2011 Nisan Anneleri

canım kalbinin durduğunu nasıl anladınız? ben de pek bi belirti yok daha haftaya gitcem kontrole.. sürekli kafam bebikte.. inşallah bişey olmaz.

anlamadık canım
hiç kanamam leke şikayetim filan olmadı
5 haftalıkken gitmiştik
bi de 9 haftalıkken gittik kalbi durmuş dedi doktor
ve kürtaj yaptı
nedeni için 1-2 tahlil yaptırdık ama üniversite hastenesinde
çok derin tahlilleri yaptırmadık
2 ve 3 den fazla olanlara yapıyorlarmış o tahlilleri
inşallah bişey olmaz canım rahat ol

hazır meyve sularını tavsiye etmiyolar... doğal beslenin diyolar... hazırlarda katkı maddeleri oluyor...

%100 meyve suyu olanları damı tavsiye etmiyorlar

mrb ben de inşallah 17 nisan 2011 de Anne olucam 2. kez. bu progesteron hapı falan ne dediğinizi anlamadım. daha doktora gitmedim. 1 eylülde gidicem. sadece folik asit kullanıyorum birde elevit.
sizler neler kullanıyorsunuz:eek:

%100 meyve suyu olanları damı tavsiye etmiyorlar

%100 sen sıkıp içeceksen süper kim ona ne der? dimes %100 meyve suyu desede onlar konstresi... yani %100 değiller...al vişneni evde birgüzel hoşafını yap iç... yada ne bilim elma havuç karışımı yap katı meyve sıkacağında süper olur birazda limon at içine oooo süper walla... canım çekti :)))) ama hazır market işlerinden uzak durun arkadaşlar...

%100 sen sıkıp içeceksen süper kim ona ne der? dimes %100 meyve suyu desede onlar konstresi... yani %100 değiller...al vişneni evde birgüzel hoşafını yap iç... yada ne bilim elma havuç karışımı yap katı meyve sıkacağında süper olur birazda limon at içine oooo süper walla... canım çekti :)))) ama hazır market işlerinden uzak durun arkadaşlar...

katı meyve sıkıcağı var evde canım ya ama sıkması ayrı bir uğraş
dolaba vişne atmıştım
en azından onu yeriz bişeyler yaparız
zaten bu ara iştahım da yok

aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Angel sana bahsetmiştim ya bi arkdaşın haberini bekliyoz diye, tüp bebek yaptırmıştı, tuttu çok şükür çok sevindik. bakalım çılgınımıda nisan annelerine davet ettim. Çok mutluyum arkadaşlar. Bu gün pek gelemiyeceğim buraya. Onun sevincini paylaşıyorum.

3.aya kadar kullanacaksın dedi doktorum... ya bazen ilacın tamamı geri geliyor.. snede de oluyor mu? acaba ilaç geri gelince işe yaramıyor mu o gün için?

Günde 3 tane günlük pet kullanıyorum, çok akıntım var, ama jel mi geri geliyo yoksa akıntı mı ayırt edemiyorum ki, ama krem gibi bişey gelse anlarım herhalde, bide krem geri geliyorsa içeride donan şey ne??? acayıp pıhtılaşıyo içeride, en kötüsüde onu dışarıya çıkarmak, kendi çıkmıyo bende, sende de oluyo mu? ben bu sabah artık tüpün tamamını sokamadım, gitmiyo ve açıyo.
Bu gün 16:30 da doktora gidiyorum, tüp bebekten mezun oldum zemuszemus, artık normal bir jinekolağa gidiyorum, jelim bitti onu da yazdıracağım, hemde bir sorayım daha ne kadar kullanmalıyım diye. Tüp bebekcim 10.haftaya kadar kullan dedi.
İlacın işe yarayan kısmı giriyordur merak etme sen.:1hug:

Mormaske, progresteron kanamsı olan yada tüp bebek ile hamile kalanların kullandığı bir ilaç, sen normal yolla gebe kaldıysan ve herşey yolundaysa bu ilaçla inşallah hiç tanışmazsın.
Ben sadece Elevit kullanıyorum vitamin olarak, başka bişey vermedi tüp bebek doktorum, bu gün ilk kez normal jinekolağa gideceğim, bide ona soracağım bakalım.

Zerdal, arkadaşını çok tebrik ederim, tüp bebekci bir arkadaş daha katılacak aramıza yani, ne güzel. Bizim tüp bebek topiğinde de baya hamile vardı ama burada sadece Angeli görüyorum.
Temmuzda tüp bebek yaptıranlar Topiğinde hamile kalanlarn nerdesiniz yaahuu.

Angel sana bahsetmiştim ya bi arkdaşın haberini bekliyoz diye, tüp bebek yaptırmıştı, tuttu çok şükür çok sevindik. bakalım çılgınımıda nisan annelerine davet ettim. Çok mutluyum arkadaşlar. Bu gün pek gelemiyeceğim buraya. Onun sevincini paylaşıyorum.

aaaaaaaaaa.... sevindim arkadaşım... özellikle tüp bebek tuttuğu zaman daha çok seviniyorum... gerçekten zor bir süreçten geçiliyo.. Allah tamamına erdirsin inşallah...

jel kullanan arkadaslar acaba sızde acık pembe geldıgı oluyomu kahverengınden kurduldum pembe beyaz gıdıyorum ya bakalım benım sonum ne olcak yrn dr.gıtcem o zamana kadar bı sey olmaz ınsallah

Kelebek dış gebelikte dayanamayacağın kadar çok sancın olurmuş. Bana jinekoloğum söylemişti. O ağrıyı ayırt edememen mümkün olmaz demişti. O yüzden için rahat olsun.

Kelebek dış gebelikte dayanamayacağın kadar çok sancın olurmuş. Bana jinekoloğum söylemişti. O ağrıyı ayırt edememen mümkün olmaz demişti. O yüzden için rahat olsun.

Teşekkür ederim canım sağol
benimde ağrı eşiğim biraz yüksektirde, benmi farketmiyorum diyede düşündüm.
İnşallah herşey normaldir, yarın akşam bende burdan mutlu haberlerimi paylaşabilirim.
:Saruboceq:

arkadaşlar bende progestan kullanıyorum 12. haftaya kadarda kullanacakmışım cmt günü hafif bi kanamam oldu dr apar topar progestana başlattı inşallah bişey olmaz bebişime

ben de demiştim kiçok sancım oluo acaba dış gebelik mi die?bana dedi ki dış gebelik ağrısı öle böle bişey değil.. onu kesin anlarsın demişti.. çok şükür çıkmadı..:teytey:

mersenem canım düşük yapmana çok üzüldüm inş teslerinin neticesine göre bundan sonra daha sağlıklı gebelikler geçirirsin..listeden isteğin üzerine seni sildim:KK43:(

zektbom canım bilgilerini gördüm ve senide listemize ekledim..
yeni gelen arkadaşlar bilgilerini özelden msj atarlarsa eklerim...

X