- 28 Haziran 2010
- 318
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.461
çok teşekkürler funmak cım gönderdim mesaj olarak:))
bu arada benim 2 gün önce akıntım hafif kanlı geldi ama çok çok az 2 gün sürdü ve bugün birsey yok. doktorumla konustuğumda bana apranax 275 mg içmemi söyledi düşüğü önlermiş.. bana tuhaf geldi açıkçası ve içemedim. bu konuda bilgisi olan var mı?
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düşük riski ve kanamayı önlemek amaçlı 275 mg apranax verdi doktorum. bana saçma geldi bu konuda bilgisi olan var mı?
kızlar bende çok kabızlık çekiyordum size tavsiyem bol su için.. ben progesteron jel kullanıyorum üstüne birde o kabızlık yapıyor normalde ama bende çok şükür yok.. hatta çok düzenli oldum... sebze ve bol su alımına bağlıyorum..gerçi artık su midemi bulandırıyo ama neyse..
4.aya kadar dewam edebiliyo demekki..neyse iyiye yönelsinde..bndede bel ağrıları var..ama gariptir doktor bana yat dinlen yada ilişkiye araver gibi tavsiyede bulunmadı ona canım sıkıldı..bide beni 1 ay sonraya çağırdı..inşallah cnm geçer gider..çok saol tavsiyelerine uyucm:))benneyaptımkiiyiy geceler kızlar hepiniz sağlıcakla bebişleri kucağınıza alırsınız inşallah:CüvCüv:
ben bi arkadaşa bakmaya geldiydim aslındaaşkito cadısı buraya geldi mi diye baktım ama göremedim sempatiksalakcinni
neyse...
zektbom arkadaşım senin msjını gördüm,naçizane tavsiyelerim olacak..benim de hamileliğimde ilk 4 ay içerde kanamam oldu,progestan hap kullandım ilk başlarda günde 6 tane kullanıyordum:bbo:çok ağır geliyor insan sinirli oluyor...ayrıca o kanamadan dolayı acayip bel ağrısı oluyordu...dinlenmen gerek,akşamları hep yat,kendine iyi bak ağır iş yapma kesinlikle...ilişki zaten yasak..düşük tehliken var bunun bilincinde olacaksın...ama panik de yapma..progestan durumu düzenliyor inşallah geçer bi şeyciğin kalmaz..benim 4. aya doğru anca geçmiştikafamçokkarıştıama çalışıyordum ben yoruluyordum haliyle...
dikkat et kendine canım...
hepinize iyi geceler diliyorum kızlarkaydirigubbakcemile3
kızlar o kadar suyu nasıl içiyorsunuz? ben 1 lt zor içiyorum...
doktor böyle devam edersem serum takılması gerektiğini söyledi...
mesela bu saate kadar hiç su içmedimm
kızlar herkeze günaydın beni silin listeden ben dün düşük yaptım kürtaj oldum .1ay sonra genetik test yapılacak kese düzensiz oluyor bende bu testi yaptıran var mı
Birde ben hergün ananas suyu içiyorum
daha önce sizde duydunuzmu bilmem
bebeğin iyi tutunmasını sağlıyormuş
bir nevi doğal progestan sanırım.
kızlar o kadar suyu nasıl içiyorsunuz? ben 1 lt zor içiyorum...
sitede okumadım komşumuz söylemişti:)Katara_Ang bu araştırmayı nerde okuduğunu lütfen söylede o siteyi şikayet edelim.sempatiksalakcinni
kendin mi hazırlıyorsun?
benim de pek su içtiğim söylenemez gidiyorum..zorla yarım bardak su içiyorumkızlar o kadar suyu nasıl içiyorsunuz? ben 1 lt zor içiyorum...
canım sen burdan yaz görürsem eklerim. malum arkadaşlar maşallah çok hızlı ilerliyorlar sayfaları takip etmem zor oluyor eğer eklememişsem görmemişim demektir.eklememişsem bir daha yenile mesajını.
bu arada hoşgeldin...
Bende Kelebe gibi yapıyorum, elimde devamlı 1tl su şişesi var, böylece miktarı biliyorum. Bu saate kadar 1 lt bitti bile. Su içtikce daha çok içesin gelecek. Tadı hoşuna gitmiyorsa içine elma dilimleri yada limon at, belki öyle daha rahat içersin. Özellikle bu sıcaklarda ihmal etme arkadaşım su içmeyi.
yok hayır dimesin var onu alıyorum
bazende meyve olarak yiyorum
agel ne diyosunnn bu jel mi kabızlık yapıyoooo, off ya, 3 lt su içiyorum, sabahları müsli kuru kayısı yiyorum bana mısın demiyo. Şu jelden kurtulduğum gün acayip sevineceğim. daha 2 hafta kullan dedi bana doktorum.
bunu duyduğum iyi oldu cnm..bnde ilaçla progesteron almaya çalışıyorum..en güzeli doğal yolla..hemen ananas suyu bulmam lazım :))