scream
canım hoscakal.... cooook fitsin bu arada.. yazdım yorumlarımı ama belkim yogunlukta bakamazsın optum senıde... babayyyyyyyyy...

Son düzenleme:

sağol tatlım, sizin desteğiniz bana bi başka etki ediyor, iyi varsınız canlarım benim. menbetacım, nereye gidiyorsan çabuk dön. ben şimdilik buralardayım. öptüm seni teşekkür ederim dinlediğin ve teselli ettiğin için.

.........-yazdiklarini sildim. -.............................

nihalcimmm yaa annen aslinda size aciklamaya calismis o zaman... ama bazi seyler basa gelmeden anlasilmiyor... senin esin ablaninki gibi de degilmis.. su ev isini bir halledebilseniz bence cok rahat edeceksiniz...
dedigin gibi sen de is bakmaya baslarsin, o da guzel bir is bulur insallah... ondan sonra da ev uzerine dusunmeye baslarsiniz...
Insallah en yakin zamanda bunlarin ustesinden gelirsiniz canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…