-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.481
yok hayır dimesin var onu alıyorum
bazende meyve olarak yiyorum
canım kalbinin durduğunu nasıl anladınız? ben de pek bi belirti yok daha haftaya gitcem kontrole.. sürekli kafam bebikte.. inşallah bişey olmaz.
hazır meyve sularını tavsiye etmiyolar... doğal beslenin diyolar... hazırlarda katkı maddeleri oluyor...
%100 meyve suyu olanları damı tavsiye etmiyorlar
canım inşallah herkes bebeğini hayırla kucağına alır ve ben de..
canım inşallah herkes bebeğini hayırla kucağına alır ve ben de..
%100 sen sıkıp içeceksen süper kim ona ne der? dimes %100 meyve suyu desede onlar konstresi... yani %100 değiller...al vişneni evde birgüzel hoşafını yap iç... yada ne bilim elma havuç karışımı yap katı meyve sıkacağında süper olur birazda limon at içine oooo süper walla... canım çekti :)))) ama hazır market işlerinden uzak durun arkadaşlar...
aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
3.aya kadar kullanacaksın dedi doktorum... ya bazen ilacın tamamı geri geliyor.. snede de oluyor mu? acaba ilaç geri gelince işe yaramıyor mu o gün için?
Angel sana bahsetmiştim ya bi arkdaşın haberini bekliyoz diye, tüp bebek yaptırmıştı, tuttu çok şükür çok sevindik. bakalım çılgınımıda nisan annelerine davet ettim. Çok mutluyum arkadaşlar. Bu gün pek gelemiyeceğim buraya. Onun sevincini paylaşıyorum.
Kelebek dış gebelikte dayanamayacağın kadar çok sancın olurmuş. Bana jinekoloğum söylemişti. O ağrıyı ayırt edememen mümkün olmaz demişti. O yüzden için rahat olsun.
ben de demiştim kiçok sancım oluo acaba dış gebelik mi die?bana dedi ki dış gebelik ağrısı öle böle bişey değil.. onu kesin anlarsın demişti.. çok şükür çıkmadı..:teytey:Kelebek dış gebelikte dayanamayacağın kadar çok sancın olurmuş. Bana jinekoloğum söylemişti. O ağrıyı ayırt edememen mümkün olmaz demişti. O yüzden için rahat olsun.
ben de demiştim kiçok sancım oluo acaba dış gebelik mi die?bana dedi ki dış gebelik ağrısı öle böle bişey değil.. onu kesin anlarsın demişti.. çok şükür çıkmadı..:teytey: