2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım ne kadar acı çekiyorlar kimbilir ondan huysuzlanıp yemek yemiyorlar bizde anne olarak üzülüyoruz yemedikleri için oğlumunda 4 tane sanırım 5.gelecek çok huzursuz uykudan aralarda ağlayarak uyanıyor,yemek istemiyor acaba diğer arkadaşların çocuklarında kaç tane diş çıktı bu aylarda normalde kaç diş olmalı?

Öncelikle herkese yıldönümümüz icin yazdığınız sözlere teşekkür ediyorum!
Dün farkettim kızımın yeni bir dişi çıkmış alttan. Ucu görünüyor. Bununla beraber 7 dişi oldu. Ben de bilmiyorum bu donemde kaç dişleri olur. Bu arada sizler dişlerini temizleyebiliyor musunuz? Yapmak gerekiyormuş. Ben internetten dis macunu ve fırçası sipariş verdim. İlk basta sadece fircayla temizlemek istiyorum ama yaptırır mi bilmem. Dişine bakmak icin ağzını bile açtırmıyor. Kafayı çeviriyor kaçırıyor. Nolcak bilmem!

canım 8.dişimiz yeni patladı

cnm diğer arkadaşların bebişlerinin çoğu azılara geçti.Biz biraz geç kaldık sanırım
hadi gözünüz aydın canımm
saolasın cnm annelik işte insan takıyor hemen :)

bizim tam anlamıyla çıkan 2 üst dişimiz var alttaki 2 dişte patladı ama henüz çok küçük.Ben ilk etapta temiz bir bez yardımıyla silmeyi düşünüyorum.Zaten dediğin gibi dokundurtmuyorlar.Fırçayıda biraz daha dişleri çıksın öyle kullanmaya başlarım.

ydm geçmişolsun canım..
Pingwings ne güzel tayininiz çıkmış.Senin adına çok sevindim.Kalabalıkta ve aileyle büyüyen bebekler daha huzurlu oluyolar..
Somebody evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Ben bu duruma kısaca hayatımız ipotek altında diyorum:)))En güzeli evde zaman geçirme bu aralar..
Zehra yeni dişiniz hayırlı olsunn canım.
simgesel bi yerde okumuştum 15. ay sonunda ortalama 8 dişi olur diyodu..ama farklılık gösteriyo..Azranın bu aralar azı dişleri geliyo..Geçen bi baktım üstü kanlı gibiydi..Çok acı çekiyolar özellikle azılarda..

uzuuunnn zamandır gelmiyodum bi bakayım kimler var dedim ama kimsecikler yokmuş :26::26::26
ne güzel günlerdi zaman su gibi akıp geçiyor..
tüm 2011 mayıs bebişlerini öpüyorum..

uzuuunnn zamandır gelmiyodum bi bakayım kimler var dedim ama kimsecikler yokmuş :26::26::26
ne güzel günlerdi zaman su gibi akıp geçiyor..
tüm 2011 mayıs bebişlerini öpüyorum..

Hoşgeldin semaysem hafta sonu olduğu için kimsecikler yoktur. Çalıştığımız için hafta sonu pek fırsat olmuyor. Hafta içi biz arkadaşlarla fırsat buldukça yazıyoruz bekleriz

selam arkadaşlar.benim oğlum da yarın 15.ayını dolduruyor ve şu an itibariyle 13 dişi var.3 köpek dişi de patlamak üzere.ve köpek dişi azıdan da zor çıkıyor,bizi çoook zorluyor.
bizim en büyük problemimiz gündüz uykuları.gece 10-11 saat uyuyor;ancak gündüz 1,5 saat uykudan sonra 2.uykuya çok zor dalıyor ya da hiç uyumuyor.siz de durumlar nasıl?bebişler günde toplam kaç saat uyuyor?

Herkese merhaba
Bir süredir kızım ishal. Ateşi filan yok hasta gibi de değil. Acaba doktora götürmem gerekir mi? Bazen günde 2 bazen 3 kez yapıyor. Neden olabilir acaba? Dişlerden mi ki?

Herkese merhaba
Bir süredir kızım ishal. Ateşi filan yok hasta gibi de değil. Acaba doktora götürmem gerekir mi? Bazen günde 2 bazen 3 kez yapıyor. Neden olabilir acaba? Dişlerden mi ki?

biz tam 11 gün çektik canım ishali bazen 3 kez bazen 6-7 kez yapıyordu ishalden o kadar zayıfladı ki....
çok şükür atlattık,
suyunu kaynatarak verdik,
doktorun verdiği ishal şurubunu kullandık,
ayrıca zinco şurup verdi kaybettiği vitamini alması için,
bol muz,pirinç lapası patates haşlama yedirmeye çalıştık..
doktor salgın olduğunu ve sıcakların neden olduğunu söyledi...

Herkese merhaba

merhaba benim de oğlum ishal
günde 3 bazen 4 kez yapıyor
yediklerine dikkat ediyorum
daha uzun sürerse dr. götürecem
umarım kısa sürede geçer
dişlerinden sanırım
gece hiç uyutmadı bizi
calpol verdim
sizler diş ağrısı için ne yapıyorsunuz?
arkadaki dişler zor çıkıyor
dişeti baya şişmiş

kızlar bende konuya cooooooooooook sonra dahil olmus olsam da anneliğin tüm varolusunu bırebır yasadım yanı doktorların bırkac yanlısı yuzunden cok streslı bı hamılelık gecırsem de prensesımı kucagıma aldıgımda dunyaları bana verdıler yumuduk yumuduk ellerıyle tenıme dokunuşunu ömrümün sonuna kadar unutamam

benım kızımın da su anda toplam 8 dişi var genelde elıne yeşil soganın basını verdık dişliği falan asla kullanmadı caljel denedım daha nıcesı ama dıslerı patlarken malesef kızlar elden hıc bısı gelmıyo bızım en buyuk sıkıntımız gunduzlerı 12 saat uyuyup butun gece nöbet sabahda ben ıse gıdıyorum acıkcası hala bı problemı asamadık

Nasıl yani gündüz 12 saat uyuyor? Kaçta yatıp kaçta kalkıyor merak ettim. Yani gecesiyle gündüzü karışık mi hala? Eğer öyleyse bir an önce çözüm bulmalısın arkadasım. Bir de calisiyormussun. Çok zor senin icin. Akşamları belli bir saatte zorla uyutmayı denesen. Sonra sonra o saate alisir.

gündüz 12 saat mi uyuyor... çokmuş yaaa uyandırmayı deniyormusunuz hiç? gündüz 12 saat uyursa gece hiç uyumaz haliyle, çalışıyorsan daha da zor...

diş çıkaracağı zaman mert de ishal oluyor cnm.ben dişlerine jel sürüyorum sıkıntısı olduğunda

gündüz 12 saat mi.Allah yardımcın olsun birde çalışıyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…