kızlar sorunumu en ıyı sız anlarsınız kızım 15 aylık fakat uykuyla bızım cıddıııııı bı sıkıntımız var gunduzlerı uyuyo gecelerı ayakta ne yaptıysam degısmıyo bı hafta gece bı hafta gunduz uyuyo artık ne yapıım ben bı de calısıyorum annem gecelerı bakıyo ama büyüme hormonu bılıyosunuz 10 ile 2 arasında çok iyi gelişimi ama yürümüyo henüz
bizimde doğdu doğalı uyku sorunumuz var..
ama sizinki çok ilginç
yani bir hafta gece bir hafta gündüz uyuduğuna göre
demekki gecede uyuyabilir...sıkı bir disiplinden sonra
ama siz çalışıyorsunuz çok zor bir durum
gerekirse bir uzmandan yardım alın
bn özelikle hamileyken uyuyamıyordum..yani bnmde biraz uyku sorunum var
eşimde bebği sen alıştırdın diyor
ama elimde değil..troid sorunum var diğer hormonlara da etki yapıyor uyku
yürümesinde bir sorunumuz yok ama boyu yaşıtlarına göre kısa
dr. genetik diyor..babası kısa olunca ne yapsak boş
ama dediğin gibi bütün organların gelişimi için saat 10 ile3 arası çok önmli
oğlum saat 1 den önce uyumuyor bazen 2 oluyor
ama sabah 11 kalıkıyor gündüz saat 3 ile 5 arası tekrar yatıyor
ondan sonra gece 1 e kadar ayakta..çok hareketli maşallah
bnm sıkıntım uykudan ziyade yatağında yatmıyor..illaki beşikte sallanarak uyuyacak
bir türlü çözüm bulamadım..hatta beşiğimiz artık küçük geliyor..ayakları dışarda kalıyor
salıncak aldım buyük ona yatırıyorum..yıne de yer beşiğini tercih ediyor
ne yapacam bilmiyorum..boşu boşuna karyola yaptırmışım süslemişim..
umarım bu durumu atlatırız..
kolay gelsin hepimize..
:))Evet biraz değil epey erken oldu :))Bende doğal yollar buldum canım.Saçına sirke sürüyorum kokusuna gelmiyomuş..Zavallı kızım her sürdüğümde rahatsız oluyo ama napayım :))Bana falan geçer Allah korusun:))Bu yaşa kadar yaşamamışım bundan sonrada yaşamayayım:))merhaba canım, nasıl halletiniz bit sorununu,
aslında bir çok çözüm var tabikii ama bebekler için zararlı olabilir..
inşallah bidaha geçmez...
çocuklar genelde okula başlayınca bitlenir, seninki biraz erken tanıştı.. olsun tecrübe edinmiş oldun..
Çalıştığın için işin 2 kat zor yaa..Bebeklere gece uyku düzeni 1 aylık falan olduğunda öğretiliyo diye biliyoorum..Ben azrayı erken ve zamanında uyuması için karanlık odaya götürüp uyuttum aylarca.Şimdi nerde olsa en fazla 10 a kadar dayanır..Bazı bebekler evde herkes yatmayıp gürültü kesilene kadar uyumazlar..10 15 gün gündüz uyutmayıp gece 10 gibi falan yatağına geçip uyutsan..Sizde uyusanız yanında..Gündüz uykusu geldiğinde oyalayın sevdiği şeyleri yapın..kızlar sorunumu en ıyı sız anlarsınız kızım 15 aylık fakat uykuyla bızım cıddıııııı bı sıkıntımız var gunduzlerı uyuyo gecelerı ayakta ne yaptıysam degısmıyo bı hafta gece bı hafta gunduz uyuyo artık ne yapıım ben bı de calısıyorum annem gecelerı bakıyo ama büyüme hormonu bılıyosunuz 10 ile 2 arasında çok iyi gelişimi ama yürümüyo henüz
He he oy kıyamam ya küçük hanım sofra hazırlıyor.Yorulmuşdur yavrum
izleyebilecekmisiniz bilmiyorum herkese açtım videoyu:))Kızım kahvaltı hazırlarken annesine yardım ediyo :)) :))
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
[video]http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=10151025350442266&set=vb.532052265&type=2&theater[/video]
yorulmak mıı ??? bizim lugatımızda bu kelime yok :))Şimdiden yetiştiriyorum enerjisini benim yararıma harcasın hehehe
simgesel haklısın çatal konusunda aklıma gelmedi hiç,belkide artık daha sağlam yürüdüğü için güveniyorum ama kaza olabilir..Artık sadece kaşık taşısın ozaman..Dün çok şaşırdım.Plaj çantam balkondaydı.Hadi bunu terliklerinin olduğu dolaba götür dedim aldı ve dolabın içine yerleştirdi,kapağı kapattı.Eşime dedim biz ne söylesek ne konuşsak anlıyo daha dikkatli olalım artık :))))
Pingwings hoşgeldin.Bebekler yeni düzene alışlırken bir süre direnç gösteriyolar ama zamanla geçer..Kolay gelsinn
İyi geceler!
Sizlere bir şey sorucam. Gecen hafta pasaportlarımızı yenilettik. Üstelik kızımın da artık bir pasaportu var!!! Neyse amacımız Kos Adasina gitmek bu arada. Etrafımızda herkes gittikçe biz de özendik. Arkadaslarımız, ailemiz... Bugun de pasaportlar geldi elimize ulaştı. İste asıl sorun şu: bir baktık ki feribot sabah 9 da kalkıyor iskeleden. Şimdi benim uykuya düşkün kızım 10 dan önce kalkmıyor. Napicam ben ya? Uyuyan cocuğu kaldırıp da bir yere giden hiç var mi aranızda? Nasıl olcak? Nasıl kaldırcam?çok üzülürüm uyandırirsam. Uyandirmazsam da asla gidemeyiz. Esime göre hava hoş. Kendisi gayet rahat bir insan. Uyandırırız nolcak? Herkes küçücük bebekle dünyanın bir ucuna gidiyor. Tamam biliyorum da bunu gel de bana anlat. Gitmeyelim öbür yaz gidelim desem de beni pimpiriklilikle suçluyor. Uffff nasıl kaldırıp götürürüm ben uyuyan cocuğu yaaa?(
slm kızlar;
15 gündür tatildeydim uğrayamadım buralara umarım herkes iyidir.15 günün sonunda kuzumdan ayrılmak çok zor oldu.Bu arada dişlerimiz çıkmaya devam ediyor 6 tane dişimiz oldu.Mert resmen papağan gibi oldu ne söylesek tekrar ediyor.Dillendikçe dahada tatlı oluyor sıpalar.Hepinizi öptüm.