hoşgeldin cnm.Çok sevindim inciniz hayırlı olsun bizde hala bişey yok.Ama bir kaç gündür huyumuz değişti birde ishalimiz var acaba mı diyorum.Geçen hafta dr.a götürmüştük dr.ishal salgını var demişti o yüzden emin olamıyorum diş mi değil mi.Hepinize Selamlar Arkadaşlar 2 haftalık izinden sonra bugün işbaşı yaptım çok zor geldi oğlumdan ayrılmak birbirimize çok alışmıştık. Zehra bizim ilk dişimiz geçen hafta çıktı darısı inşallah senin yavrunun başına beni bekliyormuş oğlum diş çıkartmak için birkaç gün çok huzursuz oldu Arkadaşlar ikinci diş hemen mi çıkıyor? sizin bebeklerinizin ne zaman çıktı 2.dişleri?
kızlar merhaba. çok yazmasam da sürekli takip ediyorum. benimde size sorum olacak. kızım gece sürekli dönüyor. yatağın içinde 360 derece, bütün gece hiç durmadan.derin uykuya geçemiyor bu yüzden. bu normal mı? sizin kuzularınızda böylemi yapıyor. veya da neden olabilir?
sanırım yaş itibariyle bu huysuzluk problemi çoğumuzda var...
benim oğlumda olduk olmadık yere ağlamaya başladı... yapma dediğim şeyleri gözümün içine baka baka yüzüme güle güle yapıyor...
kendimle çelişmemeye çalışıyorum bende ama pek mümkün olmuyor... arada hayır dediklerimi bir bakıyorum yapıveriyorum daha çok ağlamasın diye...
bu sıralar diş çıkarmaya çalışıyor sanırım çünkü tüm bu huysuzluklara ishal ve artan diş kaşıntısı da eklenmiş durumda...
umarım bu huysuzluk dönemi dişle birlikte geçer
hoşgeldin cnm.Çok sevindim inciniz hayırlı olsun bizde hala bişey yok.Ama bir kaç gündür huyumuz değişti birde ishalimiz var acaba mı diyorum.Geçen hafta dr.a götürmüştük dr.ishal salgını var demişti o yüzden emin olamıyorum diş mi değil mi.
Çok teşekkür ederim canım Allah sizedeen yakın zamanda incilerinizi göstersin. Bizimkide çok huzursuz devamlı dönüyor yatakta uyumamak için direniyor umarım geçici bi süreçtir bu dönemlerki bebeklerimizde huzurla uyumaya başlarlar.
Günaydınlar:))
Uzun zamandır yoktum fırsat bulup giremedim umarım bütün kuzular iyidir tabii anneleride:))
Sıcaklar bizi mahvetti kesintisiz uyuyan kızım artık 4-5 defa kalkmaya başladı ince bir şey giydiriyorum ama ...Sanırım yeni çıkan dişlerde buna etken offf ...
Günaydınlar:))
Uzun zamandır yoktum fırsat bulup giremedim umarım bütün kuzular iyidir tabii anneleride:))
Sıcaklar bizi mahvetti kesintisiz uyuyan kızım artık 4-5 defa kalkmaya başladı ince bir şey giydiriyorum ama ...Sanırım yeni çıkan dişlerde buna etken offf ...
Buralardaym canım ama pek fırsat olmuyor girmeye umarım bundan sonra daha çok katılımcı olacağım:))oooooooooooooooo tomurcuk nerelerdesin yaaaaa
Hoşgeldin Tomurcuk bırakmayın Arkadaşlar burayı ne güzel faydalı paylaşımlarımız oluyordu. Diğer Girmeyen Arkadaşlarıda bekliyoruzz
Buralardaym canım ama pek fırsat olmuyor girmeye umarım bundan sonra daha çok katılımcı olacağım:))
Hoşbuldum canım nasılsın ?
Herkese merhaba; iş yerinden yazıyorum buram buram.Klima yok;pişmekteyim:) Dün gece 20 kere uyandım; hanımefendi uyanmıyor;uykusunda sızlanıyor,ama ben her seferinde noldu diye ayaklanıyorum.Bebekleri ayrı odaya geçiren var mı?Bizimkinin beşiği hala benim yanımda.Emziğini düşürüyor,acıkıyor;gece çok zorlanırım diye yanımda tutuyorum.
Bu öğlen eve gittim ki eşimin akarabaları dolmuş.Deva yüzüme bile bakmadı.Özledim seveyim diye kucağıma aldım.Kıyameti kopardı.Babaannesine açtı kollarınıEşimin başka bir akrabası da çalışan annelerin bebekleri böyle oluyor,anneden soğuyor dedi.Sinir tepeme çıktı; "Evde bizbizeyken sorunumuz olmuyor; yabancıların yanında kafası karışıyor."dedim ben de.Hem habersi çıkıp geliyorlar.Bi de laf sokacaklar;olduu...
Tek tek yazamıyorum da, okuyorum fırsat buldukça.Herkeste bu ara aynı sorun var sanırım; sıcaklar da artınca iyice huysuzlaştı kızım da; kolay gelsin cici anneler; geçen sene bu zamanları hatırlıyorum :))Öpüyorum sizleri
merhaba arkadaşlar
takip etmeye çalışıyorum ama pek fırsat bulamıyorum yazmaya umarım en kısa zamanda geçer bebişlerin huzursuzlukları geçen hafta kızımda öyleydi biraz boğazı kızarmış ilaçlardan sonra rahatladı
simgesel hayırlı olsun inciler bizde iki dişle bekliyoruz aylardır
kızlar sanırım hamileyim testte çift çizgi çıktı üzülsemmi sevinsemmi karmakarışık kaldım
Herkese merhaba; iş yerinden yazıyorum buram buram.Klima yok;pişmekteyim:) Dün gece 20 kere uyandım; hanımefendi uyanmıyor;uykusunda sızlanıyor,ama ben her seferinde noldu diye ayaklanıyorum.Bebekleri ayrı odaya geçiren var mı?Bizimkinin beşiği hala benim yanımda.Emziğini düşürüyor,acıkıyor;gece çok zorlanırım diye yanımda tutuyorum.
Bu öğlen eve gittim ki eşimin akarabaları dolmuş.Deva yüzüme bile bakmadı.Özledim seveyim diye kucağıma aldım.Kıyameti kopardı.Babaannesine açtı kollarınıEşimin başka bir akrabası da çalışan annelerin bebekleri böyle oluyor,anneden soğuyor dedi.Sinir tepeme çıktı; "Evde bizbizeyken sorunumuz olmuyor; yabancıların yanında kafası karışıyor."dedim ben de.Hem habersi çıkıp geliyorlar.Bi de laf sokacaklar;olduu...
Tek tek yazamıyorum da, okuyorum fırsat buldukça.Herkeste bu ara aynı sorun var sanırım; sıcaklar da artınca iyice huysuzlaştı kızım da; kolay gelsin cici anneler; geçen sene bu zamanları hatırlıyorum :))Öpüyorum sizleri
merhaba arkadaşlar
takip etmeye çalışıyorum ama pek fırsat bulamıyorum yazmaya umarım en kısa zamanda geçer bebişlerin huzursuzlukları geçen hafta kızımda öyleydi biraz boğazı kızarmış ilaçlardan sonra rahatladı
kızlar sanırım hamileyim testte çift çizgi çıktı üzülsemmi sevinsemmi karmakarışık kaldım
bu sıcaklar hepimizi mahvetti cnm klimada var ama çok açıncada her yerim tutuluyor bakalım bu yazı nasıl atlatacağız.Ben oğlumu hiç odamda yatırmadım hep odasında yattı önceleri annanesi kalıyordu yanında şimdi tek yatıyor.Deva kalabalıktan şaşırdığı için öyle yapmıştır sakın kafana takma Mert 'de geçtiğimiz aya kadar öyleydi işten gelirdim hiç oralı olmazdı hep annaneyi isterdi ben de hep içerlerdim. Ama şimdi ben gelilr gelmez kucağıma gelmek istiyor yanımdan hiç ayrılmıyor annaneye hiç yüz vermiyor.Seninki de yakında öyle olur merak etmeHerkese merhaba; iş yerinden yazıyorum buram buram.Klima yok;pişmekteyim:) Dün gece 20 kere uyandım; hanımefendi uyanmıyor;uykusunda sızlanıyor,ama ben her seferinde noldu diye ayaklanıyorum.Bebekleri ayrı odaya geçiren var mı?Bizimkinin beşiği hala benim yanımda.Emziğini düşürüyor,acıkıyor;gece çok zorlanırım diye yanımda tutuyorum.
merhaba arkadaşlar
Selam kızlar..
Misela ben de oğlumu ayırmadım henüz. çocuk odası yatak odasına çok uzak kalıyor. benim sıpa da gece hemen bakmazsan ağlamaktan katılıyor uzun süre susturamıyorum. bu yazı da beraber geçirelim diyorum. benim oğlum da babasına aşık resmen. ondan bana gelmiyor başka insanları görünce ürküyor ağlıyor. böylesi de iyi değil ki. artık kimseye bırakamıyorum.
kızlar oğlum çok terliyor ama öyle böyle değil. günde üç kere atlet değiştiriyorum. bir uaynıyor ki cımcılık su. çarşaf sırılsıklam oluyor. kafama takıldı aceba norma mi. aranızda bebişi çok terleyen var mı? bir iki kişiye bahsettim kırkında tuzlamadın mı sen bunu diyorlar. ne tuzu ya ne alaka?üstten ilk dişini de patlattı oğlum ama bu sefer çok rahatsız olmadı.
gilraen hayırlı olsun canım ve Allah kolaylık versin. büyüdüklerinde rahat edeceksin. belki biz daha ikinciyi düşünüyor olacağız o zaman. ben de anneme yakın olsam ikinciyi yaparım ama şimdi bire bakmak bile çok zor.