- Konu Sahibi screamaway
- #2.801
sanada cnmkızlar 17. günden sonra ovulasyon başlarmı
olabilir tabi canım kimisinin ki 20. günde bile oluyomuşş
sen çalışmana bak yeterr
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir ülkede yaşıyoruzki üç tane düşük olmadan tekrarlayan gebelik sayılmıyormuş ondan sonra araştırıyorlarmış...falan filan tedaviye yeni başladım![]()
geçmiş olsun tatlım, ALLAHIM tekrar aynı acıyı yaşatmasın inşallah! ilk düşükten sonraki 2 gebelikte aspirin kullanıyormuydun ve iğne yapılmışmıydı?
başlayabilir, eğer siklüsün 32-33 gün ise normaldir. yumurta kıvamında akıntınmı var?
öyle bir ülkede yaşıyoruzki üç tane düşük olmadan tekrarlayan gebelik sayılmıyormuş ondan sonra araştırıyorlarmış...falan filan tedaviye yeni başladım![]()
hakkaten yaa daha nolsunn... eriniyolar mi ,ugrasmak istemiyolar mi...anlayamadim bende bu prosoduru??? nese sen saglikli bi hamilelik gecirde.. kolay hamile kalabiliyormusun peki canim?
aminnnn...aranızda anne adayı olan var mı?herkes bekliyor mu?![]()
aynen katılıyorum, ben de 1 defa düşük yaptım, ve şimdi hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum, acaba bende de pıhtılaşma sorunu varmıdır ki diye. yani en az 2 düşük yapman gerekirmiş, ne kadar saçma bişey ya...! Ben böyle kolay moraran biri değilim, kanım çok katı gibi geliyor bana, bi yerim kanasın hemen kapanır. hep takıyorum kafama ki acaba 1.si ondanmı düştü diye. ama dr-um seninle ilgili sorun yok diyor, kimyasalı çok kişi yaşarmış, haberi bile olmazmış.kısacası artık sıkı kontrol ve tedavi al, israrcı ol, tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum de hekimine, endişeni anlasınlar. Umarım 4. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur, pıhtılaşma tedavisiyle bebek sahibi olan çok kişi duydum, sıkma canını hiç. İnşallah kuacğına alır, koklarsın bir gün!![]()
aminnnn...aranızda anne adayı olan var mı?herkes bekliyor mu?![]()
olmaz olur mu tatlım maşallah çok taze anne adaylarımız var
ve tabi ki bizde aday adayıyız inşallahhhhh![]()
valla adetim bittiğinden beri ilk defa bugün akıntı oldu bide ateşim çıktı ama ateşim hasta olcam diede çıkmış olabilir kendimi çok yorgn hissediorum sanki grip olcakmışım gibi ....
aynen katılıyorum, ben de 1 defa düşük yaptım, ve şimdi hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum, acaba bende de pıhtılaşma sorunu varmıdır ki diye. yani en az 2 düşük yapman gerekirmiş, ne kadar saçma bişey ya...! Ben böyle kolay moraran biri değilim, kanım çok katı gibi geliyor bana, bi yerim kanasın hemen kapanır. hep takıyorum kafama ki acaba 1.si ondanmı düştü diye. ama dr-um seninle ilgili sorun yok diyor, kimyasalı çok kişi yaşarmış, haberi bile olmazmış.kısacası artık sıkı kontrol ve tedavi al, israrcı ol, tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum de hekimine, endişeni anlasınlar. Umarım 4. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur, pıhtılaşma tedavisiyle bebek sahibi olan çok kişi duydum, sıkma canını hiç. İnşallah kuacğına alır, koklarsın bir gün!![]()
inşallah canım drum çok ümitli konuşuyor bana güven diyor bakalım nasip kısmet ilkinde genellikle oluyormuş moralini yüksek tut rabbim gönlündekini versin..pıhtılaşma genellikle genetik oluyormuş ailende varmı?
aynen bende soylemistim guzelim sabir ve guclerini hayran oldum.. insallah meyvesini alirlar...valla bu ateş ölçme olayını istikrarlı bir şekilde götürenleri tebrik ediyorum,bana çok zor geliyo bu iş,hiç kalkışmadım o yüzden...![]()
Kalıyordum ama şuan bilmiyorum çok stres yapıyoorum..çevreden çok etkileniyorum binbir türlü şey söylüyolar..:26:
peki canim bunun icin bir test falan yaptiramazmisin.. kan durumunu ogrenmek icin,? ozaman daha rahat olursun eger oyle bir imkan varsa
inşallah rabbim herkese yaşatsın o güzel duyguyu bi bebek görünce bitiyorum allahım..![]()
21 yaşındayım beklenen adet tarihim 9 haziran