kızlar Mert'de iştah diye bişey kalmadı özellikle akşamları yemek yediremiyorum.Yatarken süt içip yatıyor.3.dişi patladı acaba dişten midir ya.Sizlerde devar mı sıkıntı ?
Sabah kahvaltısını peynir yemediği için bulamaç veriyoruz.
11 gibi meyve yiyiyor
14.00 gibi çorba
16.00 yada 17.00 gibi yoğurt
Sonrası yok işte.Çubuk kraker,karpuz,üzüm öyle şeyler yemek istiyor.Saat 21.30 22.00 gibide devam sütü içip uyuyor.Gece uyanmıyor sabah 7 ye kadar.
Sizce normal mi bu düzen???
kızlar Mert'de iştah diye bişey kalmadı özellikle akşamları yemek yediremiyorum.Yatarken süt içip yatıyor.3.dişi patladı acaba dişten midir ya.Sizlerde devar mı sıkıntı ?
11 gibi meyve yiyiyor
14.00 gibi çorba
Sonrası yok işte.Çubuk kraker,karpuz,üzüm öyle şeyler yemek istiyor.Saat 21.30 22.00 gibide devam sütü içip uyuyor.Gece uyanmıyor sabah 7 ye kadar.
normal canım hiç kafana takma,bizimkide bir süre böyleydi, şimdi yeni yeni açılıyor iştahımaşallah diyeyimde:) kafayı yiyor insan yemek yemeyince :)
bazen 1 kase çorba 1 meyveyle durduğu oluyodu hertürlü şeyi yapsakta yemiyodu takma hiç
kızlar içim rahatladı biraz.Belkide geçiş süresidir bu.Herşeye inat ediyorlar ya yemekte de inat ediyorlar herhalde sıpalar.Merhaba Arkadaşlar zehra bizimde aynı canım hiç iştahı yok sabah kahvaltısını yemiyor bulamaç yapıyorum onuda yemiyor. Öğleleyin sadece tarhana çorbasını seviyor başka çorba çeşidi yemiyor.Arada sadece 1 meyva çeşidi yiyor. Hergün yoğurt mayalıyorum onuda yemiyor. Tek Aptamil çocuk sütünü içiyor umarım geçici bi süreçtir bende çok tedirgin oluyorum gıdasız kalacak diye
Bugun yıldönümümüz...
Ama....
Ahh ahhhh...
Cocuk olunca baş başa bir seyler yapılmıyor ki. Onceden böyle miydi! Yıldönümü, dogumgunleri ne ozeldi. Aksama napicaz nereye gitsek diye planlar yapardık. Şimdi nerdee... Cocuğu bırakacak kimsemiz bile yok. Dışarı çıksak rahat vermiyor zaten. Burnumdan getiriyor. Evde dursak en iyisi diyorum. Herhalde böyle böyle yakında kutlamiycaz bile artık belki de unutucaz. Çok karamsarlığa düştüm valla bu aralar. Bu cocuk ne zaman buyuycek, ne zaman karı koca baş başa kalıp oturup sohbet edicez. Gelicek mi acaba o günler? Gelir tabii de kim bilir kaç yasına girince. O zaman da gençlik gidiyor elden. Dediğim gibi böyle bir günde çok karamsarim cooook!(((
Bugun yıldönümümüz...
Ama....
Ahh ahhhh...
Cocuk olunca baş başa bir seyler yapılmıyor ki. Onceden böyle miydi! Yıldönümü, dogumgunleri ne ozeldi. Aksama napicaz nereye gitsek diye planlar yapardık. Şimdi nerdee... Cocuğu bırakacak kimsemiz bile yok. Dışarı çıksak rahat vermiyor zaten. Burnumdan getiriyor. Evde dursak en iyisi diyorum. Herhalde böyle böyle yakında kutlamiycaz bile artık belki de unutucaz. Çok karamsarlığa düştüm valla bu aralar. Bu cocuk ne zaman buyuycek, ne zaman karı koca baş başa kalıp oturup sohbet edicez. Gelicek mi acaba o günler? Gelir tabii de kim bilir kaç yasına girince. O zaman da gençlik gidiyor elden. Dediğim gibi böyle bir günde çok karamsarim cooook!(((
11 gibi meyve yiyiyor
14.00 gibi çorba
Bugun yıldönümümüz...
Ama....
Ahh ahhhh...
slm millet. bgn oğlumu doktoro götürdük. sabaha kadar 7 kez fışkırtırcasına üzerime çıkarttı. doktor önemli gibi durmuyor biraz boğazda pembelik var dedi...yeni bir şey öğrendim sizinle de paylaşayım. oğlumun ön iki dişi ayrık.eğer iki diş arasındaki eti kestirmezseniz ön dişleri ayrık olacak dedi
Normal canım hiç dert etme geçen 1 hafta öncesine kadar benim oğlum da aynıydı hatta dört beş gün sadece süt ve ayranla durdu. dişi patlarken etini bile kanattı o derece ama şimdi düzeldi uykusu da iştahı da çok şükür. Allah başka sıkıntı vermesin yavrularımıza. en kısa zamanda sizinki de geçer inşallah.
Nice mutlu yıllara canım. bazen ben de çok üzülüyorum eski rahat günlerimi özlüyorum ama hep böyle kalmayacak elbet büyüyecekler. Allah kuzularımıza sağlık versin.
kızlar bizim tayinimiz çıktı eşimin ailesinin yanına. kendi aileme de bir saat mesafedeyim. ( 10 saat uzaktaydık) o kadar mutluyum ki:)) bakıcı derdinden çocuğum yalnız büyüyor derdinden kurtuldum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
günaydınlarrr canım ne mutlu size gözünüz aydın... darısı başımıza inşallah...
benim oğlumun dişleri de çok ayrık. yenileri çıktıkça onlar birleşir demişlerdi bana. bak şimdi kafam karıştı. ben de bir doktora göstereyim bakalım o ne diyecek.
Bugun yıldönümümüz...
Ama....
Ahh ahhhh...
gözün aydın cnm çok sevindim senin adına :)Normal canım hiç dert etme geçen 1 hafta öncesine kadar benim oğlum da aynıydı hatta dört beş gün sadece süt ve ayranla durdu. dişi patlarken etini bile kanattı o derece ama şimdi düzeldi uykusu da iştahı da çok şükür. Allah başka sıkıntı vermesin yavrularımıza. en kısa zamanda sizinki de geçer inşallah.
Nice mutlu yıllara canım. bazen ben de çok üzülüyorum eski rahat günlerimi özlüyorum ama hep böyle kalmayacak elbet büyüyecekler. Allah kuzularımıza sağlık versin.
kızlar bizim tayinimiz çıktı eşimin ailesinin yanına. kendi aileme de bir saat mesafedeyim. ( 10 saat uzaktaydık) o kadar mutluyum ki:)) bakıcı derdinden çocuğum yalnız büyüyor derdinden kurtuldum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
slm millet. bgn oğlumu doktoro götürdük. sabaha kadar 7 kez fışkırtırcasına üzerime çıkarttı. doktor önemli gibi durmuyor biraz boğazda pembelik var dedi...yeni bir şey öğrendim sizinle de paylaşayım. oğlumun ön iki dişi ayrık.eğer iki diş arasındaki eti kestirmezseniz ön dişleri ayrık olacak dedi
Kızlar Mert'in iştahsızlığının sebebi belli oldu.Dün 4.dişi patlamış paşamın :)Yavrum o kadar rahatlamışki kendisi mama mama diye yemekleri gösterdi.Dün akşam öğününü yedi çok şükür.