Kızlar Mert'in iştahsızlığının sebebi belli oldu.Dün 4.dişi patlamış paşamın :)Yavrum o kadar rahatlamışki kendisi mama mama diye yemekleri gösterdi.Dün akşam öğününü yedi çok şükür.
Gözün aydın canım ne kadar acı çekiyorlar kimbilir ondan huysuzlanıp yemek yemiyorlar bizde anne olarak üzülüyoruz yemedikleri için oğlumunda 4 tane sanırım 5.gelecek çok huzursuz uykudan aralarda ağlayarak uyanıyor,yemek istemiyor acaba diğer arkadaşların çocuklarında kaç tane diş çıktı bu aylarda normalde kaç diş olmalı?
cnm diğer arkadaşların bebişlerinin çoğu azılara geçti.Biz biraz geç kaldık sanırımGözün aydın canım ne kadar acı çekiyorlar kimbilir ondan huysuzlanıp yemek yemiyorlar bizde anne olarak üzülüyoruz yemedikleri için oğlumunda 4 tane sanırım 5.gelecek çok huzursuz uykudan aralarda ağlayarak uyanıyor,yemek istemiyor acaba diğer arkadaşların çocuklarında kaç tane diş çıktı bu aylarda normalde kaç diş olmalı?
saolasın cnm annelik işte insan takıyor hemen :)hadi gözünüz aydın canımm
Öncelikle herkese yıldönümümüz icin yazdığınız sözlere teşekkür ediyorum!
Dün farkettim kızımın yeni bir dişi çıkmış alttan. Ucu görünüyor. Bununla beraber 7 dişi oldu. Ben de bilmiyorum bu donemde kaç dişleri olur. Bu arada sizler dişlerini temizleyebiliyor musunuz? Yapmak gerekiyormuş. Ben internetten dis macunu ve fırçası sipariş verdim. İlk basta sadece fircayla temizlemek istiyorum ama yaptırır mi bilmem. Dişine bakmak icin ağzını bile açtırmıyor. Kafayı çeviriyor kaçırıyor. Nolcak bilmem!
uzuuunnn zamandır gelmiyodum bi bakayım kimler var dedim ama kimsecikler yokmuş :26::26::26
ne güzel günlerdi zaman su gibi akıp geçiyor..
tüm 2011 mayıs bebişlerini öpüyorum..
Herkese merhaba
Bir süredir kızım ishal. Ateşi filan yok hasta gibi de değil. Acaba doktora götürmem gerekir mi? Bazen günde 2 bazen 3 kez yapıyor. Neden olabilir acaba? Dişlerden mi ki?
Herkese merhaba
Bir süredir kızım ishal. Ateşi filan yok hasta gibi de değil. Acaba doktora götürmem gerekir mi? Bazen günde 2 bazen 3 kez yapıyor. Neden olabilir acaba? Dişlerden mi ki?
benım kızımın da su anda toplam 8 dişi var genelde elıne yeşil soganın basını verdık dişliği falan asla kullanmadı caljel denedım daha nıcesı ama dıslerı patlarken malesef kızlar elden hıc bısı gelmıyo bızım en buyuk sıkıntımız gunduzlerı 12 saat uyuyup butun gece nöbet sabahda ben ıse gıdıyorum acıkcası hala bı problemı asamadık
diş çıkaracağı zaman mert de ishal oluyor cnm.ben dişlerine jel sürüyorum sıkıntısı olduğundamerhaba benim de oğlum ishal
günde 3 bazen 4 kez yapıyor
yediklerine dikkat ediyorum
daha uzun sürerse dr. götürecem
umarım kısa sürede geçer
dişlerinden sanırım
gece hiç uyutmadı bizi
calpol verdim
sizler diş ağrısı için ne yapıyorsunuz?
arkadaki dişler zor çıkıyor
dişeti baya şişmiş
benım kızımın da su anda toplam 8 dişi var genelde elıne yeşil soganın basını verdık dişliği falan asla kullanmadı caljel denedım daha nıcesı ama dıslerı patlarken malesef kızlar elden hıc bısı gelmıyo bızım en buyuk sıkıntımız gunduzlerı 12 saat uyuyup butun gece nöbet sabahda ben ıse gıdıyorum acıkcası hala bı problemı asamadık