- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.641
peki yüzüstü yatip popo hizasinin altina yastik koysak nasil olur??? hem yüzüstü yatmis oluruz hem de akmamis olur yavrucaklar....
yok canım ben ateşimi ölçmedim bu ay ama bende bu ay olmazsa denemek istiyorum
inşallah canım senin de ölçmene gerek kalmaz
valla canım ben ilk senden duydum yüzüstü yatıldığını tatlım zaten direk hepsi dışarı akar canım
peki yüzüstü yatip popo hizasinin altina yastik koysak nasil olur??? hem yüzüstü yatmis oluruz hem de akmamis olur yavrucaklar....
öyle canım ya yazık bizlere yaaaa
nihancacimm, atesini olceceksen en kisa zamanda baslaman gerekiyor... ovulasyondan once baslayip anlayabilirsin o sekilde.. fertilityfriend diye bir site var... oraya her gun ates degerlerini filan girersen sana ovulasyon tahmini yapabiliyor....
evet aslinda regencimmm, oyle birsey dedi...altimiza yastik filan koyup yatmak gerek... dumduz olmaz yani...
nihancacimm, atesini olceceksen en kisa zamanda baslaman gerekiyor... ovulasyondan once baslayip anlayabilirsin o sekilde.. fertilityfriend diye bir site var... oraya her gun ates degerlerini filan girersen sana ovulasyon tahmini yapabiliyor....
simdi bebek sahibi olmak icin maymun oluyoruz resmen, yarin birgün de onlarin büyümesiyle ilgili sorularla neye dönüscez bilmiyorum valla....
tamam canım bi bu ay geçsin olmazsa bidaha ki ay senden direktifleri alırım tatlım
zaten ovulasyon testi de almayı düşünüyorum
kızlar ben başka bişey de duydumm
ilişkiden sonra sağa veya sola dönüp bacaklarımızı karnımıza çekip öyle yatmamız gerekiyomuşş
bence bu da, saga sola dönüp yavrucaklari mümkün mertebe rahmin her yerine dagitip ne taraftan tutarsa diye beklerken ayaklari da karina dogru cekip onlari kacmamalari icin de sIkIstIrmayi amacliyorprof.dr ben konustum
bence bu da, saga sola dönüp yavrucaklari mümkün mertebe rahmin her yerine dagitip ne taraftan tutarsa diye beklerken ayaklari da karina dogru cekip onlari kacmamalari icin de sIkIstIrmayi amacliyorprof.dr ben konustum
vallahi canım heral de öyle oluyo
zaten bizler yakında dr gitmemize bile gerek kalmayacak evde bi ultrason aleti olsa kendi işimzi kendimiz görcek hale gelicezz
o zaman insallah bunu ogrenmene gerek kalmaz canim...
vallahi canım heral de öyle oluyo
zaten bizler yakında dr gitmemize bile gerek kalmayacak evde bi ultrason aleti olsa kendi işimzi kendimiz görcek hale gelicezz
yakinda onu da aliriz...hamile kalirsak, bakalim bu sabah bebek nasilmis diye her sabah bakariz ultrasondan...
ayyyy ne güzel olur canım yaaa
artık 7 gün 24 saat bebeklere bakarız ve kafayı yerizz
bak buna hayir demezdimama lütfen vajinal ultrason aleti olmasin... sinir oluyorum onlara zaten.. digeri daha güzel... hatta söyle bir sey olsun.. bu pc mauslari ulrason basligi özelligi tasisin biz her canimiz sIkIldIgInda alalim mausu birbirimize gösterelim iceriyi aaaaaa bak bak gördün mü iste orda fasulye gibi
ayyyy ne güzel olur canım yaaa
artık 7 gün 24 saat bebeklere bakarız ve kafayı yerizz
cocuk iceriden resmen isyan eder yaaaaa, mahremiyet denen bir sey kalmadi yaaa burda da rahat yok, ben bi cikayim sana gösteririm diye......
cocuk iceriden resmen isyan eder yaaaaa, mahremiyet denen bir sey kalmadi yaaa burda da rahat yok, ben bi cikayim sana gösteririm diye......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?