• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm trde 22 ile 28 hafta arası yapılıyoo , bende 22 haftalıkken gitmiştim yanlış hatırlamıyosamm... Bence gidebilirsinn çünkü bütün organ oluşumları tamamlanmış oluyomuş 22 haftada ...

kızlar kusura bakmayın annem hacı olucak yrn Allah nasıp edersee... GElen gıden varr... Sımdı wc ye gıdıyorumm aynadan kendımı cekıyorum hemencık :)

Tuğçecim, resmine baktım, süpersin, hamişlik çok güzel yakışmış kardeşime, maşallah, ALLAH nazarlardan saklasın! İnşallah annelik de yakışacak, eminim. Annenin yerinde olmak isteyen çoook kişi var, ALLAH kabul etsin. Peygamber efendimize bizden selam söylesin olurmu?

canımm benimm dönem dönem eşler arasında ilişkiler gerilebilirrr sonraa sııkıntı yaşanabilirrrr sonra 3. şahıslar araya girer (3. şahıs derken kaynana görümce elti vs. yanlış anlaşılmasın) bunlar sıkıntı yaratır falan.. ama as olan eşinle mutlu olup olmaman... hiççç kimseyi takmaa canım.. eşinin de belki kendine göre sıkıntısı oluyodur dönem dönem.. çok aldırış etme.. ama bu görüşme konusunda yavaş yavaş 2. görüşme için hemen hemen taş çatlasa 1 ayımız var bu zamana kadar yol yapmaya başla canım :1: eşine söyle o getirsin hatta çaktırmadan bi yerden bizi izlesin çok istiyorsa :1::1:
sonra şu sizi bunaltmayım lafını da sevmedim.. biz burda sadece bebek konuşmuyoruz canım her telden çalıyoruz derdimizi mutluluğumuzu herşeyimizi tamam mıı.. o yüzden o an biiye canın sıkkınsa rahatlamak için anlatırsın canım tamam mı :)
ayrıca düşüncen çok güzelmişş.. inşallah yakın zamanda sağlıkla alırız hamiş haberlerimizi de yapmaya başlarız :16:

sağol bitanem, ay böyle yazıları okuyunca koca türkiye'de yalnız olmadığımı anlıyorum, iyi ki varsınız, canlarım benim!:54::54::54:

[TABLE="class: grid"][tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Ekim [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[/TABLE]

kizlar durumu degisen var mi?
Bir de yeni hamilelerimizi ilk sayfaya gondermedim daha... Hem de bu listeyi cok da kucultmek istemiyorum...:26:
wifeofdemonu da ekledimmmmmmm...:21::21:

sağol tatlımmm, bu arada senin de resmini bekliyoruz... acilennnnn:47::47::47:

sen beni bekmeden gittinmii canimm?? baktim cicegim kizinla sahanesin mukemmel gozukuyosun...... Allahim kucaginda resimlerinide paylasmayi nasip etsin insallah.... canim benim... cok hos yaa sen bayagi almis basini gitmissin kac haftalik oldunki yaa okadar oldu demek??? valla darisi tez vakitte hayirlisiyla bana,hlyama,azrama,regenime,nartaneme,hemserime,menbetama,leplepimize, nihalimize,kardaizimize,nihancamiza insallah.......

İnşallah sılacım, ALLAHIM dualarımızı kabul etsin, hayırlısından birer, bazılarımıza da ikişer bebiş versin, inşallah!:16::16::16:

canım çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine hayatım...

günaydın kankitoların en güzeliiiiii. napalım yaa iş işte uğraştırıyo biraz naparsın. aslında akşam gelicektim topiğe abimlere maç izlemeye gittim :))))....
bütünnnnn geçmişi tek tek okudummmm hepinizden haberim varrrr.
resimleride görmüş bulunmaktayımmmmm...
sreamcımmm bu akşam senin için özellikle geleceğimmmm
birkere sevdim iyi yaptın hayatım otur evinde hamileliğin tadını çıkar
nartanesi canımmmm inşallah hamile çıkarsın bu ayyy
çiçekcimmm harika görünüyorsunnnn
azracımmmmm seni çok seviyorummmmmmm... adını anmadan geçemedim ama bu da bir gerçekkk
tuğçecimmm süpersin. Allah anneciğinin yolunu açık etsin.
nihalll hayatımmmm buraya daha sık uğra lütfennnnnn. öptüm hayatımmm
yeni gelen arkadaşlarrrrr hoşgeldinizzzz
hala burdayım şimdilikkkkkkkk :kkk::kkk::3::3::3:

olur tatlım, artık elimden geldiğince burdayım :16::16::16:

olabilir aslında canım ne bilim o ara pek umudum yoktu bi bunalım takılıyordum listede olmak istememiştim ... Canım şöyle özet geçeyim dün kontroldeydim toplam 12 yumurtam olmuş 8 tane sağda 4 tane solda soldaki de 8 olsa süper olacaktı ama sana çok düşük dozda ilaç kullanıyoruz o yüzden normal sayılır perşembe günü tekrar kontrol edelim dedi kısmet artık inşallah perşembeye daha da artar . Doktora bu şekilde ilerlersek ne zaman yumurta toplama işlemi olur diye sordum önümüzdeki hafta başı olur büyük ihtimalle dedi p.tesi olursa 5 günde embriyo için bekleyeceğiz tam bayramın 1.gününe geliyor :52::52::52:sonra bi 12 günde test için bekleyeceğiz inşallah olur canım yaa o kadar umutluyum ki Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın. Seninde az kaldı canım senin içinde çok heyecanlanıyorum :52::52::52:

Breshkacım, hoşgeldin, inşallah bu defa olucaktır, içini ferah tut, tatlım, güzel haberlerle gelirsin inşallah yakında :16::16::16:

ayy canım maşallah güzel gerçektennn.. önemli olan sayı değil oraya takılma kaliteli olması önemli olan az olsun öz olsun :16::16:

ay inşallahhhh herşey yolunda gider de hayırlı haberlerini alırız canım benim.. valla bnde de bel ağrısı ve su şeklinde akıntı var.. inşallah adet belirtisidir de başlayayım artık bnde çok heycan ve stres bastı bana bugünnnn :18::18:

inşallah canım inşallah herşey yolunda gider Allahım duysun sesimizi ... Kaç gün kaldı canım seninde son birkaç gün olması lazım ? Arkadaşım için bebek yeleği örmeye başladım eşim görünce kem küm etti biraz yazık kendi bebeğimiz için örüyorum sandı bişey de diyemiyor garibim erken değilmi falan dedi beni bi gülme krizi tuttu aşkımm ya:16: canım bizim için değil arkadaşın bebeği için örüyorum dedim o da baya güldü sonra :1: dün akşamda kaynanamlar bizdeydi kadıncağız bi elime bakıyo örerken bi gözüme bakıyo bişey diyeyim diye sonra onada gülerek yok anne bizim için değil arkadaşıma yapıyorum dedim Allllahım kendinize yapmayı nasip etsin dedi o da . Biran önce gelseydi eşek sıpası çok bekleyeni var valla :1:

wifeofdemon canımmm hoşgeldin :70: İnşallah canımm dualarınızı eksik etmeyin çok zor bi süreç Allahım hepimize o güzel günleri nasip etsin inşallah :16:
Nerelerdeydin sen ? nasılsın ? yazmışsın kızlara gerçi ama bi kayboldunmu daha da izini bulan yok maşallah. :26:

wifeofdemon canım benimmm tabiki yalnız değilsinnn... ayy yirim seniiii her zaman dertleşiriz konuşuruzz rahat ol :29:

inşallah canım inşallah herşey yolunda gider Allahım duysun sesimizi ... Kaç gün kaldı canım seninde son birkaç gün olması lazım ? Arkadaşım için bebek yeleği örmeye başladım eşim görünce kem küm etti biraz yazık kendi bebeğimiz için örüyorum sandı bişey de diyemiyor garibim erken değilmi falan dedi beni bi gülme krizi tuttu aşkımm ya:16: canım bizim için değil arkadaşın bebeği için örüyorum dedim o da baya güldü sonra :1: dün akşamda kaynanamlar bizdeydi kadıncağız bi elime bakıyo örerken bi gözüme bakıyo bişey diyeyim diye sonra onada gülerek yok anne bizim için değil arkadaşıma yapıyorum dedim Allllahım kendinize yapmayı nasip etsin dedi o da . Biran önce gelseydi eşek sıpası çok bekleyeni var valla :1:

canım son 6 günnnn :18::18::18: inşallahh kendi bebeklerimize de örerizz canımmmm:nazar::emir_bebek:

çiçekcim maşallah sana çok yakışmış göbüşün..sağlıkla hayırlısıyla bi avazda kucağına alırsın inşallah :)

sılacım amin inşallahhhhhhhhhh isteyen herkeseee :)

screamaway valla snde tuğçenin gibi aynadan çek şekerim ben anlamammmmmmm :33:

ayy nassınız kızlar ? bnde bel ağrısı çok şiddetli , kasık ağrısı ara ara şiddetli ve melankolik bir hal ara ara geliyor sadece :30::30::30:
amin ucuzummm benim...

canım çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine hayatım...

günaydın kankitoların en güzeliiiiii. napalım yaa iş işte uğraştırıyo biraz naparsın. aslında akşam gelicektim topiğe abimlere maç izlemeye gittim :))))....
bütünnnnn geçmişi tek tek okudummmm hepinizden haberim varrrr.
resimleride görmüş bulunmaktayımmmmm...
sreamcımmm bu akşam senin için özellikle geleceğimmmm
birkere sevdim iyi yaptın hayatım otur evinde hamileliğin tadını çıkar
nartanesi canımmmm inşallah hamile çıkarsın bu ayyy
çiçekcimmm harika görünüyorsunnnn
azracımmmmm seni çok seviyorummmmmmm... adını anmadan geçemedim ama bu da bir gerçekkk
tuğçecimmm süpersin. Allah anneciğinin yolunu açık etsin.
nihalll hayatımmmm buraya daha sık uğra lütfennnnnn. öptüm hayatımmm
yeni gelen arkadaşlarrrrr hoşgeldinizzzz
hala burdayım şimdilikkkkkkkk :kkk::kkk::3::3::3:
ahh guzel arkadasiimmm neguzelde ozet gecmis herkesi.... cok sagol canim...
kuppeciğimmmmm ömrün boyunca sağlıklı , huzurlu , sevdiklerinle beraber geçireceğin yıllar dilerim canım ... iyiki doğmuşsunnn ... doğum günün kutlu olsun :16::16:

Vayyy be o kadar yazmışsınız birtek hülyacım adımı anmış aşkolsun size demekki hiç gelmesem yokluğum hissedilmeyecek :14: neysse canınız sağolsun

Canım ben kendi isteğimle listeden çıkmıştım doğal yollardan olamayacak madem listede olmayım hemde bir süre bat falan takip etmeyim demiştim ...

Canımmmmm ne kadar sevindim anlatamammm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim biz isteyenlere de versin bu güzel duyguları inşallah :16:

oy kuzum yaa ben kaçırdım galiba bu konuşmaları ama geçtiğin özette yanlış anlaşılacak bişey yok kimsede alınmaz zannetmiyorum yani aşkolsun bende geçenlerde facede sordum bu kız nerde diye merak ettim seni gruptan da çıkmışsın üzüldüm canım ya görüşelim hemen :29:
ahhtaliskom yaaaaaaa olarmi hiic oylesey vallahi unutulmaz burdaki kimse....... hem nerdeydin sen bakem??? masallah bebegine adimlarin yaklasiyor insallah....cook seviniyorum.
ooohhh, sayfayı kapladımmmm kızlar, kusura bakmayın, öyle oluverdi....:17::17::17:
nedemek tatlim ozlemisiz... ya sen bolca yazzz
sılaaaaaaaaa canım geçmiş olsun hayatım hastalanmışsın ... Nasıl oldun iyimisin şimdi ?

coook tsk canikom... elhamdulillah daha iyicegim....

menbetayi merak ediyorum.....

wifeofdemon canımmm hoşgeldin :70: İnşallah canımm dualarınızı eksik etmeyin çok zor bi süreç Allahım hepimize o güzel günleri nasip etsin inşallah :16:
Nerelerdeydin sen ? nasılsın ? yazmışsın kızlara gerçi ama bi kayboldunmu daha da izini bulan yok maşallah. :26:

hoşbulduk tatlım, ben uzun süreli bir tatilden döndükten sonra memlekete gittim, ordan da 2 hafta önce döndüm, ve foruma da pek yazmak istemedim açıkcası, arada açıp kızların durumuna bakıyordum, yeni hamiş varmı diye. ama sohbete katılmıyordum, çünkü eşimle sorunlarımız var ve bebek düşünmüyoruz, bebekmi düşünsek yoksa ayrılsakmı diye 2 ucu yaşıyoruz. foruma katılmam benim kesinlikle ilk seçeneği seçmemi sağlayacaktı, o yüzden mantıklı karar verebilmek için girmemeye çalıştım bir süre. Ama olmadı işte, duramadım, artık bebek düşünmeden, sadece sizlerle sohbet için burda olmaya karar verdim. ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin diye dualar ediyorum!

wifeofdemon canım benimmm tabiki yalnız değilsinnn... ayy yirim seniiii her zaman dertleşiriz konuşuruzz rahat ol :29:

canım son 6 günnnn :18::18::18: inşallahh kendi bebeklerimize de örerizz canımmmm:nazar::emir_bebek:

inşalllllaaaaaaah canım benim ay çok az kaldı seninde hmmm 6 gün reglini beklesek senin kısa protokol olacak 7-8 günde iğneleri eklersek 13-14 gün falan var yumurta toplanması için senin 5.gün embriyosu yaparlarsa 18-19 gün sonra transferin bitecek benimde tahminlerime göre 11-12 gün var ayy çok az olacak aramız kıssssss beraber :9patlatcaz inşallah tüpleri :9::9::9: Ayyy Allahım inşallllaaaaaaaaah :16::16::16:

hoşbulduk tatlım, ben uzun süreli bir tatilden döndükten sonra memlekete gittim, ordan da 2 hafta önce döndüm, ve foruma da pek yazmak istemedim açıkcası, arada açıp kızların durumuna bakıyordum, yeni hamiş varmı diye. ama sohbete katılmıyordum, çünkü eşimle sorunlarımız var ve bebek düşünmüyoruz, bebekmi düşünsek yoksa ayrılsakmı diye 2 ucu yaşıyoruz. foruma katılmam benim kesinlikle ilk seçeneği seçmemi sağlayacaktı, o yüzden mantıklı karar verebilmek için girmemeye çalıştım bir süre. Ama olmadı işte, duramadım, artık bebek düşünmeden, sadece sizlerle sohbet için burda olmaya karar verdim. ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin diye dualar ediyorum!

canımm yaa ben işin bu denli ciddi olduğunu tahmin etmemiştim.. Allah ım bu sınavı alnınızın akıyla vermeyi selametle yolunuza devam etmeyi nasip eylesin cnım.. üzüldüm şimdi :14:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım bir yuvayı kurmak zor dağıtmak daha da zor Allahım o günleri yaşatmasın aranız düzelsin biran önce bebeğiniz kendiliğinden gelsinde annesini babasını daha da kaynaştırsın birbirine inşallah . Biz herzaman yanındayız ne zaman kızlar beni dinleyin desen hemencecik yanıbaşındayız canımmm . :70:

inşalllllaaaaaaah canım benim ay çok az kaldı seninde hmmm 6 gün reglini beklesek senin kısa protokol olacak 7-8 günde iğneleri eklersek 13-14 gün falan var yumurta toplanması için senin 5.gün embriyosu yaparlarsa 18-19 gün sonra transferin bitecek benimde tahminlerime göre 11-12 gün var ayy çok az olacak aramız kıssssss beraber :9patlatcaz inşallah tüpleri :9::9::9: Ayyy Allahım inşallllaaaaaaaaah :16::16::16:

evet canım benimde hesaplarıma göre kasımın son haftası test yaparım herhalde galiba sanırsam :1::1:

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh bidahaki görüşmede ikmizde hamile oluruz inşallahhhhhhhhhhh :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ahhtaliskom yaaaaaaa olarmi hiic oylesey vallahi unutulmaz burdaki kimse....... hem nerdeydin sen bakem??? masallah bebegine adimlarin yaklasiyor insallah....cook seviniyorum.

coook tsk canikom... elhamdulillah daha iyicegim....

menbetayi merak ediyorum.....
Bilmiyom vallaa hiç adımı anmamışsınız bile küstüm işte size :43: Şaka Şaka :35: anammm küsermiyim hiç ... İyi olmana sevindim canımm Allah iyilik versin Menbetamda fena üşütmüş dinleniyordur inşallah biran önce iyileşir oda

canımm yaa ben işin bu denli ciddi olduğunu tahmin etmemiştim.. Allah ım bu sınavı alnınızın akıyla vermeyi selametle yolunuza devam etmeyi nasip eylesin cnım.. üzüldüm şimdi :14:

amin tatlım, üzülme, ben üzülmüyorum, sadece evliliğimizin 7. yılındayız, artık bir karar vermek zorundayız, ve maalesef de veremiyoruz. eşim bebekten yana, evliliğimizin bitmesini düşünmüyor bile, ama bu evlilikte acıyı çeken o değil, benim, bu yüzden olayı bu denli ciddiyete bindiren de benim. ya bile bile lades diyicem, bebek düşünücem yada ayrılıcam, aslında sorunun büyük kısmı eşim değil, kayınvalidemlerle birlikte oturmamızdır. artık birbirimize tahammül sınırlarını çoktan aşmışız ama hala daha da bizim evi ayırmayı düşünmüyorlar, ben anlamıyorum bu insanları, mutsuzluktan mutlu oluyorlar her halde, beni kalp hastası edinceye kadar da rahat bırakmayacaklar sanırım....

Hakkınızda hayırlısı olsun canım bir yuvayı kurmak zor dağıtmak daha da zor Allahım o günleri yaşatmasın aranız düzelsin biran önce bebeğiniz kendiliğinden gelsinde annesini babasını daha da kaynaştırsın birbirine inşallah . Biz herzaman yanındayız ne zaman kızlar beni dinleyin desen hemencecik yanıbaşındayız canımmm . :70:

teşekkür ederim tatlım, biliyorum, sizler varsınız, kardeşlerim gibi oldunuz, derdimi sadece size anlatabiliyorum...

evet canım benimde hesaplarıma göre kasımın son haftası test yaparım herhalde galiba sanırsam :1::1:

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh bidahaki görüşmede ikmizde hamile oluruz inşallahhhhhhhhhhh :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
İnşallah canım yaa ne güzel oluruz kim bilir:115::12: pekde mütevazıyımmm :1::1:

amin tatlım, üzülme, ben üzülmüyorum, sadece evliliğimizin 7. yılındayız, artık bir karar vermek zorundayız, ve maalesef de veremiyoruz. eşim bebekten yana, evliliğimizin bitmesini düşünmüyor bile, ama bu evlilikte acıyı çeken o değil, benim, bu yüzden olayı bu denli ciddiyete bindiren de benim. ya bile bile lades diyicem, bebek düşünücem yada ayrılıcam, aslında sorunun büyük kısmı eşim değil, kayınvalidemlerle birlikte oturmamızdır. artık birbirimize tahammül sınırlarını çoktan aşmışız ama hala daha da bizim evi ayırmayı düşünmüyorlar, ben anlamıyorum bu insanları, mutsuzluktan mutlu oluyorlar her halde, beni kalp hastası edinceye kadar da rahat bırakmayacaklar sanırım....

teşekkür ederim tatlım, biliyorum, sizler varsınız, kardeşlerim gibi oldunuz, derdimi sadece size anlatabiliyorum...

canım ya eşin bu olanların farkında değilmi hala ya yani sen mutsuzsun madem çocuk istiyor önce mutlu bir evlilik sağlasın bunun içinde ayrı bi eve çıkın artık ... Pek hatırlamıyorum canım kusura bakma ama kayınvaliden rahatsız falan mı yada eşimi yok niye beraber oturuyorsunuz ?
Biz herzaman seni dinleriz derman olmaya çalışırız ama insan önce eşinden bekler seni çok iyi anlayabiliyorum bu konuda ...

ben geldimmm.....

nasılsınız bakalım??????

wifeofdemon hosgeldın canımmm.. sılacım gecmıs olsun hastaymıssın galıba... breshka canım ıyı haberlerle gelmıssın sevındım... sempatiğimde hastaymıs. gecmıs olsun canım.. yat dınlen canım sen.. ıster mısın bıde hamıle olur mussun.... ne kadar güzel olur... kardaizciğimin işlerle bası dertte herhalde cok yogunluk yasıyormus kolay gelsın sana...

dun bıraz bakabıldım ama cevap yazamadım... screamaway canım senın bana sozun vardı hatırlarsan... resmini ekleyecektin ozellikle benım için.. ama gene yamuk yapmıssın anladıgım kadarıyla.. o yuzden bız senın ve gobegının resmını ıstıyoruzz.. ıtıraz yok tamam mı...

azracım ve tugce ne durumda nasılsınız ?

canım benim ya.. şimdi eğer ki bebeğimiz olsun mutlu oluruz sorunlar halledilir diye düşünüyorsa eşin.. bnce ciddi bi problem var demektir ortada.. biraz açık oldu canım ama.. yani bebek evliliği kurtarmak adına yapılmamalı.. Allah korusun ya gitmezse sürmezse yazık bebek nolcak o zaman.. yani bu ince bir çizgi ya geçeceksin bitecek.. yada kalacaksın herşey düzelecek.. umarım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.. 7yılda az bi süre değil yani :(
bazı kaynanaları anlamak mümkün değil onlar çok farklı kötü haset düşünüyorlar.. Allah korusun öylelerinden.. eşinle konuşmalısın.. ya evi ayıralaım ya bizi diye desen git der mi Allah korusun da :50::50::50:

İnşallah canım yaa ne güzel oluruz kim bilir:115::12: pekde mütevazıyımmm :1::1:

canım ya eşin bu olanların farkında değilmi hala ya yani sen mutsuzsun madem çocuk istiyor önce mutlu bir evlilik sağlasın bunun içinde ayrı bi eve çıkın artık ... Pek hatırlamıyorum canım kusura bakma ama kayınvaliden rahatsız falan mı yada eşimi yok niye beraber oturuyorsunuz ?
Biz herzaman seni dinleriz derman olmaya çalışırız ama insan önce eşinden bekler seni çok iyi anlayabiliyorum bu konuda ...

benden bulaşmıştır mütevazılık :1::1::1:

ayyyyyy sempatiğimmm hoşgeldin nasıl oldun kuzum merak ettik valla seni.. :29:

Back