- 17 Ağustos 2010
- 29
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.521
ya sorma, benimkilerde büyüdü, yüzüstü yatamıyorum artık, sütyenlerimde taşma var, sanırım yakında yeni beden almam gerekecek, gün içinde açımıyor ama sütyeni çıkarınca ağırlığını anlıyorum, göğüs uçlarım koyulaşmadı ama bunun için daha erken sanırım.bende hamileliğin sonlarına doğru göğüslerimin halini düşünemiyorum, zavallı belim-sırtım bilmiyorumkismile
Nazar mı, nasıl yani, yoksa düşük mü var, bir tek Nisamı biliyorum, uzun zamandır bakmıyorum o siteye, hemen bi okuyayım.
Mrb kızlarr,
Benim dünden beri wc ye gittiğimde sadece peçeteye gelen kafverengi-siyah gibi bir kaç akıntım oldu.Çokkkk korkuyorum öğleden sonra doktora gideceğim.Ne olur dua edin Bebeğime bişey olmasın ne olur arkadaşlar dualarınızı bekliyorum....
Allah razı olsunn
Mrb kızlarr,
Benim dünden beri wc ye gittiğimde sadece peçeteye gelen kafverengi-siyah gibi bir kaç akıntım oldu.Çokkkk korkuyorum öğleden sonra doktora gideceğim.Ne olur dua edin Bebeğime bişey olmasın ne olur arkadaşlar dualarınızı bekliyorum....
Allah razı olsunn
Mrb kızlarr,
Allah razı olsunn
selam arkadaslar benim iki hamileligimdede sizde olan $u kahverengi lekelerden olmustu.yerlesme kanamasi olarak geciyo.ilk hamilelikte insan bilmeyince korkuyo,ama cogu kadinbunu yasiyo.korkulcak bir durum degil.insallah sizinkide öyledir.saglicakla kucaginiza bebeginizi alirsiniz..
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 4.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdanda okuyabiliriniz.
Mrb kızlarr,
Allah razı olsunn
bugün midem bulanmıyor, çok güzell kaydirigubbakcemile2
denizcim,kelebek01 ve hanzadem...rabbim inşallah bebişlerinizi koru ve tüm bebek bekleyenlerinkini...
denizcim senin ve diğer kanaması olan bütün arkadaşların önemli bir sorunu yokturdur inş...Mrb kızlarr,
Allah razı olsunn
yok canım soway kalp atışlarını duyamamış daha... kürtaj demişler((((
denizcim senin ve diğer kanaması olan bütün arkadaşların önemli bir sorunu yokturdur inş...
dikkat edin kendinize yerleşme kanması olabilir ama yinede dinlenin bol bol...
allah yardımcınız olsun....
kaç haftalıkmış
acele etemsin 8. haftaya kadar beklesin bence....
kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı
ya kızlar ben de buraya geldim ..aslında benim durum biraz karışık.. ya ucundan mart annesi ya da nisan annesi olucam.. ama diğer taraftakilerden benden nerdeyse 1 ay fazla hamile ben de o yüzden buraya takılıcam.. hem burda birsürü tanıdık ark. var. bana da yer var mı aranızdaaaaaaaaaa???? :))
kızlar o kadar suyu nasıl içiyorsunuz? ben 1 lt zor içiyorum...
doktor böyle devam edersem serum takılması gerektiğini söyledi...
mesela bu saate kadar hiç su içmedimm
Birde ben hergün ananas suyu içiyorum
daha önce sizde duydunuzmu bilmem
bebeğin iyi tutunmasını sağlıyormuş
bir nevi doğal progestan sanırım.
mrb ben de inşallah 17 nisan 2011 de Anne olucam 2. kez. bu progesteron hapı falan ne dediğinizi anlamadım. daha doktora gitmedim. 1 eylülde gidicem. sadece folik asit kullanıyorum birde elevit.
sizler neler kullanıyorsunuz
kızlar benimde size bi sorum olucak.. gebeliğimin ilk haftalarında göğüslerde acıma vardı ama şuan da bi dolgunluk oldu gibi ama hassasiyet acıma koyulaşma felan yok.. siz de durumlar nasıl?
arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
Kızlar mrb....Çok fazla akıntım var,rengi kahverengi yada kırmızı değil ama koyu sarı renkte ve kıvamı da koyu.Eskiden de akıntım olurdu ama son birkaç gündür felaket yani.Benim gibi çok akıntısı olan var mı? Doktor randevunuz salı günü.O zamana kadar sabretmeye çalışıyorum.