2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

peki yüzüstü yatip popo hizasinin altina yastik koysak nasil olur??? hem yüzüstü yatmis oluruz hem de akmamis olur yavrucaklar....

evet aslinda regencimmm, oyle birsey dedi...altimiza yastik filan koyup yatmak gerek... dumduz olmaz yani...

nihancacimm, atesini olceceksen en kisa zamanda baslaman gerekiyor... ovulasyondan once baslayip anlayabilirsin o sekilde.. fertilityfriend diye bir site var... oraya her gun ates degerlerini filan girersen sana ovulasyon tahmini yapabiliyor....

peki yüzüstü yatip popo hizasinin altina yastik koysak nasil olur??? hem yüzüstü yatmis oluruz hem de akmamis olur yavrucaklar....

kızlar ben başka bişey de duydumm

ilişkiden sonra sağa veya sola dönüp bacaklarımızı karnımıza çekip öyle yatmamız gerekiyomuşş

nihancacimm, atesini olceceksen en kisa zamanda baslaman gerekiyor... ovulasyondan once baslayip anlayabilirsin o sekilde.. fertilityfriend diye bir site var... oraya her gun ates degerlerini filan girersen sana ovulasyon tahmini yapabiliyor....

tamam canım bi bu ay geçsin olmazsa bidaha ki ay senden direktifleri alırım tatlım

zaten ovulasyon testi de almayı düşünüyorum

hani su hastanedeki yataklar varya canim kumandali, nereyi istersen orayi kaldiriyosun, bence bize ondan lazim... ayaklardan kaldirip amuda kalkmis gibi yatariz artik

kızlar ben başka bişey de duydumm

ilişkiden sonra sağa veya sola dönüp bacaklarımızı karnımıza çekip öyle yatmamız gerekiyomuşş

bence bu da, saga sola dönüp yavrucaklari mümkün mertebe rahmin her yerine dagitip ne taraftan tutarsa diye beklerken ayaklari da karina dogru cekip onlari kacmamalari icin de sIkIstIrmayi amacliyor prof.dr ben konustum

bence bu da, saga sola dönüp yavrucaklari mümkün mertebe rahmin her yerine dagitip ne taraftan tutarsa diye beklerken ayaklari da karina dogru cekip onlari kacmamalari icin de sIkIstIrmayi amacliyor prof.dr ben konustum

vallahi canım heral de öyle oluyo

zaten bizler yakında dr gitmemize bile gerek kalmayacak evde bi ultrason aleti olsa kendi işimzi kendimiz görcek hale gelicezz

vallahi canım heral de öyle oluyo

zaten bizler yakında dr gitmemize bile gerek kalmayacak evde bi ultrason aleti olsa kendi işimzi kendimiz görcek hale gelicezz

bak buna hayir demezdim ama lütfen vajinal ultrason aleti olmasin... sinir oluyorum onlara zaten.. digeri daha güzel... hatta söyle bir sey olsun.. bu pc mauslari ulrason basligi özelligi tasisin biz her canimiz sIkIldIgInda alalim mausu birbirimize gösterelim iceriyi aaaaaa bak bak gördün mü iste orda fasulye gibi

evet canım ya bak bu fikir daha güzell

bende o vajinal ultrason da çook geriliyorum çok ta utanuyorum iğrenç bişey
ama bebiş için herşeye katlanır olduk
allahım sen sonumuzu hayır eylee

cocuk iceriden resmen isyan eder yaaaaa, mahremiyet denen bir sey kalmadi yaaa burda da rahat yok, ben bi cikayim sana gösteririm diye......

ahhh canım ahhhhh keşke bi çıksa da onun her tarafını ısırsam göbişini öpsem koklasam

efkarlandım gayriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…