boğa toprak burcudur, bu yüzden ağırbaşlı oluyorlar, ben de önceler bebeğim boğa burcu olması için denk getiricem derdim, sonra bebek isteği diğer burçlarda da iyi özellikler aramam yardımcı oldu
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
böylece artık olur dediğim burçların listesini yapayım:
kova
balık
boğa
aslan
başak
terazi
bu ay hamile kalırsak çoğumuzunki kovaya denk geliyor, kovacıkları bekliyoruz bakalım, ben kendim de kovayım, evde çoğumuz kovayız, inatçıyız, ama kovalar saçma şeylerde inat etmezler, kova bir şeyde diretiyorsa, demekki en mantıklı yol bu! Bu yüzden bu ay hamiş kalanlar sevinmeli, süper bi burca denk gelmiş bebişleri:) biraz erken olursa da oğlak olur, sorun değil, onlarda da keçi inadı var, ama onar en akıllı burçlardan sayılır. yeğenim oğlak, sanki büyümüş de küçülmüş, çocukta her şeyi biliyor havaları var, çok zeki gerçekten. Kendisi farkında değil zeki olduğunun, bazen komplekslere girebiliyor arkadaşlarının yanında, ama biz hemen yardımcı oluyoruz, kendini komplekse kaptırmasın diye. Bir sonraki ay ise balık burcu, onlar da çok alınganlar ama yumuşacık kalpleri var. kimseye kıyamazlar. dolayısıyla bu aralar hamile kalmamız gerek, inşallah kalırız hepimiz sırayla!
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)