- 14 Kasım 2010
- 1.076
- 0
günaydın kızlarrr....
herkes iyi mi... sıcaklar yavaş yavaş bitiyor bizde rahatlıyoruz çok şükür....
bişey sorcam gündüz uykusunu 1 e düşüren var mı???
bizimki öğlene doğru ve akşamüstü uyuyor ama sabah çokta yatmak istemiyor
uyusada 1 saat bile uyumuyor, banada erken geliyor günde 1 kez uyuması...
Merhabalar
Ben benim kızın uykusunu bire düşürdüm. Mecburen! Çünkü sabah kalkması zaten geç. Bir de günde 2 kez uyudu mu gece bu sefer çok geç yatıyordu. Nerdeyse gece 2 ye kadar oturuyordu. Ben de o yüzden bire indirdim şimdi mutluyuz. 2. Uykuyu istemiyor. Aslında benimki de uykuya baya düşkün. O bir kere uyumasında da yaklaşık 3 saat uyuyor. Bazen 3,5 u bile buluyor. Dolayısıyla ikinci uykumuz yok.
maşallah uykusu güzelmiş
sabah kaçta kalkıyor...
işe gittiğim için mecburen 7 buçuk gibi bizim tıkırtılarımıza uyanıyor benimki...
dolayısıyla 2 kez uyuyor
yinede az az uyuyor ya...
herkes odasını ayırdı mı bu arada?
artık bu aylarda ayırmak gerekiyomuş
ama ben bi türlü ayıramıyorum ya
Bizimde aynı canım işe gittiğimiz için mecburen 7 de bizimle birlikte kalkıyor anneme bırakmaya gidiyoruz uykusu iyice açılıyor. Onun için az az günde 2 kere uyuyor. Odasını ayırmadım bende gece çok sık uyanıyor nerdeyse her saat başı bu sırada ayırmam doğru olmaz sanırım. Uykusu düzene girip gece yatıp sabah kalksa düşünürdüm ayırmayı:44:
canım bir akadaşımında aynı anlattığın gibiydi bebeği saat başı kalkıyordu,
doktoru odasını ayırmasını önerdi,
oda ayırdı,
2 gün zorluk çekti sonra deliksiz uyumaya başladı bebeği..
aklında bulunsun diye anlatıyorum .. belki bi faydası olur...
ben kıyamıyorum ya gece uyandıkça bakıyorum ona piskopatmıyım neyim tüm gün göremiyorum zaten gece bari nefesini duyayım diyorum:44::44:
günaydın kızlarrr....
herkes iyi mi... sıcaklar yavaş yavaş bitiyor bizde rahatlıyoruz çok şükür....
bişey sorcam gündüz uykusunu 1 e düşüren var mı???
bizimki öğlene doğru ve akşamüstü uyuyor ama sabah çokta yatmak istemiyor
uyusada 1 saat bile uyumuyor, banada erken geliyor günde 1 kez uyuması...
Canım biz hala beraber yatıyoruz eğer ayırırsak abi ile aynı odada yatırmak zorundayım arada kalktığımız için sesimizden abimiz uyanır .sanırım yaşına doğru böyle gider sonra bende ayırırım..maşallah uykusu güzelmiş
sabah kaçta kalkıyor...
işe gittiğim için mecburen 7 buçuk gibi bizim tıkırtılarımıza uyanıyor benimki...
dolayısıyla 2 kez uyuyor
yinede az az uyuyor ya...
herkes odasını ayırdı mı bu arada?
artık bu aylarda ayırmak gerekiyomuş
ama ben bi türlü ayıramıyorum ya
Simgecim abimiz 7 yaşında hala aramızda yatar fırsatını bulunca :)Aynen canım bende kıyamıyorum gündüz görmüyorum gece kucağıma alıp koklayıp koklayıp öpüyorum sanırım çalışan anneler olarak hepimiz piskopat olduk galiba...Biz bu gidişle Allah nasip ederse çocuklarımız bilinçlenip onlar bizi istemeyene kadar beraber yatarız.
Selam canım..canım benim oğlum 6aydır günde 1 kez uyuyor....
Ah 4 gün önce kayınpederim vefat etti. O kadar iyi bir insandı ki! Allah Nur icinde yatırsın!
Bu arada tabii başka sorunlarımız çıktı malesef. Kayınvalide ortada kaldı. Cok sorunlu bir kadın. 2 gündür bizde kalıyor. Burda oturduğumuz yerde yaklaşık 30 dk mesafede oturuyorlardı. Bir de kısları gittikleri İst daki evleri vardı. Aslında oralilar Burayla alakaları yok. Ama burası bahceli evleri havadar tabi burayı daha Cok seviyorlardı. Bir oglu bir kızı daha var. Onlar da İst da. Orda yasayim lafı çıkmıyor ağzından. Burdaki evi bize uzak. Dagın bası gibi bir yerde oturuyor. Esim onu orda hayatta yalnız bırakmaz. Biz orda yasayalım lafları ettiler. Ah ben nasıl yasarım onunla. Esım işe gidecek ben bütün gün onunla evde mi oturucam? Hoş sohbet biri de değil. Bunları bırak bir de pis. Evi pis temizlik yapmaz. Ben cocugumla nasıl yasarım orda. Ahhh ben Napicam bilmiyorum. Durumumuz Cok zor.(( cooook
Ah 4 gün önce kayınpederim vefat etti. O kadar iyi bir insandı ki! Allah Nur icinde yatırsın!
Bu arada tabii başka sorunlarımız çıktı malesef. Kayınvalide ortada kaldı. Cok sorunlu bir kadın. 2 gündür bizde kalıyor. Burda oturduğumuz yerde yaklaşık 30 dk mesafede oturuyorlardı. Bir de kısları gittikleri İst daki evleri vardı. Aslında oralilar Burayla alakaları yok. Ama burası bahceli evleri havadar tabi burayı daha Cok seviyorlardı. Bir oglu bir kızı daha var. Onlar da İst da. Orda yasayim lafı çıkmıyor ağzından. Burdaki evi bize uzak. Dagın bası gibi bir yerde oturuyor. Esim onu orda hayatta yalnız bırakmaz. Biz orda yasayalım lafları ettiler. Ah ben nasıl yasarım onunla. Esım işe gidecek ben bütün gün onunla evde mi oturucam? Hoş sohbet biri de değil. Bunları bırak bir de pis. Evi pis temizlik yapmaz. Ben cocugumla nasıl yasarım orda. Ahhh ben Napicam bilmiyorum. Durumumuz Cok zor.(( cooook
Öncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesinAh 4 gün önce kayınpederim vefat etti. O kadar iyi bir insandı ki! Allah Nur icinde yatırsın!
Hoşgeldinn...Ahh o özlem hiç bitmezkiYukarıda aynı mesajı yayınlamışım sürekli.Silemiyorum.Genelde tatildeymişiz sanırım.Tam gün çalışıyorum artık.Prensesimi çok özlüyorum.Ağlak ağlak dolaşıyorum.Kız bebek anneleri sizde de durum aynı mı; Deva hala anne demedi.Baba baba dolanıyor.Bazen oluyor hele de misafir varsa yüzüme bile bakmıyor.Çok alınıyorum.Arkadaşım oğlun olsaydı sana düşkün olurdu diyor.Ben ölüyorum yoluna hanımefendinin küçük poposunun umurunda değilim yani...(
Yukarıda aynı mesajı yayınlamışım sürekli.Silemiyorum.Genelde tatildeymişiz sanırım.Tam gün çalışıyorum artık.Prensesimi çok özlüyorum.Ağlak ağlak dolaşıyorum.Kız bebek anneleri sizde de durum aynı mı; Deva hala anne demedi.Baba baba dolanıyor.Bazen oluyor hele de misafir varsa yüzüme bile bakmıyor.Çok alınıyorum.Arkadaşım oğlun olsaydı sana düşkün olurdu diyor.Ben ölüyorum yoluna hanımefendinin küçük poposunun umurunda değilim yani...(