2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım yaş itibariyle bu huysuzluk problemi çoğumuzda var...
benim oğlumda olduk olmadık yere ağlamaya başladı... yapma dediğim şeyleri gözümün içine baka baka yüzüme güle güle yapıyor...
kendimle çelişmemeye çalışıyorum bende ama pek mümkün olmuyor... arada hayır dediklerimi bir bakıyorum yapıveriyorum daha çok ağlamasın diye...
bu sıralar diş çıkarmaya çalışıyor sanırım çünkü tüm bu huysuzluklara ishal ve artan diş kaşıntısı da eklenmiş durumda...
umarım bu huysuzluk dönemi dişle birlikte geçer

Hepinize Selamlar Arkadaşlar 2 haftalık izinden sonra bugün işbaşı yaptım çok zor geldi oğlumdan ayrılmak birbirimize çok alışmıştık. Zehra bizim ilk dişimiz geçen hafta çıktı darısı inşallah senin yavrunun başına beni bekliyormuş oğlum diş çıkartmak için birkaç gün çok huzursuz oldu Arkadaşlar ikinci diş hemen mi çıkıyor? sizin bebeklerinizin ne zaman çıktı 2.dişleri?
hoşgeldin cnm.Çok sevindim inciniz hayırlı olsun bizde hala bişey yok.Ama bir kaç gündür huyumuz değişti birde ishalimiz var acaba mı diyorum.Geçen hafta dr.a götürmüştük dr.ishal salgını var demişti o yüzden emin olamıyorum diş mi değil mi.

kızlar merhaba. çok yazmasam da sürekli takip ediyorum. benimde size sorum olacak. kızım gece sürekli dönüyor. yatağın içinde 360 derece, bütün gece hiç durmadan.derin uykuya geçemiyor bu yüzden. bu normal mı? sizin kuzularınızda böylemi yapıyor. veya da neden olabilir?

merhaba;

Benim oğlumda çok dönüyor yatağın içinde ama huzursuz uyumuyor hatta bir kere şahit oldum kalktı oturdu sonra yüzünün üstüne bıraktı kendini çok komikti.diş çıkarma dönemlerinde huzursuz oluyorlarmış acaba sizin ki dişten olabilir mi yoksa hep mi böyle uyuyordu

sanırım yaş itibariyle bu huysuzluk problemi çoğumuzda var...
benim oğlumda olduk olmadık yere ağlamaya başladı... yapma dediğim şeyleri gözümün içine baka baka yüzüme güle güle yapıyor...
kendimle çelişmemeye çalışıyorum bende ama pek mümkün olmuyor... arada hayır dediklerimi bir bakıyorum yapıveriyorum daha çok ağlamasın diye...
bu sıralar diş çıkarmaya çalışıyor sanırım çünkü tüm bu huysuzluklara ishal ve artan diş kaşıntısı da eklenmiş durumda...
umarım bu huysuzluk dönemi dişle birlikte geçer

cnm ishal ve huysuzluk gibi belirtiler bizde de var ama diş birtürlü çıkmıyor.Dr.umuz 2 ayı bulur demişti 2 ay devamlı huysuz mu olacak benim oğluşum yaaa :KK52::KK52:

merhaba;

Benim oğlumda çok dönüyor yatağın içinde ama huzursuz uyumuyor hatta bir kere şahit oldum kalktı oturdu sonra yüzünün üstüne bıraktı kendini çok komikti.diş çıkarma dönemlerinde huzursuz oluyorlarmış acaba sizin ki dişten olabilir mi yoksa hep mi böyle uyuyordu[/QUOTE]

:KK9: komikmiş gerçekten benide güldürdün :) evet dişleri çıkıyor. şuan azı dişi çıkarıyor. ondan olabilir ama bütün gece boyunca bu şekilde dönmesi acaba başka rahatsızlığımı var diye düşündürdü.umarım dediğin gibi diştendir.

hoşgeldin cnm.Çok sevindim inciniz hayırlı olsun bizde hala bişey yok.Ama bir kaç gündür huyumuz değişti birde ishalimiz var acaba mı diyorum.Geçen hafta dr.a götürmüştük dr.ishal salgını var demişti o yüzden emin olamıyorum diş mi değil mi.

Çok teşekkür ederim canım Allah sizedeen yakın zamanda incilerinizi göstersin. Bizimkide çok huzursuz devamlı dönüyor yatakta uyumamak için direniyor umarım geçici bi süreçtir bu dönemlerki bebeklerimizde huzurla uyumaya başlarlar.

Günaydınlar:))

Uzun zamandır yoktum fırsat bulup giremedim umarım bütün kuzular iyidir tabii anneleride:))
Sıcaklar bizi mahvetti kesintisiz uyuyan kızım artık 4-5 defa kalkmaya başladı ince bir şey giydiriyorum ama ...Sanırım yeni çıkan dişlerde buna etken offf ...

Uzun zamandır yoktum fırsat bulup giremedim umarım bütün kuzular iyidir tabii anneleride:))
Sıcaklar bizi mahvetti kesintisiz uyuyan kızım artık 4-5 defa kalkmaya başladı ince bir şey giydiriyorum ama ...Sanırım yeni çıkan dişlerde buna etken offf ...

oooooooooooooooo tomurcuk nerelerdesin yaaaaa

Hoşgeldin Tomurcuk bırakmayın Arkadaşlar burayı ne güzel faydalı paylaşımlarımız oluyordu. Diğer Girmeyen Arkadaşlarıda bekliyoruzz

oooooooooooooooo tomurcuk nerelerdesin yaaaaa
Buralardaym canım ama pek fırsat olmuyor girmeye umarım bundan sonra daha çok katılımcı olacağım:))
Hoşgeldin Tomurcuk bırakmayın Arkadaşlar burayı ne güzel faydalı paylaşımlarımız oluyordu. Diğer Girmeyen Arkadaşlarıda bekliyoruzz

Hoşbuldum canım nasılsın ?

Herkese merhaba; iş yerinden yazıyorum buram buram.Klima yok;pişmekteyim:) Dün gece 20 kere uyandım; hanımefendi uyanmıyor;uykusunda sızlanıyor,ama ben her seferinde noldu diye ayaklanıyorum.Bebekleri ayrı odaya geçiren var mı?Bizimkinin beşiği hala benim yanımda.Emziğini düşürüyor,acıkıyor;gece çok zorlanırım diye yanımda tutuyorum.:KK34:
Bu öğlen eve gittim ki eşimin akarabaları dolmuş.Deva yüzüme bile bakmadı.Özledim seveyim diye kucağıma aldım.Kıyameti kopardı.Babaannesine açtı kollarını:KK19: Eşimin başka bir akrabası da çalışan annelerin bebekleri böyle oluyor,anneden soğuyor dedi.Sinir tepeme çıktı; "Evde bizbizeyken sorunumuz olmuyor; yabancıların yanında kafası karışıyor."dedim ben de.Hem habersi çıkıp geliyorlar.Bi de laf sokacaklar;olduu...
Tek tek yazamıyorum da, okuyorum fırsat buldukça.Herkeste bu ara aynı sorun var sanırım; sıcaklar da artınca iyice huysuzlaştı kızım da; kolay gelsin cici anneler; geçen sene bu zamanları hatırlıyorum :))Öpüyorum sizleri:KK49:

Buralardaym canım ama pek fırsat olmuyor girmeye umarım bundan sonra daha çok katılımcı olacağım:))

Hoşbuldum canım nasılsın ?

İyiyim canım çalışmaya devam. Oğlumun ilk dişi çıktı geçen hafta onun huzursuzluğu var senin nasıl geçiyor günler ....

Herkese merhaba; iş yerinden yazıyorum buram buram.Klima yok;pişmekteyim:) Dün gece 20 kere uyandım; hanımefendi uyanmıyor;uykusunda sızlanıyor,ama ben her seferinde noldu diye ayaklanıyorum.Bebekleri ayrı odaya geçiren var mı?Bizimkinin beşiği hala benim yanımda.Emziğini düşürüyor,acıkıyor;gece çok zorlanırım diye yanımda tutuyorum.:KK34:
Bu öğlen eve gittim ki eşimin akarabaları dolmuş.Deva yüzüme bile bakmadı.Özledim seveyim diye kucağıma aldım.Kıyameti kopardı.Babaannesine açtı kollarını:KK19: Eşimin başka bir akrabası da çalışan annelerin bebekleri böyle oluyor,anneden soğuyor dedi.Sinir tepeme çıktı; "Evde bizbizeyken sorunumuz olmuyor; yabancıların yanında kafası karışıyor."dedim ben de.Hem habersi çıkıp geliyorlar.Bi de laf sokacaklar;olduu...
Tek tek yazamıyorum da, okuyorum fırsat buldukça.Herkeste bu ara aynı sorun var sanırım; sıcaklar da artınca iyice huysuzlaştı kızım da; kolay gelsin cici anneler; geçen sene bu zamanları hatırlıyorum :))Öpüyorum sizleri:KK49:

Sıcaklar iyice arttı canım hepimiz aynı durumdayız iştede zor oluyor evde olsam keşke diyorum bende. Bizde oğlumla aynı odada yatırıyoruz kıyamıyorum ayırmaya zaten gündüz göremiyorum gece hiç yoktan mama için felan uyandığında öpüyorum kokluyorum. Babaannesimi bakıyor belki ondan öyle davranmıştır deva ilk zamanlar bende çok üzülüyordum oğlum benden soğuyacak diye fakat şimdi daha bilinçliler hemen kucağıma atlıyor annenin yerini kimse tutmaz takma canım böyle düşüncesizce konuşanları

merhaba arkadaşlar

takip etmeye çalışıyorum ama pek fırsat bulamıyorum yazmaya umarım en kısa zamanda geçer bebişlerin huzursuzlukları geçen hafta kızımda öyleydi biraz boğazı kızarmış ilaçlardan sonra rahatladı

simgesel hayırlı olsun inciler bizde iki dişle bekliyoruz aylardır

kızlar sanırım hamileyim testte çift çizgi çıktı üzülsemmi sevinsemmi karmakarışık kaldım:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

merhaba arkadaşlar

takip etmeye çalışıyorum ama pek fırsat bulamıyorum yazmaya umarım en kısa zamanda geçer bebişlerin huzursuzlukları geçen hafta kızımda öyleydi biraz boğazı kızarmış ilaçlardan sonra rahatladı

kızlar sanırım hamileyim testte çift çizgi çıktı üzülsemmi sevinsemmi karmakarışık kaldım:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Hoşgeldin canım beklemiyormuydun 2. bebeği hayırlı olsun çok sevindim gerçekten ama senin için zor olacak tabikide çalıştığın için bebeklerimiz daha çok küçükler Allah kolaylık versin inşallah

canım benim oğlum 4-5 aylıktan beri kendi odasında yatıyor. daha rahat uyuyor bizim hareketlerimiz bazen rahatsız ediyordu. odalarımız çok yakın zaten mızıldasa hemen geliyorum başına çok rahatız yani.
Deva evde kalabalığı görünce öyle yapmıştır. yoksa hiç anneden soğurmu bebekler.

merhaba arkadaşlar

hamile misin..??? hayırlı olsun canım, bi yandan çok güzel beraber büyüyüp gidecekler,
ama senin için zor tabi, 1 taneyle uğraşırken *2 olacak:) ama olsun iyi yanlarını düşün

bu sıcaklar hepimizi mahvetti cnm klimada var ama çok açıncada her yerim tutuluyor bakalım bu yazı nasıl atlatacağız.Ben oğlumu hiç odamda yatırmadım hep odasında yattı önceleri annanesi kalıyordu yanında şimdi tek yatıyor.Deva kalabalıktan şaşırdığı için öyle yapmıştır sakın kafana takma Mert 'de geçtiğimiz aya kadar öyleydi işten gelirdim hiç oralı olmazdı hep annaneyi isterdi ben de hep içerlerdim. Ama şimdi ben gelilr gelmez kucağıma gelmek istiyor yanımdan hiç ayrılmıyor annaneye hiç yüz vermiyor.Seninki de yakında öyle olur merak etme
merhaba arkadaşlar

cnm hayırlı olsun.Sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin.

Selam kızlar..
Misela ben de oğlumu ayırmadım henüz. çocuk odası yatak odasına çok uzak kalıyor. benim sıpa da gece hemen bakmazsan ağlamaktan katılıyor uzun süre susturamıyorum. bu yazı da beraber geçirelim diyorum. benim oğlum da babasına aşık resmen. ondan bana gelmiyor başka insanları görünce ürküyor ağlıyor. böylesi de iyi değil ki. artık kimseye bırakamıyorum.

kızlar oğlum çok terliyor ama öyle böyle değil. günde üç kere atlet değiştiriyorum. bir uaynıyor ki cımcılık su. çarşaf sırılsıklam oluyor. kafama takıldı aceba norma mi. aranızda bebişi çok terleyen var mı? bir iki kişiye bahsettim kırkında tuzlamadın mı sen bunu diyorlar. ne tuzu ya ne alaka?üstten ilk dişini de patlattı oğlum ama bu sefer çok rahatsız olmadı.

gilraen hayırlı olsun canım ve Allah kolaylık versin. büyüdüklerinde rahat edeceksin. belki biz daha ikinciyi düşünüyor olacağız o zaman. ben de anneme yakın olsam ikinciyi yaparım ama şimdi bire bakmak bile çok zor.

Selam kızlar..
Misela ben de oğlumu ayırmadım henüz. çocuk odası yatak odasına çok uzak kalıyor. benim sıpa da gece hemen bakmazsan ağlamaktan katılıyor uzun süre susturamıyorum. bu yazı da beraber geçirelim diyorum. benim oğlum da babasına aşık resmen. ondan bana gelmiyor başka insanları görünce ürküyor ağlıyor. böylesi de iyi değil ki. artık kimseye bırakamıyorum.

kızlar oğlum çok terliyor ama öyle böyle değil. günde üç kere atlet değiştiriyorum. bir uaynıyor ki cımcılık su. çarşaf sırılsıklam oluyor. kafama takıldı aceba norma mi. aranızda bebişi çok terleyen var mı? bir iki kişiye bahsettim kırkında tuzlamadın mı sen bunu diyorlar. ne tuzu ya ne alaka?üstten ilk dişini de patlattı oğlum ama bu sefer çok rahatsız olmadı.

gilraen hayırlı olsun canım ve Allah kolaylık versin. büyüdüklerinde rahat edeceksin. belki biz daha ikinciyi düşünüyor olacağız o zaman. ben de anneme yakın olsam ikinciyi yaparım ama şimdi bire bakmak bile çok zor.

cnm beni oğlumda çok terliyor özellikle kafası çok terliyor su gibi oluyor.Kırkında tuzlamakla falan ne alakaymış bizimkisini tuzlamışlardı ama yinede çok terliyor kocakarı söylentileri bunlar boşver.

mrb arkadaşlar nasılsınız bugün dr kontrolümüz vardı iyiyz çok şükür ama kanımız düşük şurup kullanıyorum oda oğlumun dişini karartıyo:KK43: biraz yükselme var ama 2 ay daha kullanıcaz şurubu:KK43:((

X