- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
selam kızlar.
canım öyle sıkkın ki ne yapıcam bilmiyorum.
ben öğretmenim. oğluma eşimle dönüşümlü baktık. ama önümüzdeki 3 hafta boyunca seminerlerimiz var eşimle aynı anda okulda olmam lazım. önceki yıllrda herkes çocuğunu yanında getirirdi. zaten aman aman bir iş olmuyor. bu sene sevgili müdürüm keyfi bir şekilde çocuk getirmeyi yasakladı bende ortada kaldım. çevremizde bi yakınımız da yok. bu kadar kısa süre için kimi bulurum ben? sürekli bir şeyleri ayarlamaktan, sınırları zorlamaktan, birilerini ikna etmekten yoruldum. eşimi ikna ettim çocuğa beraber bakalım diye, yanımıda kimse kalmasın diye, iş arkadaşlarımı ikna ettim bana uyan öğünde çalışayım diye, müdürümü ikna ettim toplantılara geç geleyim bazen erken çıkayım beni idare etsin diye. ve artık yoruldum...
günaydıınnnn mutlu sabahlar herkese
arzuayten benim oğlumda son zamanlarda aşırı mızmız oldu bir günü birgününü tutmuyor bizimkiside istediği olmayınca kendini yere atıp ağlamaya başlıyor inatlaşıyor bende ilk zamanlar anlatıyordum konuşuyordum ilgisini başka birşeye yönlendirmeye çalışıyordum ama bazen kaldıramıyorum o ağlayınca duymamazlıktan geliyorum bakıyo hiç tınlamıyorum susuyor bende iyimi yapıyorum bilmiyorum.
teşekkür ederim. şimdiye kadar kolaydı ama artık zorlaştı onlarla ilgilenmek.artık davranışları bizim tutumlarımıza göre şekilleniyor bu yüzden bende hata yapmak istemiyorum. bugün doktora götürüyorum farketmediğim bir rahatsızlığı mı var acaba o yüzden mi mızmız diye. yoksa bakıcam bende artık bu huyunu değiştirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. bendede sabır kalmadı artık çünkü.
canım aynı sorun bizdede var maalesef, istediğini yaptırana kadar ağlıyor, bazen duymamazlıktan geliyorum yapmıyorum... uzmanlar herşeye hayır demeyin ama hayır dedğiniz birşeyide yapmayın diyorlar.. bununla çelişiyorum ben çünkü ağlamasına kıyamayıp yaptığım zamanlar oluyor ama doru deil tabiki bu hareket... bizi oynatır hale geldiler iyice... bazen o kadar sinirleniyoki görenler ne sinirli bi çocuk diyolar üzülüyorum....
teşekkür ederim. şimdiye kadar kolaydı ama artık zorlaştı onlarla ilgilenmek.artık davranışları bizim tutumlarımıza göre şekilleniyor bu yüzden bende hata yapmak istemiyorum. bugün doktora götürüyorum farketmediğim bir rahatsızlığı mı var acaba o yüzden mi mızmız diye. yoksa bakıcam bende artık bu huyunu değiştirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. bendede sabır kalmadı artık çünkü.
Herkese merhaba
Ben huysuzluk yapmalarının geçici bir donem olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman benim kızım da yapıyor. Sabırlı olmamız lazım. Anne olmak zormuş valla.
İkinci dış benim kızım da ilkinden hemen sonra çıktı diyebilirim.
Biz de dün ilk defa denize gittik. Tabi aksama doğru. Çünkü kızım inanılmaz beyaz! O kadar sevdi ki anlatamam. Sudan korkmadı. Suyun soğukluğundan çekinmedi. Önce kucağımızda ayaklarını soktuk. Bizim cadı ellerini de sokmak istedi. Eğildi girmek istiyorum dercesine. Çok hostu o halleri. Yine de kafasını filan sokmadık. Kumsalda emekledi. Çok değişik geldi kumlar taslar. Onlarla oynadı. İmkanınız varsa herkesin denize götürmesini tavsiye ederim. Çok hoşlarına gidiyor.
Yalnız biz biraz hazırlıksız gittik. Bir daha ki sefere daha iyi hazırlanırız artık. Özellikle şu little swimmers mayo bezinden alicam. Sanırım suda şişme yapmıyor. Bi kullanalım bakalım haftaya pazar.
Bundan sonra disarlardayiz gibi gözüküyor. Bayılıyor dışarda olmaya.
bende kendimle çok çelişiyorum hayır konusunda.Birde inadına yapıyor benim oğlum gözümün içine baka baka yapma denen şeyi yapıyor.Bazen kıyamıyorum ama artık onlar olayı çözmüşler resmen kullanıyorlar.Çalışan anne olunca da insan hiç kıyamıyor zaten az görüyorum deyip göz yumuyorum anneannede çok şımartıyor.Gidişat hiç iyi görünmüyor bizim.İnş.bu dönemleri geçici bir dönemdir.