2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

arkadaşlar bende hamile kalmayı planlıyorum ama 3 düşük yaptım sebebi kan pıhtılaşmasıymış..tekrar hamile kalmaya korkuyorum bu konuda tecrübeli olan varmı allah rızası için içimi rahatlatacak bir lütfen:50:

Hoşgeldin tatlım, pıhtılaşmaya karşı tedavi alıyormusun? aspirin veriyorlar zannedersem böyle durumlarda

[QUOTE=azra3434;

evet onu bende duydum hatta sola yatarsak erkek saga yatarsak kiz oluyormus bakalim daha neler duycaz :1:

ben o kadar bilmiyorun canım solda erkek sağda kız.valla canım ne duyarsak yapıyoruz ben yatakta şekilden şekile giriyorum :60::60::60::60::60::60::60:
allahım sonumuzu hayır eylesin :21::21:

tatlim sen de hakkaten göremicen bir yere koymussun demekki kökten kaldirmissin ortadan.. epeyce de pahaliymis testin :1::1::1:
evet canim amaaz once buldum. garde-robe un enust kismina koymusum..zaten ondan kiyip yapamadim sekerim pahali.....
bu arada bende halen ne gelen var ne giden :66::66::66::66: adet belirtileri de kayboldu.. azcicik gögüslerim agriyo.. yarin isten gelirken test alirim cuma sabah yaparim... ya da dayanabilirsem pazartesi daha iyi olur...
ayyy canim beraber guzel haberi versek keskeee...
benim de yok ama ne biliyim gün gectikce daha da umutlaniyorum.. bu aralar bi mutöuyum ki sormayin... kaynanam bile bozamadi nesemi :1::1::1::1: acaba hamilelikten mi ki ??? insallah öyledir..
ya soyle bi kaynana muhabbeti topicimi acsak...atar atar rahatlarizzz...:1::1:

yenimi katildin canim aramiza hosgeldin... cozum bulunur ve insallah 4.gebeligin sonuna kadar goturursun..

evet yeni katıldım aranıza inşallah ...çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz aranıza katıldığım için çok mutluyum....:34:

arkadaşlar bende hamile kalmayı planlıyorum ama 3 düşük yaptım sebebi kan pıhtılaşmasıymış..tekrar hamile kalmaya korkuyorum bu konuda tecrübeli olan varmı allah rızası için içimi rahatlatacak bir lütfen:50:

slm canım çook geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın:71: inşalah 4.gebeliğin çok sağlılklı olur hemen bebeğini kucağına alırsın
canım bide kan pıhtılaşmasın da iğne vuruluyomuş diye biliyorum gebelik başlamadn önce :16:

canim doktor soyledi bana, bir anlami vardir diye dusunuyorum...
ben ayaklarimi kaldirmayi filan denedim onceki aylarda.... faydasi olmadi...

amuda kalkmayi deneyip, bize deneyimlerini aktarirsin artik...:9::9::9:

tabi cnm :D şimdiden olacakları soyleyeyim..

1.bebek yook.
2.yataktan düşme sonucu sol ayakta catlak ve kolda burkulma
3.laminantta zedelenme (benim gibi ağır bir yükün yataktan düşmesi sonucu)

sonuc : sıfıra sıfır elde var sıfır :D

slm canım çook geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın:71: inşalah 4.gebeliğin çok sağlılklı olur hemen bebeğini kucağına alırsın
canım bide kan pıhtılaşmasın da iğne vuruluyomuş diye biliyorum gebelik başlamadn önce :16:

inşallah en büyük duam o rabbim isteyen herkese yanı sırada bana nsip etsin...Şimdilik coraspirin kullanıyorum gebelik başlayınca iğneye başlıyacağım...:21:

kizlar ben sadece 15 dakika filan uzak kaldim, 2 sayfa yazmissiniz masaallahhh...:nazar::nazar:

bence aynı liste olsun kolaylık olur. 1 kere ekleyeceksin sonra tamam, hem link kendini yeniliyormuş azracımda beni onayladı...
bu arada azra canım seninde bir oğlak var demek başında...
Allah kolaylık versin bize.
sabah pantalonunu neden çok deterjanla yıkıyorum diye kafamı ütüledi. bir kavga koptuki sonunda sorma gitsin. hep böyle hep.. yemeğime karışır,temizliğe karışır... ahh ne zor insanlarmış...
bide benim sitede doğuma 15 ocak diyor... yani yay:51: gerçi ben 2 ayda hasta oluyorsam 11 aydada anca doğururum:9::9::9::9::9:

tamam canim, aksam duzeltiyim listeyi o zaman...
ayy bu arada oglaklar cokk karisiyormus o zaman.. cok zor ugrasmasi...:19::19:

aa doğru ya... hesap şaştı. biran hamileliği 1 sene düşündüm:35::35:
inşallah gönlüne göre olur canım. :16: nasıl istiyorsan hayal ediyorsan öyle olsun:16:

tatlicadicimmm, aman bebegim gelsin de ne burc olursa olsunnnn...:1::1:

boğa toprak burcudur, bu yüzden ağırbaşlı oluyorlar, ben de önceler bebeğim boğa burcu olması için denk getiricem derdim, sonra bebek isteği diğer burçlarda da iyi özellikler aramam yardımcı oldu:9: böylece artık olur dediğim burçların listesini yapayım:
kova
balık
boğa
aslan
başak
terazi

bu ay hamile kalırsak çoğumuzunki kovaya denk geliyor, kovacıkları bekliyoruz bakalım, ben kendim de kovayım, evde çoğumuz kovayız, inatçıyız, ama kovalar saçma şeylerde inat etmezler, kova bir şeyde diretiyorsa, demekki en mantıklı yol bu! Bu yüzden bu ay hamiş kalanlar sevinmeli, süper bi burca denk gelmiş bebişleri:) biraz erken olursa da oğlak olur, sorun değil, onlarda da keçi inadı var, ama onar en akıllı burçlardan sayılır. yeğenim oğlak, sanki büyümüş de küçülmüş, çocukta her şeyi biliyor havaları var, çok zeki gerçekten. Kendisi farkında değil zeki olduğunun, bazen komplekslere girebiliyor arkadaşlarının yanında, ama biz hemen yardımcı oluyoruz, kendini komplekse kaptırmasın diye. Bir sonraki ay ise balık burcu, onlar da çok alınganlar ama yumuşacık kalpleri var. kimseye kıyamazlar. dolayısıyla bu aralar hamile kalmamız gerek, inşallah kalırız hepimiz sırayla! :21::21::21:

wifeofdemon, canim sen baya birsey eklemissin listeye... ben boga istiyorum.. yok olmazsa yay olabilir..
benim liste cokk sInIrli.. 2 tane burc cikardim bak sana topu topu...:1::1::1:
bu arada kovalarda zordur... kendi mantiklarina cokk guvenirler.. annem kova..:1::1:
oglak tanidigim yok... :26:
amannnn burcu gectim aslinda.. artik bebegim olsun.. burc meselesi onemli diil...:16::16:

evet yeni katıldım aranıza inşallah ...çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz aranıza katıldığım için çok mutluyum....:34:

hosgeldin tatlimmmm....:71:

aayyy neguzel pozitif bir enerji gecti bana nedense.. sagol guzelimhakkaten burasi cok sicak insallah sanada yardimci olabililiriz...
kızlar hepinize kucak dolusu sevgilerr :21::21::21::21::21::21:

bendis84,migi,tatlicadi1,screamaway+,sila38,renewal,

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

hooppp yakaladim tatlim bir kucak sevgimi ben..!!! ayyy ii geldi bak bak yakala buda senin icinnn:46::62::70:

inşallah en büyük duam o rabbim isteyen herkese yanı sırada bana nsip etsin...Şimdilik coraspirin kullanıyorum gebelik başlayınca iğneye başlıyacağım...:21:

amin canım benim aminnnn
burdaki hepimizin duası aynı bi an önce anne olup bebeklerimize hayırlısıyla kavuşabilmek:16::16::16:
inşllah canım bi önce gebe kalıp başlarsın tedavine

geçmiş olsun tatlım, ALLAHIM tekrar aynı acıyı yaşatmasın inşallah! ilk düşükten sonraki 2 gebelikte aspirin kullanıyormuydun ve iğne yapılmışmıydı?

öyle bir ülkede yaşıyoruzki üç tane düşük olmadan tekrarlayan gebelik sayılmıyormuş ondan sonra araştırıyorlarmış...falan filan tedaviye yeni başladım :19:

amin canım benim aminnnn
burdaki hepimizin duası aynı bi an önce anne olup bebeklerimize hayırlısıyla kavuşabilmek:16::16::16:
inşllah canım bi önce gebe kalıp başlarsın tedavine

aminnnn...aranızda anne adayı olan var mı?herkes bekliyor mu?:49:

Back