2011 Nisan Anneleri

ya sorma, benimkilerde büyüdü, yüzüstü yatamıyorum artık, sütyenlerimde taşma var, sanırım yakında yeni beden almam gerekecek, gün içinde açımıyor ama sütyeni çıkarınca ağırlığını anlıyorum, göğüs uçlarım koyulaşmadı ama bunun için daha erken sanırım.bende hamileliğin sonlarına doğru göğüslerimin halini düşünemiyorum, zavallı belim-sırtım bilmiyorumkismile

hamileliğin sonlarında değilde sen onları süt inince bi düşün . eğer sütünüz bol olursa ki inşallah olur o zaman çok fena oluyolar.
benimde şu an göğüslerim aynı sertlik gitti ama eve gidince sütyeni çıkarsan bi dert, çıkartmasan bi dert.

Mrb kızlarr,
Benim dünden beri wc ye gittiğimde sadece peçeteye gelen kafverengi-siyah gibi bir kaç akıntım oldu.Çokkkk korkuyorum öğleden sonra doktora gideceğim.Ne olur dua edin Bebeğime bişey olmasın ne olur arkadaşlar dualarınızı bekliyorum....
Allah razı olsunn

Mrb kızlarr,
Benim dünden beri wc ye gittiğimde sadece peçeteye gelen kafverengi-siyah gibi bir kaç akıntım oldu.Çokkkk korkuyorum öğleden sonra doktora gideceğim.Ne olur dua edin Bebeğime bişey olmasın ne olur arkadaşlar dualarınızı bekliyorum....
Allah razı olsunn

geçmiş olsun canım
bendede aynı durum var, benimkide tuvalet kağıdına geliyo
aynı zamanda kasıklarım bacaklarım sızlıyo sürekli
benimde doktor randevum yarın
inşallah sorun yoktur
allah yardımcımız olsun.

Mersenem çok geçmiş olsun. Burda hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama aynı duyguları paylaşıyoruz o yüzden birbirimizi anlayabiliyoruz. Rabbim yaşatmasın tekrar sana da hiçkimseye de inşallah.

Mrb kızlarr,
Allah razı olsunn

Aynı durum bende de var, o yüzden bugün dinleniyorum evde. Kötü şeyler düşünmemeye çalışalım, hayırlısı herşeyin..

Mrb kızlarr,
Allah razı olsunn

selam arkadaslar benim iki hamileligimdede sizde olan $u kahverengi lekelerden olmustu.yerlesme kanamasi olarak geciyo.ilk hamilelikte insan bilmeyince korkuyo,ama cogu kadinbunu yasiyo.korkulcak bir durum degil.insallah sizinkide öyledir.saglicakla kucaginiza bebeginizi alirsiniz..
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 4.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdanda okuyabiliriniz.

selam arkadaslar benim iki hamileligimdede sizde olan $u kahverengi lekelerden olmustu.yerlesme kanamasi olarak geciyo.ilk hamilelikte insan bilmeyince korkuyo,ama cogu kadinbunu yasiyo.korkulcak bir durum degil.insallah sizinkide öyledir.saglicakla kucaginiza bebeginizi alirsiniz..
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 4.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdanda okuyabiliriniz.

sağol canım
inşallah bizdekide normal bi kanamadır

Mrb kızlarr,
Allah razı olsunn

inşallah bişey olmaz canım bebeğine

bugün midem bulanmıyor, çok güzell kaydirigubbakcemile2

ne güzel
inşallah benim de hiç olmaz

kızlar rahat olun herşey Allah'tan bol bol dua edin

Mrb kızlarr,
Allah razı olsunn
denizcim senin ve diğer kanaması olan bütün arkadaşların önemli bir sorunu yokturdur inş...
dikkat edin kendinize yerleşme kanması olabilir ama yinede dinlenin bol bol...
allah yardımcınız olsun....

yok canım soway kalp atışlarını duyamamış daha... kürtaj demişler :KK43:((((

kaç haftalıkmış:KK43:
acele etemsin 8. haftaya kadar beklesin bence....

denizcim senin ve diğer kanaması olan bütün arkadaşların önemli bir sorunu yokturdur inş...
dikkat edin kendinize yerleşme kanması olabilir ama yinede dinlenin bol bol...
allah yardımcınız olsun....

7.haftası içinde sanırım... c.tesi kalp atışlaı bulunamazsa alalım demiş doktoru... sanırım 8.haftayı doktor beklemeyecek...

[/B][/QUOTE]

oda öyle yapacakmış, başka bir doktora daha gidecek, ama zehirleme vakkaları duyuyoruz, allah korusun geç te kalmaması gerekir. ama umudunu yitirmiyor tabi.
6,6 haftalık bu gün 7 oldu.

kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı

Geçmiş olsun canım...İnşallah 1 ay sonra yapılacak testlerinde temiz çıkar ve arayı açmadan bebeğin yine senle olur...

ya kızlar ben de buraya geldim ..aslında benim durum biraz karışık.. ya ucundan mart annesi ya da nisan annesi olucam.. ama diğer taraftakilerden benden nerdeyse 1 ay fazla hamile ben de o yüzden buraya takılıcam.. hem burda birsürü tanıdık ark. var. bana da yer var mı aranızdaaaaaaaaaa???? :))

Hoşgeldin canım...Bende Mart anneleri topiğine giriyorum arada...Ordaki arkadaşlar benden 1 ay önde olduklarından yardımları çok oluyor ama buradada beraber ilerlediğimiz için daha farklı ve güzel oluyor...

kızlar o kadar suyu nasıl içiyorsunuz? ben 1 lt zor içiyorum...
doktor böyle devam edersem serum takılması gerektiğini söyledi...
mesela bu saate kadar hiç su içmedimm

Canım kendini su içme konusunda biraz zorla diyeceğim ama buseferde miden bulanırsa bilemiyorum...Ben günde kaç tane 0,5 lt su içiyorum bilmiyorum ama kesin 3lt buluyordur...Susuz duramıyorum hemen ağzım kuruyor sanki su içmedimi benim midem bulanmaya başlıyor...

Birde ben hergün ananas suyu içiyorum
daha önce sizde duydunuzmu bilmem
bebeğin iyi tutunmasını sağlıyormuş
bir nevi doğal progestan sanırım.

Dün bizde alışverişe gittik...Meyve sularına baktım ve canım ananas çekti tam alacaktım bıraktım...Belki zararlıdır dedim...Tutunmasını sağladığını bilmem iyi oldu...

mrb ben de inşallah 17 nisan 2011 de Anne olucam 2. kez. bu progesteron hapı falan ne dediğinizi anlamadım. daha doktora gitmedim. 1 eylülde gidicem. sadece folik asit kullanıyorum birde elevit.
sizler neler kullanıyorsunuz:eek:

Ben hamile kalmadan önce günde 1 tane folik asit kullanıyordum...Birgün sinir oldum 1 ay içmedim ve o ay hamile kaldım...Sonra dr. ELEVİT verdi ona başladım ama folik asit yine içmedim...Başka dr. gittim ona anlattım hem ELEVİT hemde FOLİK ASİT kullanacaksın dedi ve kullanıyorum...

kızlar benimde size bi sorum olucak.. gebeliğimin ilk haftalarında göğüslerde acıma vardı ama şuan da bi dolgunluk oldu gibi ama hassasiyet acıma koyulaşma felan yok.. siz de durumlar nasıl?

Benim göğüsleri sorma canım...Uçları çok kötü acıyor...Göğüslerim tamamen koltuk altından başlayarak ağrıyor...Hele südyenleri çıkardığımda sanki göğüslerimi aşağı çekiyorlar daha fazla ağrıyor...Rengide koyulaştı ve damarlar çoğaldı...

arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..

arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..

Rutin gebelik testleri ise ben yaptırdım.. ssk da ücretsiz yapıldı...
çok gerekli testler, çoğu hastalıklara bakılıyor..
bebekte meydana gelebilecek kayıpları bile anlayabiliyorlar...

Kızlar mrb....Çok fazla akıntım var,rengi kahverengi yada kırmızı değil ama koyu sarı renkte ve kıvamı da koyu.Eskiden de akıntım olurdu ama son birkaç gündür felaket yani.Benim gibi çok akıntısı olan var mı? Doktor randevunuz salı günü.O zamana kadar sabretmeye çalışıyorum.

Kızlar mrb....Çok fazla akıntım var,rengi kahverengi yada kırmızı değil ama koyu sarı renkte ve kıvamı da koyu.Eskiden de akıntım olurdu ama son birkaç gündür felaket yani.Benim gibi çok akıntısı olan var mı? Doktor randevunuz salı günü.O zamana kadar sabretmeye çalışıyorum.

6.haftada benimde aynı şekilde akıntım olurdu, sanki biraz azaldı gibi şuan..
endişe etcek bişey yoktur, koyu kırmızı olmadığı sürece, içini ferah tut..

X