2011 Nisan Anneleri

teşekkürler canım..hihoyyyt

hadi bakalım yine görüceksin bebişini demek... bende pazartesi görmeye gideceğim kısmetse... arada kasık ağrım var korkuyorum...(( bende içeride kalan bişey yok... hepsi geri geliyo :)))) umarım işe yarayan kısmı kalıyordur içeride.. ay şu yarını atlatsam zaman çabuk geçicek ama...

arkadaşlar benim 2 yaşında bi kızım var..bu 2. hamileliğim..kızım bana inanılmaz düşkün ve beni oyuncak bebeğinden bile kıskanan bi kız..nasıl tepki vericek bilemiyorum..bu konuyu düşüneniz oldumu hiç??

bizim topicde bayağı fire var arkadaşım ((( nazar değdi walla...

amannnnnnnnn.... senin işin çok zor olacak o zaman... bence o kadar kıskançlığı varsa bu durumu ona uzman desteği alarak alıştırın derim.. yoksa çok zorluk çekersin.. oyuncak bebeğinden bile kıskanıyorsa eğer kardeşini pekde hoş karşılayacağını sanmıyorum...

kızlar benimde size bi sorum olucak.. gebeliğimin ilk haftalarında göğüslerde acıma vardı ama şuan da bi dolgunluk oldu gibi ama hassasiyet acıma koyulaşma felan yok.. siz de durumlar nasıl?

belki doğana kadar daha var akıllanır dahada diyorum..daha küçük falan diye düşünüyorum ama..böyle giderse destek şart..akannehir

kızlar benimde size bi sorum olucak.. gebeliğimin ilk haftalarında göğüslerde acıma vardı ama şuan da bi dolgunluk oldu gibi ama hassasiyet acıma koyulaşma felan yok.. siz de durumlar nasıl?

bende öyle bi dolgunlaşma var ki kocaman oldular şimdiden valla biraz daha büyürlerse sütyenlere sığmıycak valla 75 bile büyük gelirken şimdi maaşallahları var uçlarında da hassasiyet var koyulaşma da var ama normalmiş bunlar ben iyice süt doldukları hali düşünemiuorum bileee :))))eyvahedigeldismile

arkadaşlar bende progestan kullanıyorum 12. haftaya kadarda kullanacakmışım cmt günü hafif bi kanamam oldu dr apar topar progestana başlattı inşallah bişey olmaz bebişime

ilk bebişinmi canım
inşallah bişey olmaz canım bebeğine

benim göğüsler aşırı acıyor ya yürürken bile

mrb ben de inşallah 17 nisan 2011 de Anne olucam 2. kez. bu progesteron hapı falan ne dediğinizi anlamadım. daha doktora gitmedim. 1 eylülde gidicem. sadece folik asit kullanıyorum birde elevit.
sizler neler kullanıyorsunuz
hoşgelşdin a.s.
arkadaşların dediği gibi progestoron herkesin kullanması gerekmiyor
bilgilerini özelden tatlişoğluma gönderirsen senide listeye ekler...

çok sevindim yaa...
bu yolda olan bütün arkadaşalrın rabbim yüzünü güldürsün...

hoşgeldina.s.
tabi aramıza alırız seni...
ama bilgilerini özelden tatlişoğluma gönder senide listeye eklesin...

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düşük riski ve kanamayı önlemek amaçlı 275 mg apranax verdi doktorum. bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan var mı?
bende bu ilacı hiç duyamdım...

kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı
çok üzülkdüm canım...
rabbim sabır versin son acın olur inş...
canım genetik testleri bende yaptırdım kan pıhtılaşma ve kromozon olmak üzere baya bir test var...
zamnında yaptır bakalım allah yardımcın olsun...

canım bendede tuaf tuaf ağrılar oluyor...
aklına kötü şeyler getirme inş yarın görürsün keseyi...

acıma dolgunlaşmaya ve gerilmeye başladığı için oluyo..şimdi kesilmiştir o acı ama daha çok olucak..daha göğüsler büyicek süt dolucak ..bndede dolgunluk ve hassasiyet son haddede..acı şimdilik dindi..

ya sorma, benimkilerde büyüdü, yüzüstü yatamıyorum artık, sütyenlerimde taşma var, sanırım yakında yeni beden almam gerekecek, gün içinde açımıyor ama sütyeni çıkarınca ağırlığını anlıyorum, göğüs uçlarım koyulaşmadı ama bunun için daha erken sanırım.bende hamileliğin sonlarına doğru göğüslerimin halini düşünemiyorum, zavallı belim-sırtım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…