- 31 Temmuz 2010
- 354
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.541
arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
[/QUOTCanım bunlar gerekli testler bede 138 tl ödedim. Emekli sandığı benim kuruma göre farkediyor demmekki
arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
[/QUOTCanım bunlar gerekli testler bede 138 tl ödedim. Emekli sandığı benim kuruma göre farkediyor demmekki
hangi testleri istedi??
hangi testleri istedi??
adı 'tam kan tahlili' olarak geçiyo..kanda kansızlık,kan uyuşmazlığı,vitaminsizlik vs..sonuçları için..
adı 'tam kan tahlili' olarak geçiyo..kanda kansızlık,kan uyuşmazlığı,vitaminsizlik vs..sonuçları için..
ben onları hamile olduğumu öğrenmeden yaptırrmıştım tekrar isterler miki?
ben onları hamile olduğumu öğrenmeden yaptırrmıştım tekrar isterler miki?
bilemiyorum cnm,hamile kaldıktan sonra kandaki değişimler farklılaşabilir ve tekrar öğrenmek isteyebilir..
evet zor bi süreç. benimki tüp değil ama arkdaşlarımdan duyduğum sıkıntılı bi süreç. maddi manevi zarar görüyor insan.aaaaaaaaaa.... sevindim arkadaşım... özellikle tüp bebek tuttuğu zaman daha çok seviniyorum... gerçekten zor bir süreçten geçiliyo.. Allah tamamına erdirsin inşallah...
bende elevit kullanıyorum. Demek seninkide tüp bebek allah hayırla kucağına almayı nasip etsin bebişini. kızlar arkdaşım adına teşekkü ederim.Mormaske, progresteron kanamsı olan yada tüp bebek ile hamile kalanların kullandığı bir ilaç, sen normal yolla gebe kaldıysan ve herşey yolundaysa bu ilaçla inşallah hiç tanışmazsın.
Ben sadece Elevit kullanıyorum vitamin olarak, başka bişey vermedi tüp bebek doktorum, bu gün ilk kez normal jinekolağa gideceğim, bide ona soracağım bakalım.
Zerdal, arkadaşını çok tebrik ederim, tüp bebekci bir arkadaş daha katılacak aramıza yani, ne güzel. Bizim tüp bebek topiğinde de baya hamile vardı ama burada sadece Angeli görüyorum.
Temmuzda tüp bebek yaptıranlar Topiğinde hamile kalanlarn nerdesiniz yaahuu.
çok sevindim yaa...
bu yolda olan bütün arkadaşalrın rabbim yüzünü güldürsün...
gebeliğimin belli olduğu ilk hafta istedi dr. istediklerinin içinde hemogram,kolestrol şeker,tiroid hormonları,tam idrar tahlili, kızamıkçık ve toxoplazma ve bi tane daha virüs için tahlil vardı.. hepsini ssk da bedava yaptırdım. şimdi demir ve demir bağlama, folic asit,vitamin, ve idrar tahlilini yine verdim.onları da bedava yaptım..arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
bilemiyorum cnm,hamile kaldıktan sonra kandaki değişimler farklılaşabilir ve tekrar öğrenmek isteyebilir..
aslında ozamanda hamileydim ama henüz ben öğrenmemiştim neyse yinede bi soruyum dr a. ay ben dr a gidince ne soracaksam uçup gidiyo aklımdan leyla gibiyimzemuszemus
gebeliğimin belli olduğu ilk hafta istedi dr. istediklerinin içinde hemogram,kolestrol şeker,tiroid hormonları,tam idrar tahlili, kızamıkçık ve toxoplazma ve bi tane daha virüs için tahlil vardı.. hepsini ssk da bedava yaptırdım. şimdi demir ve demir bağlama, folic asit,vitamin, ve idrar tahlilini yine verdim.onları da bedava yaptım..[/Q
ssk hastanesindemi oluyo bu bedava tahliller????
aslında ozamanda hamileydim ama henüz ben öğrenmemiştim neyse yinede bi soruyum dr a. ay ben dr a gidince ne soracaksam uçup gidiyo aklımdan leyla gibiyimzemuszemus
aynen cnm ya..son gittiğimde aklımı kurcalayan 2-3 şey vardı..soramadan çıktım..tutuluyorum sanki:))
aynen cnm ya..son gittiğimde aklımı kurcalayan 2-3 şey vardı..soramadan çıktım..tutuluyorum sanki:))
yok cnm üniversite hastanesinde ama sgk güvencesiyle..gebeliğimin belli olduğu ilk hafta istedi dr. istediklerinin içinde hemogram,kolestrol şeker,tiroid hormonları,tam idrar tahlili, kızamıkçık ve toxoplazma ve bi tane daha virüs için tahlil vardı.. hepsini ssk da bedava yaptırdım. şimdi demir ve demir bağlama, folic asit,vitamin, ve idrar tahlilini yine verdim.onları da bedava yaptım..[/Q
ssk hastanesindemi oluyo bu bedava tahliller????
canım bu ne güzel bi haber böyle..Kızlar benim için dua eden herkesten Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
Yeni geldim doktordan kesemizi gördük.Haftana göre kese boyutun normal dedi...Lekelenmeyle ilgili bişey demedi kese çevresinde kanama görünmüyor ama rahim ağzında varsa da oraya bakmamız ilk aylar açısından sakıncalı olabilir dedi...Zaten şu an evimde değilim.Eve gidince doğru dürüst bi doktora gideceğim.Şimdi panik olduğum için bi gideyim demiştim ama çok tatmin olduğum söylenemez...Rabbbim bebişlerimizi korusun inş:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar benim için dua eden herkesten Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
Yeni geldim doktordan kesemizi gördük.Haftana göre kese boyutun normal dedi...Lekelenmeyle ilgili bişey demedi kese çevresinde kanama görünmüyor ama rahim ağzında varsa da oraya bakmamız ilk aylar açısından sakıncalı olabilir dedi...Zaten şu an evimde değilim.Eve gidince doğru dürüst bi doktora gideceğim.Şimdi panik olduğum için bi gideyim demiştim ama çok tatmin olduğum söylenemez...Rabbbim bebişlerimizi korusun inş:Saruboceq::Saruboceq:
canım bu ne güzel bi haber böyle..
hadi gözün aydın canım çok sevindim
darısıda yarın bana olsun inşallahh
karındanmı baktırdın?
Canım benim çok şükür haftaya gidecektim doktora ama bu lekeler gelince hadi dedim gideyim.Allaha şükür kesemizi görmüş olduk
Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inş:Saruboceq: