2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbuldum arkadaşlar...
evet zehracım en zor zamanları diyo herkes..Rapuya bendende çookk selam söyle ..özledim onu ve muhabbetlerinii..
Demek 2. bebekleri oldu..Off düşünemiyorum 2. bebeği..Azra sağolsun 2. bebek isteklerimim suya düşürdü:)ben ancak 2. çocuğu azra okula falan başlarsa düşünebilirim..Tek başınayken bakamam..Allah hayırlı büyütmeyi nasip etsin arkadaşlara..Yalnız azra çok kıskanç kucağımda bebeğe tahammül edemiyo..Acaba napıyo arkadaşlar ??

Gezgincim nasılsınn..Çok geçmiş olsun ,suçiçeği her yaşta atlatılabiliyo..bizim dr.umuz siz geçirmediyseniz ailelere bile aşı öneriyoruz dedi..

tünaydınnn kızlar :)

handecim iletirim rapuya.Benimde işyerinde yasaktı bir yolunu buldum arada kaçak göçek giriyorum işte :):)

Fdilek bende 2.yi düşünemiyorum.Her ay reglim bir gün bile sarksa acaba mı diye teredütte kalıyorum.Çok korkuyorum kazadan:)
Ev iş ve Mert'i çok zor idare ediyorum.2.yi ancak seninde dediğin gibi mert okula başladığında düşünürüm sanırım.Allah büyük konuşturmasın tabi :) (haftaya yazarmışım buray hamileyim diye ahahaaahahah)

kızlar Mert'de iştah diye bişey kalmadı özellikle akşamları yemek yediremiyorum.Yatarken süt içip yatıyor.3.dişi patladı acaba dişten midir ya.Sizlerde devar mı sıkıntı ?

Sabah kahvaltısını peynir yemediği için bulamaç veriyoruz.
11 gibi meyve yiyiyor
14.00 gibi çorba
16.00 yada 17.00 gibi yoğurt

Sonrası yok işte.Çubuk kraker,karpuz,üzüm öyle şeyler yemek istiyor.Saat 21.30 22.00 gibide devam sütü içip uyuyor.Gece uyanmıyor sabah 7 ye kadar.

Sizce normal mi bu düzen???

normal canım hiç kafana takma,bizimkide bir süre böyleydi, şimdi yeni yeni açılıyor iştahı maşallah diyeyimde:) kafayı yiyor insan yemek yemeyince :)
bazen 1 kase çorba 1 meyveyle durduğu oluyodu hertürlü şeyi yapsakta yemiyodu takma hiç

Merhaba Arkadaşlar zehra bizimde aynı canım hiç iştahı yok sabah kahvaltısını yemiyor bulamaç yapıyorum onuda yemiyor. Öğleleyin sadece tarhana çorbasını seviyor başka çorba çeşidi yemiyor.Arada sadece 1 meyva çeşidi yiyor. Hergün yoğurt mayalıyorum onuda yemiyor. Tek Aptamil çocuk sütünü içiyor umarım geçici bi süreçtir bende çok tedirgin oluyorum gıdasız kalacak diye

Bugun yıldönümümüz...
Ama....
Ahh ahhhh...
Cocuk olunca baş başa bir seyler yapılmıyor ki. Onceden böyle miydi! Yıldönümü, dogumgunleri ne ozeldi. Aksama napicaz nereye gitsek diye planlar yapardık. Şimdi nerdee... Cocuğu bırakacak kimsemiz bile yok. Dışarı çıksak rahat vermiyor zaten. Burnumdan getiriyor. Evde dursak en iyisi diyorum. Herhalde böyle böyle yakında kutlamiycaz bile artık belki de unutucaz. Çok karamsarlığa düştüm valla bu aralar. Bu cocuk ne zaman buyuycek, ne zaman karı koca baş başa kalıp oturup sohbet edicez. Gelicek mi acaba o günler? Gelir tabii de kim bilir kaç yasına girince. O zaman da gençlik gidiyor elden. Dediğim gibi böyle bir günde çok karamsarim cooook!(((

kızlar içim rahatladı biraz.Belkide geçiş süresidir bu.Herşeye inat ediyorlar ya yemekte de inat ediyorlar herhalde sıpalar.

Eşin ve bebeğinle birlikte nice mutlu senelere :):)

çok haklısın cnm insan sıkılıyor bunalıyor ama miniklerimiz için herşeye değer.Benim oğluma annem bakıyor ama inan bizde öyleyiz.Bütün ilgimiz oğlumuza.Eşimle çok uzaklaşmaya başladık.Hatta geçenlerde oturup konuştuk şimdi biraz daha dikkat ediyoruz.Akşama kadar çalışıyorum akşamda mert le ilgilenmek istiyorum .Mert uyuyunca da benim pertim çıkıyor eşimle pek ilgilenemiyorum.Ben senin yerinde olsam madem bebişi bırakacak kimse yok.Güzel bir sofra hazırla bebişide uyut başbaşa zaman geçirmiş olursunuz en azından.

Son düzenleme:
herkesin derdi aynı... eşler bi kenara itildi sanki, vakit yaratmaya çalışsakta enerjimiz kalmıyor, en azından benim için böyle, çocuğu uyutunca hemen uyuyasım geliyor benimde..vallahi 2. çocuğu yapanlara helal olsun,aklımın ucundan geçiremiyorum... eskiden sürekli gezerdik çok sosyal bi hayatımız vardı, şimdi simgeselin dediği gibi bi yemeğe gitsek burnumuzdan geliyor, ne mama sandalyesine oturuyor ne de yemek yediriyor... bende özledim eşimle başbaşa kalmayı,tabii dinç kafayla
şimdi bebişsiz bir hayat düşünemiyorum tabii ki, o yokken bütün gün yatıyomuyduk napıyoduk biz diyorum... Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin inş... onlar sağolsunlar heralde bi kaç sene sonra daha rahat oluruz diye düşünüyorum....

bu arada nice mutlu senelere canım

Normal canım hiç dert etme geçen 1 hafta öncesine kadar benim oğlum da aynıydı hatta dört beş gün sadece süt ve ayranla durdu. dişi patlarken etini bile kanattı o derece ama şimdi düzeldi uykusu da iştahı da çok şükür. Allah başka sıkıntı vermesin yavrularımıza. en kısa zamanda sizinki de geçer inşallah.

Nice mutlu yıllara canım. bazen ben de çok üzülüyorum eski rahat günlerimi özlüyorum ama hep böyle kalmayacak elbet büyüyecekler. Allah kuzularımıza sağlık versin.

kızlar bizim tayinimiz çıktı eşimin ailesinin yanına. kendi aileme de bir saat mesafedeyim. ( 10 saat uzaktaydık) o kadar mutluyum ki:)) bakıcı derdinden çocuğum yalnız büyüyor derdinden kurtuldum. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.

slm millet. bgn oğlumu doktoro götürdük. sabaha kadar 7 kez fışkırtırcasına üzerime çıkarttı. doktor önemli gibi durmuyor biraz boğazda pembelik var dedi...yeni bir şey öğrendim sizinle de paylaşayım. oğlumun ön iki dişi ayrık.eğer iki diş arasındaki eti kestirmezseniz ön dişleri ayrık olacak dedi

benim oğlumun dişleri de çok ayrık. yenileri çıktıkça onlar birleşir demişlerdi bana. bak şimdi kafam karıştı. ben de bir doktora göstereyim bakalım o ne diyecek.

günaydınlarrr canım ne mutlu size gözünüz aydın... darısı başımıza inşallah...

benim oğlumun dişleri de çok ayrık. yenileri çıktıkça onlar birleşir demişlerdi bana. bak şimdi kafam karıştı. ben de bir doktora göstereyim bakalım o ne diyecek.

Canım senin adına sevindim oğluna kayınvaliden bakar artık müsait olursa Benim bildiğim bütün bebeklerin çoğunda dişler biraz ayrıktır adet olarak az dişleri çıkacak çünkü sonra yenileri çıktıkça dişleri birleşir sayılarıda fazlalaşır en iyisi tabi bi diş dr. sormak bizede bilgi verirsen memnun oluruz.

Canım eşin, çocuğun ve bütün sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı, uzun yıllar geçirmeni diliyorum. Evet eşlerimize fazla vakit ayıramıyoruz artık fakat bu dönemler geçici sonrada canımız sıkılacak bazen diyoruz oğlumuz yokken hayatımız ne kadar boş ve anlamsızmış iyiki var diye. En iyisi canım evde bişeyler yapmak ben dışarda yemek yemeyi sevmiyorum artık evde daha huzurlu oluyoruz çünkü

gözün aydın cnm çok sevindim senin adına :)

geçmiş olsun.Ben ilk defa duyuyorum böyle bişey.Benim oğlumunda dişleri ayrık.Bir diş doktoruna sormak lazım.Küçükken benimde dişlerim ayrıkmış fotolardan gördüm büyüdükçe birleşmiş şu an ayrık değil :)

Son düzenleme:
Kızlar Mert'in iştahsızlığının sebebi belli oldu.Dün 4.dişi patlamış paşamın :)Yavrum o kadar rahatlamışki kendisi mama mama diye yemekleri gösterdi.Dün akşam öğününü yedi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…