- Konu Sahibi screamaway
- #28.821
cnmm trde 22 ile 28 hafta arası yapılıyoo , bende 22 haftalıkken gitmiştim yanlış hatırlamıyosamm... Bence gidebilirsinn çünkü bütün organ oluşumları tamamlanmış oluyomuş 22 haftada ...
kızlar kusura bakmayın annem hacı olucak yrn Allah nasıp edersee... GElen gıden varr... Sımdı wc ye gıdıyorumm aynadan kendımı cekıyorum hemencık :)
Tuğçecim, resmine baktım, süpersin, hamişlik çok güzel yakışmış kardeşime, maşallah, ALLAH nazarlardan saklasın! İnşallah annelik de yakışacak, eminim. Annenin yerinde olmak isteyen çoook kişi var, ALLAH kabul etsin. Peygamber efendimize bizden selam söylesin olurmu?
canımm benimm dönem dönem eşler arasında ilişkiler gerilebilirrr sonraa sııkıntı yaşanabilirrrr sonra 3. şahıslar araya girer (3. şahıs derken kaynana görümce elti vs. yanlış anlaşılmasın) bunlar sıkıntı yaratır falan.. ama as olan eşinle mutlu olup olmaman... hiççç kimseyi takmaa canım.. eşinin de belki kendine göre sıkıntısı oluyodur dönem dönem.. çok aldırış etme.. ama bu görüşme konusunda yavaş yavaş 2. görüşme için hemen hemen taş çatlasa 1 ayımız var bu zamana kadar yol yapmaya başla canımeşine söyle o getirsin hatta çaktırmadan bi yerden bizi izlesin çok istiyorsa
![]()
sonra şu sizi bunaltmayım lafını da sevmedim.. biz burda sadece bebek konuşmuyoruz canım her telden çalıyoruz derdimizi mutluluğumuzu herşeyimizi tamam mıı.. o yüzden o an biiye canın sıkkınsa rahatlamak için anlatırsın canım tamam mı :)
ayrıca düşüncen çok güzelmişş.. inşallah yakın zamanda sağlıkla alırız hamiş haberlerimizi de yapmaya başlarız![]()
sağol bitanem, ay böyle yazıları okuyunca koca türkiye'de yalnız olmadığımı anlıyorum, iyi ki varsınız, canlarım benim!

[TABLE="class: grid"][tr][td][/td][td]
[/td][td]
[/td][td]
[/td][td]
[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER!
[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER!
[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER!
[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER!
[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER!
[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Ekim [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td]
[/td][td]
[/td][td]
[/td][td]
[/td][/tr]
[/TABLE]
kizlar durumu degisen var mi?
Bir de yeni hamilelerimizi ilk sayfaya gondermedim daha... Hem de bu listeyi cok da kucultmek istemiyorum...:26:
wifeofdemonu da ekledimmmmmmm...![]()
sağol tatlımmm, bu arada senin de resmini bekliyoruz... acilennnnn

sen beni bekmeden gittinmii canimm?? baktim cicegim kizinla sahanesin mukemmel gozukuyosun...... Allahim kucaginda resimlerinide paylasmayi nasip etsin insallah.... canim benim... cok hos yaa sen bayagi almis basini gitmissin kac haftalik oldunki yaa okadar oldu demek??? valla darisi tez vakitte hayirlisiyla bana,hlyama,azrama,regenime,nartaneme,hemserime,menbetama,leplepimize, nihalimize,kardaizimize,nihancamiza insallah.......
İnşallah sılacım, ALLAHIM dualarımızı kabul etsin, hayırlısından birer, bazılarımıza da ikişer bebiş versin, inşallah!

canım çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine hayatım...
günaydın kankitoların en güzeliiiiii. napalım yaa iş işte uğraştırıyo biraz naparsın. aslında akşam gelicektim topiğe abimlere maç izlemeye gittim :))))....
bütünnnnn geçmişi tek tek okudummmm hepinizden haberim varrrr.
resimleride görmüş bulunmaktayımmmmm...
sreamcımmm bu akşam senin için özellikle geleceğimmmm
birkere sevdim iyi yaptın hayatım otur evinde hamileliğin tadını çıkar
nartanesi canımmmm inşallah hamile çıkarsın bu ayyy
çiçekcimmm harika görünüyorsunnnn
azracımmmmm seni çok seviyorummmmmmm... adını anmadan geçemedim ama bu da bir gerçekkk
tuğçecimmm süpersin. Allah anneciğinin yolunu açık etsin.
nihalll hayatımmmm buraya daha sık uğra lütfennnnnn. öptüm hayatımmm
yeni gelen arkadaşlarrrrr hoşgeldinizzzz
hala burdayım şimdilikkkkkkkk![]()
olur tatlım, artık elimden geldiğince burdayım

olabilir aslında canım ne bilim o ara pek umudum yoktu bi bunalım takılıyordum listede olmak istememiştim ... Canım şöyle özet geçeyim dün kontroldeydim toplam 12 yumurtam olmuş 8 tane sağda 4 tane solda soldaki de 8 olsa süper olacaktı ama sana çok düşük dozda ilaç kullanıyoruz o yüzden normal sayılır perşembe günü tekrar kontrol edelim dedi kısmet artık inşallah perşembeye daha da artar . Doktora bu şekilde ilerlersek ne zaman yumurta toplama işlemi olur diye sordum önümüzdeki hafta başı olur büyük ihtimalle dedi p.tesi olursa 5 günde embriyo için bekleyeceğiz tam bayramın 1.gününe geliyorsonra bi 12 günde test için bekleyeceğiz inşallah olur canım yaa o kadar umutluyum ki Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın. Seninde az kaldı canım senin içinde çok heyecanlanıyorum
![]()
Breshkacım, hoşgeldin, inşallah bu defa olucaktır, içini ferah tut, tatlım, güzel haberlerle gelirsin inşallah yakında