mrb mayıs anneleri bebeğimle dün kalabalık bi ev oturmasına gittik bi sürü çocuk ve bebek vardı.onlarla hiç vakit geçirmedi sürekli tek başına takıldı.evi keşfe çıktı çekmeceleri sağı solu kurcaladı değişik oyuncaklar bulup onlarla zaman geçirdi.ve bu arada o kadar saat boyunca bi kez olsun bana gelmedi.sanki ben orda olmuşum olmamışım onun için hiç bir anlamı yoktu.
bebeğimin hem bana bağlı olmadığını düşündüm hem de sosyal bir bozukluk olabileceğini.
böyle bi durum yaşayan var mı çok üzülüyorum
kızlar gülsemmi ağlasammı biilmiyorum sinirden.Karşı komşumun kızının saçında bit vardı kreşten getirmiş.Anneside biraz umursamazdı kaynıyodu saçı bitten.Azranın saçları kısa ,gören erkekmi diye soruyo ,olmaz dedim oyüzden..2 gündür kafasını kaşıyodu bu sabah bi baktım 3-4 tane sirke buldum...Ya daha 16 aylık bitle tanıştı..Napcam bilmiyorum baktırmıyo saçınada..Sabah komşumada kızdım uğraşıp temizlemedin bizede geçti diye.
Ben böcekten okadar tiksinirim böcek korkumu herkes bilir..Napcam bilmiyorum.netten baktım yöntemlere,yapıcam hepsini..Aramızda öğretmen çokya bilirsiniz ,hangi yöntemler var ya :S:S:S:S
kızlar gülsemmi ağlasammı biilmiyorum sinirden.Karşı komşumun kızının saçında bit vardı kreşten getirmiş.Anneside biraz umursamazdı kaynıyodu saçı bitten.Azranın saçları kısa ,gören erkekmi diye soruyo ,olmaz dedim oyüzden..2 gündür kafasını kaşıyodu bu sabah bi baktım 3-4 tane sirke buldum...Ya daha 16 aylık bitle tanıştı..Napcam bilmiyorum baktırmıyo saçınada..Sabah komşumada kızdım uğraşıp temizlemedin bizede geçti diye.
Ben böcekten okadar tiksinirim böcek korkumu herkes bilir..Napcam bilmiyorum.netten baktım yöntemlere,yapıcam hepsini..Aramızda öğretmen çokya bilirsiniz ,hangi yöntemler var ya :S:S:S:S
Merhaba Arkadaşlar Bayram dönüşü nasılsınız? Bugün başladık gene işe yorgun yorgun bayramda oğlum misafirlerin yanında hiç konuşmadı uslu uslu oturdu herkes ne kadar sakin bi çocuk dediler niye öyle davrandıysa hep çevredeki insanları gözlemledi sizinkiler nasıl davrandılar?
günaydın kızlar... herkes bayram tatilini uzattı mı ne kimsecikler uğramıyor....
Günaydın canım evet arkadaşlar izini uzattılar galiba bizim iş yerindede çoğu arkadaş uzattı izinleri. Hande sen bebeğini gece kaç kere besliyorsun oğlum en uzun 3 saatte beslenmek istiyor arada kalktığımızdada su veriyorum sık aralıklarla beslenmesin diye ben aptamil junior veriyorum niye böyle sık beslenmek istiyor anlamadım:44:
hherkesin gemiş bayramı mübarek olsun arkadaşlar...,
kızımın bit sorununu çözdük galiba..gözüm hep saçında garibim sıkıldı oda..Ama hala komşumun kızıyla oynuyo tekrar geçmez inşallah...
canım biz gece beslenmesni kestik çok oldu,bazen sabaha karşı 3 civarı uyanınca uyumazsa aptamil junior veriyorum bu söylediğim çok nadir bişey ama...
genelde sabah 6 civarı uyanınca veriyorum içtikten sonra ya uyuyor tekrar,yada kalkıyor....
gece uyumadan önce iyice besliyormusun?
ben ballı süt veriyorum gece yatırmadan...
bi dene istersen.....