- 6 Nisan 2010
- 1.569
- 1
günaydınnnn herkese
geçmiş olsun cnm.Bence hiç kafana takma her bebeğin gelişimi farklı benim de oğlumun hala dişleri çıkmadı her gören aaa dişi çıkmamış daha diyor.Ben artık kulaklarımı tıkadım dış seslere.
Merhaba herkese
Hastayim demiştim çok şükür 2 günde gecti.nasıl oldu ben de anlamadım ama normalde benim boğaz ağrım bu kadar çabuk gecmezdi.Dr a gittim.bir antibiyotik bir de sprey verdi.artık hangisi etkili oldu bilmiyorum ama çok iyi oldu. Çünkü cocuk varken hasta olmak çok zormuş ya.basımı kaldırcak halim yoktu ama kızım kıpır kıpır gezer mama ister altı değişmek ister e haliyle.çok zormuş hasta hasta bunları yapmak.iyice anladım saglıgın kıymetini valla. Siz de dikkat edin kendinize!
Kızım bu aralar iyice bi sevimli oldu.sürekli de dışarı çıkmak istiyor.kapıyı filan açtığımızda taa icerdeyse bile kapı açma sesini duyup çığlık ata ata geliyor sevinçten.
Tek olayımız daha yürümüyor.tembel diycem o da değil.o kadar hareketli ki inanılmaz.yerinde duramıyor. Bir yere tutunup ayağa da kalkıyor. Hatta sıralamaya da başladı. Ama sanırım daha yürümesine çok var. Çünkü kendi ayakta daha dengede duramıyor. İnsan sabirsizlaniyor ne zaman yürüycek diye. Bi de insanların daha yürümüyor mu? Sorularından nefret ediyorum. Hayır deyince de, neyyyse yürür yürür. Bu ne ya? Herkes amma bilmiş ve meraklı.
Bizden bugunluk bu kadar. İyi geceler herkese!
geçmiş olsun cnm.Bence hiç kafana takma her bebeğin gelişimi farklı benim de oğlumun hala dişleri çıkmadı her gören aaa dişi çıkmamış daha diyor.Ben artık kulaklarımı tıkadım dış seslere.