2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

öyle bir ülkede yaşıyoruzki üç tane düşük olmadan tekrarlayan gebelik sayılmıyormuş ondan sonra araştırıyorlarmış...falan filan tedaviye yeni başladım

hakkaten yaa daha nolsunn... eriniyolar mi ,ugrasmak istemiyolar mi...anlayamadim bende bu prosoduru??? nese sen saglikli bi hamilelik gecirde.. kolay hamile kalabiliyormusun peki canim?

geçmiş olsun tatlım, ALLAHIM tekrar aynı acıyı yaşatmasın inşallah! ilk düşükten sonraki 2 gebelikte aspirin kullanıyormuydun ve iğne yapılmışmıydı?

öyle bir ülkede yaşıyoruzki üç tane düşük olmadan tekrarlayan gebelik sayılmıyormuş ondan sonra araştırıyorlarmış...falan filan tedaviye yeni başladım

başlayabilir, eğer siklüsün 32-33 gün ise normaldir. yumurta kıvamında akıntınmı var?

valla adetim bittiğinden beri ilk defa bugün akıntı oldu bide ateşim çıktı ama ateşim hasta olcam diede çıkmış olabilir kendimi çok yorgn hissediorum sanki grip olcakmışım gibi ....

valla bu ateş ölçme olayını istikrarlı bir şekilde götürenleri tebrik ediyorum,bana çok zor geliyo bu iş,hiç kalkışmadım o yüzden...

aynen katılıyorum, ben de 1 defa düşük yaptım, ve şimdi hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum, acaba bende de pıhtılaşma sorunu varmıdır ki diye. yani en az 2 düşük yapman gerekirmiş, ne kadar saçma bişey ya...! Ben böyle kolay moraran biri değilim, kanım çok katı gibi geliyor bana, bi yerim kanasın hemen kapanır. hep takıyorum kafama ki acaba 1.si ondanmı düştü diye. ama dr-um seninle ilgili sorun yok diyor, kimyasalı çok kişi yaşarmış, haberi bile olmazmış.kısacası artık sıkı kontrol ve tedavi al, israrcı ol, tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum de hekimine, endişeni anlasınlar. Umarım 4. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur, pıhtılaşma tedavisiyle bebek sahibi olan çok kişi duydum, sıkma canını hiç. İnşallah kuacğına alır, koklarsın bir gün!

hakkaten yaa daha nolsunn... eriniyolar mi ,ugrasmak istemiyolar mi...anlayamadim bende bu prosoduru??? nese sen saglikli bi hamilelik gecirde.. kolay hamile kalabiliyormusun peki canim?

Kalıyordum ama şuan bilmiyorum çok stres yapıyoorum..çevreden çok etkileniyorum binbir türlü şey söylüyolar..:26:

inşallah canım drum çok ümitli konuşuyor bana güven diyor bakalım nasip kısmet ilkinde genellikle oluyormuş moralini yüksek tut rabbim gönlündekini versin..pıhtılaşma genellikle genetik oluyormuş ailende varmı?

valla adetim bittiğinden beri ilk defa bugün akıntı oldu bide ateşim çıktı ama ateşim hasta olcam diede çıkmış olabilir kendimi çok yorgn hissediorum sanki grip olcakmışım gibi ....

akıntın yumurta akı kıvamındaysa, bugün yumurtlama günün olabilir, kaçırma bugünü, inşallah günaşırı aktivite yapıyordunuz, çünkü o akıntı geldiğinde yumurtlama bitmek üzere olabilir, eğer bugüne kadar korunduysanız, hiç olmazsa bu akşamı kaçırmayın derim. İnşallah denk getirirsiniz

peki canim bunun icin bir test falan yaptiramazmisin.. kan durumunu ogrenmek icin,? ozaman daha rahat olursun eger oyle bir imkan varsa

yok pıhtılaşma yok ailemde çok şükür. İnşallah bu ay hepimizinki tutunur sıkı sıkı, hayırlısıyla ALLAHım kucağımıza almayı nasip etsin!

valla bu ateş ölçme olayını istikrarlı bir şekilde götürenleri tebrik ediyorum,bana çok zor geliyo bu iş,hiç kalkışmadım o yüzden...
aynen bende soylemistim guzelim sabir ve guclerini hayran oldum.. insallah meyvesini alirlar...
Kalıyordum ama şuan bilmiyorum çok stres yapıyoorum..çevreden çok etkileniyorum binbir türlü şey söylüyolar..:26:

yine kalirsin insallah.. ocevre hep konusur zaten sen onlara kapa kulagini bize takillll

peki canim bunun icin bir test falan yaptiramazmisin.. kan durumunu ogrenmek icin,? ozaman daha rahat olursun eger oyle bir imkan varsa

pıhtılaşma testleri var protein c ve proteins aktivitesine bakıyorlar ama çok pahalı tahliller devlete tekrarlayan gebelik olmayınca yapmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…