2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlım cok tbrk edıyorum senı :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Ben hala kırmızıları görmedım buarada Pofff geçen ay 42. günde regl olmuştum hadı o düşükten dolayı oldu dıyelım bu ay nıye boyle oldu ya Normalde 30 gunde 1 oluyorum düşükten önce cok düzenliydi...

hadi gözün aydin.. canim sen de almanyadasin galiba.. ben de öyle.. dr nasil memnun musun? ben bi dr buldum, herkes iyi diyo yabancilarla da iyi ilgileniyomus.. bazi drlar disliyo cok korkuyorum kötü dra denk gelmekten..

eeeeeeeeee hadi gözün aydin.. hemen takalim nazar boncuklarimizi Allah anali babali büyütsün.. darisi geride kalanlarin basina.. kücük kücük basbelari

kızlar daha fazla tutamadım,yaptım testide. negatif...!

biraz daha bekle cnm test güvenilir olmayabiliyo.. kan testi degil ki hemen ciksin.. idrar testi daha az hassas.. sen kendini üzme hap felanda alma bekle.. hamile degilsen bile bekle,bakarsin bir de hamile olusun.. hap da zarar verir Allah korusun sonra pisman olursun...

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
ben 21 yaşındayım ve evliliğimin 1inci senesi 16 temmuzda doluyo ve
eimle çocuk olmasını çok istiyoruz ve ben 21
martta 2,buçuk aylık bebeğimin ölü olması sebebiyle
bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum ve geçenlerde
doktorumun yanına gittim ve doktorum bana
korunmana gerek yok tekrar düşüne bilirsin dedi
bende hamile olmak isteyen arkadaşlardanım
herkese merhabalarr

Eki Görüntüle 192066 Eki Görüntüle 192066 Eki Görüntüle 192066

gecmis olsun canim öncelikle.. burda nerdeyse herkes bir kez düsük yapmislardir.. mesela ben.. üzücü ama olsun.. dr unda dedigi gibi; en azindan bebegimiz oldugunu biliyoruz.. Yüce Rabbim gönlünden geciyo onu verir insallah..

hosgeldin tatlim aramiza.. gecmis olsun insallah bidaha yasamaz saglikli hamilelik gecirirsin... gonllunun muradini versin Rabbim... canim batini da soylersen listemiz var , senide ekler arkadasimiz guzel listemize...

kızlar meraba ben geldim bu topik güzelmiş:)
bugün hormon testlerimle alakalı doktorla görüştüm şuanlık bi problem yok dedi.ama tam anlayamadım fsh 10 ve üstü olunca tüp bebeğe alıyorum dedi.benimki 8.5 çıkmış.sen şuan iyi durumasın ama korunmayı bırak dedi.çokta müsait değildi uzun konuşamadım ama brz tereddüte kapıldım 8.5 tehlikeli bi sonuçmu sizce

oof yaa offf karnim agrimaya basladi...coktum resmennn hic bisi yapasim falan kalmadi...kirmizilarin isareti buuuuu

benim de bugün olmasi gerejiyo.. normalde günüm hic sasmaz adet belirtilerim de var ama halen gelen giden yok.. tek kafama takilan canim tatli istemedi.. adet olmadan bir iki gün önce canim deli gibi tatli biseyler ister.. ama karnimda agriyo daha dogrusu batiyo.. oof ooooooooffffff beklemek cok zor..
senin adet belirtilerin nasil canim??gögüs agrisi ya da bel..

canim bu konuda benim bi bilgim yok ama belki bilen arkadaslar cikar aksam olsun toplanir kizlar...

tamam saol. normalde 10 ve 13 civarı yumurta rezervi az demek oluyomuş ama. bian önce korunmayı bırak fln diyince kıllandım bende.nese hayırlısı

sende hosgeldin canim... evet topicigimiz guzeldir aile gibiyiz inan... hatta ailelerden once veriyoruz mujdeyi birbirimize..begenmene sevindim... uzgunumama durumunla ilgili bir fikrim yok ama alalakali arkadaslar yardimci olacaklardir.... insallah sende zorlanmaksizin hamile kalirsinn.... buarada yasini ve batini soylersenlistemize ekleyelimmm

suanda nutellaya saldirmis durumdayim oncelikle... bende bugun 37.gundeyim canim gecen ay 39.gunde olmustum. adet belirtilerim mevcut suanda goguslerim siddetli agriyor... karnim batma gibiydi ama simdi bole yaniyo gibiii... ama eger oyleyse bugun yarin calinir kapim hayirlisiii

üzme sen kendini.. belirtiler birbirine cok benziyo diyor herkes.. o yüzden benim de hic umudum yok.. gelecekse de gelse de kurtulsam bi an önce...

üzme sen kendini.. belirtiler birbirine cok benziyo diyor herkes.. o yüzden benim de hic umudum yok.. gelecekse de gelse de kurtulsam bi an önce...

oyle guzelim yaa napalim hayirlisi nezmansa artik... evet bende bakiniyorumda simdi gogus ve karin agrisi cok benzesiyor.. bakalim biziimkiler neye cikacak..nasil tecrube edecez... ???

oyle guzelim yaa napalim hayirlisi nezmansa artik... evet bende bakiniyorumda simdi gogus ve karin agrisi cok benzesiyor.. bakalim biziimkiler neye cikacak..nasil tecrube edecez... ???

valla beklemektenn baska bi cözüm yok.. eee o da iste en zor olani.. daha önce adam gibi bi hamilelik de yasamadim ki bir seyler söyleyeyim.. daha hamile oldugumu ögrenmeden düsük yapmistim ben.. ayyy Allahim nolur bir daha öyle seyler yasatma bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…