Arkadaşlar Pazartesi günü 2 haftalığına izine çıkıyorum oğlumla doya doya vakit geçireceğimForuma giremem artık bu süreçte kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın
Dilekcim şöyle söliim;fiyat uygun,müzikli,tenteli,tutma sapı ayarlanıyor,önünde düşmesini engelleyen bar var ve devrim'in hevesi geçene kadar kırılmaz gibi geliyor bana....face de 1 arkadaş daha almıştı kızına pembesini o da memnundu...beklentilerini karşılayacaksa alabilirsin...hem sonra normal bisiklet oluyo..Canım ya bu bisikleti çok beğendim..Eşimde fiyatı ucuz olunca kalitesi nasıl diye kafamı karıştırdı ..Plastiği sağlammı hemen kırılacak gibimi??Seninn referansını bekliyorum almak için:)))
burdayızzzzzzzzzzzz..Günaydın Arkadaşlar nerdesiniz 2011 mayıs anneleri
bebşim omzumda uyuyo.....bence sıkıntısı vardır canım....ne zaman öyle olsak ya diş çıkardı ya da hasta oldu sonrasında...Günaydın....
Bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz.... Ben uzunca bir müddet uyutmayla ilgili sorun yaşamadım yatağına yatırırdım...müzik açardım uyurdu...
ama emeklemeye başlayıp ayağa kalkmaya başladğından beri mümkün değil... artık yan yana birlikte yatıp uyutuyorum... uzun süredir de böyle... uykuya dalınca yatağına yatırıyorum ve kendi uyuyor... ama dün akşam uyandıktan sonra bir daha uyumadı... gözlerini açıp bakıyor ben başucundaysam tekrar gözlerini yumuyor ama ben odadan çıkınca kalkıp ağlamaya başlıyor....
acaba birlikte yatmaya mı alıştı yoksa bu bir gecelik bir sıkıntının sonucu mu? ne dersiniz...
Arkadaşlar Pazartesi günü 2 haftalığına izine çıkıyorum oğlumla doya doya vakit geçireceğimForuma giremem artık bu süreçte kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın
Kızlar oğlum bronşiyolit oldu geçen haftadan beri dr la uğraşıyoruz....en son eve nebülatör almak zorunda kaldım...6 saatte bir ilaç veriyoruz buhar yoluyla..:)))çokk zor öksürürken sanki içi dışına çıkıyıor yavrumun....biraz polenler tıkamış biraz üşütme.....
ben de hasta oldum öksürürken her tarafım ağrıyor......
Dilekcim şöyle söliim;fiyat uygun,müzikli,tenteli,tutma sapı ayarlanıyor,önünde düşmesini engelleyen bar var ve devrim'in hevesi geçene kadar kırılmaz gibi geliyor bana....face de 1 arkadaş daha almıştı kızına pembesini o da memnundu...beklentilerini karşılayacaksa alabilirsin...hem sonra normal bisiklet oluyo..
burdayızzzzzzzzzzzz..
bebşim omzumda uyuyo.....bence sıkıntısı vardır canım....ne zaman öyle olsak ya diş çıkardı ya da hasta oldu sonrasında...
ohhhhhhh ne güzel:)
uyku görevini babaya verebilirsiniz..kızımın çok uykusu varsa babası alıyo kucağına ve uyuyo..çoğunlukla memede uyuyo bizimkisi..2 gecedir saat başı uyanıyo çok zorlanıyorummm..
Simgesel iyi tatiller canımm
İYİ TATİLLER:)))))Arkadaşlar uzun bisüre aranızda olmayacağım.Memlekete gidiyorum..Bütün kuzuları ve sizleri öpüyorum..Fırsat bulursam girmeye çalışırım...Biz erken başlattık tatili:))
GEÇMİŞ OLSUN BEN 10 GÜNDE İYİLEŞTİM..MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM AMAGünaydın anneler
Fena hasta oldum yaa. Boğazım çok ağrıyor. Bugün Dr gidicem. Emziriyorum da. İnşallah kızım hasta olmaz.o kadar da kendime dikkat ederim nerden kaptım bilmiyorum.(
HOŞGELDİNNN.........uzun bir aradan sonra herkese merhabaa
sene sonu okul yoğun ......bir de seminer çıkardılar idareciler için...4+4+4 anlatıyorlar...Neden bu kadar boş bu topik yaaa.. kızlar nerelerdesiniz?
iyi haftalarGünaydın kızlar;
Topiğe kimseler uğramaz oldu hergün girip bakıyorum kimse bişey paylaşmadığı için bişey yazmadan çıkıyorum.
Simgesel izne çıkmışsın ne güzel oğluşunla bol bol vakit geçireceksin.
Fdilek kuzum sanada iyi tatiller.
herkese iyi haftalar
ah ah sorma o semineri ben ne yapıcam bilmiyorum. 4+4+4 en çok beni vurdu
İYİ TATİLLER:)))))
GEÇMİŞ OLSUN BEN 10 GÜNDE İYİLEŞTİM..MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM AMA(
HOŞGELDİNNN.........
sene sonu okul yoğun ......bir de seminer çıkardılar idareciler için...4+4+4 anlatıyorlar...(((((
iyi haftalar
iyi haftalar...
herkese iyi haftalar...
bende ara ara girip bakıyorum kimseler yazmadığı için bende yazmıyorum ama anladım ki hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz...
o yüzden bundan sonra her girdiğimizde bir iki satır birşeyler yazalım bence... hiç olmadı hal hatır sorarız