- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.601
bende aynen... inşAllah çok beklemeyiz.
bu arada yeni katıldım sayılır aranıza. nerede hamilelik ile ilgili bir muhabbet gorsem dalıyorum kusura bkmayın :))
inşallah canım inşallah
bende de oyle...
happylifecimmmm, sen haberini verdiginde ben burda degildim.... Sonradan yazdim, ama yine tebrik edeyim canimmm...Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah...
Sen bebek sahibi olmak icin cok calismak gerekmediginin ornegisin o zaman sevindim... Ben de cok calisamiyorum zaten...
Kismette varsa oluyor demek....
aksama kadar calistim tabiii zaman gecti simdi meraktan catlicamsu hamilelikle adet belirtisi birbirine neden benzer ki???? ümitlenmeme sebep olan tek sey; dünkü o deli gibi batmalardi.. agri degil ama.. hizli hareketle daha da artiyodu... simdi ondan eser kalmadi su adet sancisi da benim belimden geliyo.. belimde de tik yok amannn neyysee gecen ay, hic gecikmeyen tam gününde olan adetim bir bucuk hafta gecikti sonra kirmizilar gelince deli olmustum
Canim simdi internetten okudum, illa bir ay sagdan bir ay soldan yumurtlamiyormusuz... Ardarda ayni taraftan da yumurtladigimiz zamanlar olabilirmis... Kisiden kisiye degisebilirmis... Yani senin sansin 2ayda 1den fazla olabilir...
regencimmmm, supersin yaa.. amma sabirlisin... sizden sabirli olamyi ogrenmem gerek kizlar..
esinden bile gizledin yani... super yaa.. ben bisi saklayamiyorum benimkinden...
insallah hamilesindir tatlim.. supriz yaparsin esine...
Mavibebekcimmmm, iyi aksamlar...
Ben cok umursamamistim bu ay... Gununu bile denk getirememistim...Kismet.. ne yapalim... her ay yeni seyler ogrenip, yeni seyler deniyoruz... demek ki daha bitmemis ogrenecegimiz seyler...
Yegenimiz nasil?
Canim simdi internetten okudum, illa bir ay sagdan bir ay soldan yumurtlamiyormusuz... Ardarda ayni taraftan da yumurtladigimiz zamanlar olabilirmis... Kisiden kisiye degisebilirmis... Yani senin sansin 2ayda 1den fazla olabilir...
ayyy canım bunu duyduğuma çok sevindin canımmm ağzın bal yesin gülüm
inşallah dediğin gibidir tatlım artık allah duysun sesimizi
canım bi de sana zahmet olmazsa benim yumurtlama günümü bi hesaplayabilirmisin
canım ne güzel allah bu duygunu 9 ay boyunca yaşatsın ve sonra bebeğini sana bağışlasın:16
tekrar tebrikler canımm
darısı bizim gibi bütün isteyenlerin başına canım duanı bizden eksik etme
screamawacimmmm çok teşekkür ederim cnmmm..ama nolur sende ümitsiz olmaz çok karamsar gördüm seni..gercekten stres yapmak ıcın hiç bir neden yok..dediğim gibi hiç ummadıgın bı anda gelıcek o eminim ben..akısına bırak ve hiç düşünme cnm görüceksin olucakk bende gecen aylarda kırmızıları görunce hep husran yasıyordum sankı hiç benim reglım gecıkmıcekmıs gibi gelıyodu ama oluyo cnm..nası heyecanla bekledım regl gunlerı gelınce anlatamam gelmeyıncede ıkı gun gecmıstı test yaptımm ve baya da net cıktı guvenılırmıs testler yani..birde sizlere bende bir tavsiye ılk defa bu ay ayaklarımı yukarı kaldırdım ve oylece yarım saat en az bekledım etkısı oldumu bılemem ama ılk aklıma gelen o oldu deneyın bişey kaybetmezsınız..
Regencimmm, Boyle bebek icin ugrasmaya basladiktan sonra adetlerin gecikmeye baslamasina vucut kendisini hazirliyor yavas yavas derler... Insallah senin de oyledir...
İyi akşamlar kızlar.Umarım keyifler yerindedir.
Canımmm çook sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Ne güzel topicimizde sürekli yen, hamişler var.Umarım isteyen herkes bir gün bu mutluluğu yaşar.
teşekkür ederim mavibebek cnm sağol..senin nasıl gidiyor hamilelik bir hafta sonra gel dedi sence görürmüyüz keseyi o zaman?şimdi de bunları düşünüyoruz işte hiç bitmiyo soru işaretleri:26:
aksama kadar calistim tabiii zaman gecti simdi meraktan catlicamsu hamilelikle adet belirtisi birbirine neden benzer ki???? ümitlenmeme sebep olan tek sey; dünkü o deli gibi batmalardi.. agri degil ama.. hizli hareketle daha da artiyodu... simdi ondan eser kalmadi su adet sancisi da benim belimden geliyo.. belimde de tik yok amannn neyysee gecen ay, hic gecikmeyen tam gününde olan adetim bir bucuk hafta gecikti sonra kirmizilar gelince deli olmustum
tatlim o hayal kirikligini Allahim kimseye yasatmasindüsünsene bir de yanimda 7 ayli hamile arkadasim var o da kirmizilar gecince sen hamilesin yaa diye sevindi.. ben hayal kirikligi yasarken onun karnindaki yavrucuk oynuyordu... ayyyy ne kötü olmustum.. o da üzüldü halime... aman tutayim cenemi hamile degilsem de tek siz bileceksiniz.. kaynanam gibi burun kivirmazsiniz bir sey etmezsiniz, hatta üzüntümü paylasirsiniz... tesekkür ederim hepinize, IYIKI VARSINIZ
ayyy canım bunu duyduğuma çok sevindin canımmm ağzın bal yesin gülüm
inşallah dediğin gibidir tatlım artık allah duysun sesimizi
canım bi de sana zahmet olmazsa benim yumurtlama günümü bi hesaplayabilirmisin
Cicekcimmmm, canimmm nasilsinn...test yaptin mi? ne durumdasin?
aminnnnnn cnmmm teşekkür ederim rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin işallahhh bu duyguyu..
slm canım iyiyim sen nasılsın ben daha adet olmadım geçen hafta kan tahlili yaptırmıstım negatif cıktı rekor bende kızlar 2 ay olacak gelmedi kırmızılar persembe günü dr gidecgim bakalım ne olacak
Cicekcimmm, 1.5 ay olmus nerdeyse... Doktora mutlaka git... Adet sokturucu filan verir belki...
Insallah biran once adet olup, gelecek ayi hesaplayamaya baslarsin canim...
çok sağol canım benim ellerin dert görmesin rabbim sana tez günde tosuncuk gibi bi evlat nasip etsin
desene bu ay yine çoook işimiz var
vallahi duş almaktan yakında yosun tutacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?