2011 Nisan Anneleri

slm kızlar mersenem çok geçmiş olsun çok üzüldüm cnm zor bi durum o kürtaj ii bilirim allah kimseye yaşatmasın. lekelenmeleri olan arkadaşlar endişelenmeyin geçen hafta benimde oldu hem benimki leke değil bildiğin kanamaydı ama şükür geçti ve iyiyim şuanda. bende vajinal yoldan progestana başladım sizlerde endişelenmeyin lütfen bol bol dua edin...:Saruboceq:

aaaaaaaaaa.... sevindim arkadaşım... özellikle tüp bebek tuttuğu zaman daha çok seviniyorum... gerçekten zor bir süreçten geçiliyo.. Allah tamamına erdirsin inşallah...
evet zor bi süreç. benimki tüp değil ama arkdaşlarımdan duyduğum sıkıntılı bi süreç. maddi manevi zarar görüyor insan.
bende elevit kullanıyorum. Demek seninkide tüp bebek allah hayırla kucağına almayı nasip etsin bebişini. kızlar arkdaşım adına teşekkü ederim.

çok sevindim yaa...
bu yolda olan bütün arkadaşalrın rabbim yüzünü güldürsün...

sağol canım gerçekten zor bi süreç. arkadaş 4 yıldan sonra tüp bebekle buldu. Çok sevindik. Bu gün ayakları yere basmıyor. yakın zamanda gelir inşallah.

arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
gebeliğimin belli olduğu ilk hafta istedi dr. istediklerinin içinde hemogram,kolestrol şeker,tiroid hormonları,tam idrar tahlili, kızamıkçık ve toxoplazma ve bi tane daha virüs için tahlil vardı.. hepsini ssk da bedava yaptırdım. şimdi demir ve demir bağlama, folic asit,vitamin, ve idrar tahlilini yine verdim.onları da bedava yaptım..

Kızlar benim için dua eden herkesten Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
Yeni geldim doktordan kesemizi gördük.Haftana göre kese boyutun normal dedi...Lekelenmeyle ilgili bişey demedi kese çevresinde kanama görünmüyor ama rahim ağzında varsa da oraya bakmamız ilk aylar açısından sakıncalı olabilir dedi...Zaten şu an evimde değilim.Eve gidince doğru dürüst bi doktora gideceğim.Şimdi panik olduğum için bi gideyim demiştim ama çok tatmin olduğum söylenemez...Rabbbim bebişlerimizi korusun inş:Saruboceq::Saruboceq:

canım bu ne güzel bi haber böyle..

hadi gözün aydın canım çok sevindim
darısıda yarın bana olsun inşallahh
karındanmı baktırdın?

midesi bulanan arkadaşlar bi yardımcı olabilirmi?
ben daha önce iki gebelik geçirdim ikisindede mide bulantım olmadı
ama bunda dünden beri midem bulanıyor, kusma derecesine gelmiyorumda sürekli bir bulanıklık durumu
birde karnım ishal olunca ağrır sancı oluyor ya onun gibi ağrı oluyo?
sizinkide buna benzermi
bugüne kadar benim hiç mide problemim olmadığı için bilemiyorum
ondan soruyorum sizdede böylemi oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…