2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn herkese

geçmiş olsun cnm.Bence hiç kafana takma her bebeğin gelişimi farklı benim de oğlumun hala dişleri çıkmadı her gören aaa dişi çıkmamış daha diyor.Ben artık kulaklarımı tıkadım dış seslere.

Tekrar geçmiş olsun..ucuz kurtulmuşsun hastalıktan....herkesin ağzı çuval değil ki işte(((evleniirsin bebek sorrlar...bebek olur cinsiyet,o belli olunce yanına bir de kardeş derler...bitmez bu milletin çok bilmişliği o yüzden insanları boşver bence sen kuzucuğunla güzel vakit geçirmeye bak...önemli olan sağlığı gelişimi gerisi zamanını bekler...

somebody çok geçmiş olsun öncelikle..
insanları hiç kafana takma..
benim oğlumda yürümüyor tam anlamıyla daha...
aslında istediği zaman yürüyor geçen gün üşenmeyip saydım düşmeden 30 adım gitti..
ama emeklemek kolayına geliyor sanırım mesafe uzaksa hemen çöküyor...
olsun napalım elbet yürüyecekler,insan hevesle bekliyor haklısın bizde böleyiz... ama etraftan insanların yorumlarını hiç önemseme... dediğin gibi herkes o kadar her konuda bilmiş ki....

sllllmm nasılsın?

Tekrar geçmiş olsun..ucuz kurtulmuşsun hastalıktan....herkesin ağzı çuval değil ki işte(((evleniirsin bebek sorrlar...bebek olur cinsiyet,o belli olunce yanına bir de kardeş derler...bitmez bu milletin çok bilmişliği o yüzden insanları boşver bence sen kuzucuğunla güzel vakit geçirmeye bak...önemli olan sağlığı gelişimi gerisi zamanını bekler...

Son düzenleme:
Yazan herkese teşekkürler yorumları icin!
Bizim kız az önce mamasını yedi anca yatışa gecti. Bu aralar geceleri öyle bir döne döne uyuyor ki anlatamam. Gecede bin şekil değiştiriyor. Onceden sırt üstü yattı mi kalırdı. Yani şekil değiştirmezdi. Şimdi uykuda yan donüyor Yüzüstü donüyor. Bunlar neyse de bazen de uykuda önce mizildaniyor sonra dönüp oturuyor yatakta sırtını bir yere dayadiysa bazen o şekil uyuyor buluyorum. Çok komik seyler yapıyor ya. Bazen benimle yatıyor. Yine uykuda oturup sırtını bana verip kendini benim üstüme atıyor. Niye böyle yapar oldu acaba bilmiyorum. Uyurgezer mi olcak acaba?:)) belki gece uykuda yurumeyi ogrenir:)))
Neyse Sizinkiler de şekil değiştiriyor mu gece?

Yazan herkese teşekkürler yorumları icin!
Bizim kız az önce mamasını yedi anca yatışa gecti. Bu aralar geceleri öyle bir döne döne uyuyor ki anlatamam. Gecede bin şekil değiştiriyor. Onceden sırt üstü yattı mi kalırdı. Yani şekil değiştirmezdi. Şimdi uykuda yan donüyor Yüzüstü donüyor. Bunlar neyse de bazen de uykuda önce mizildaniyor sonra dönüp oturuyor yatakta sırtını bir yere dayadiysa bazen o şekil uyuyor buluyorum. Çok komik seyler yapıyor ya. Bazen benimle yatıyor. Yine uykuda oturup sırtını bana verip kendini benim üstüme atıyor. Niye böyle yapar oldu acaba bilmiyorum. Uyurgezer mi olcak acaba?:)) belki gece uykuda yurumeyi ogrenir:)))
Neyse Sizinkiler de şekil değiştiriyor mu gece?

aynı bizimki de böyle beşiğin yanında 2 battaniye üstü örtülü yorganın üstüne çıkıp yatıyor yorganı alttan çekemiyorum üstüne bir battaniye biraz sonra onuda altına alıyor bu sefer diğeri:) bütün gece böyle geçiyor

günaydın herkese...
somebody geçmiş olsun öncelikle.

benim oğlum da yürümüypr daha. hem de epey yol alması gerekiyor sanırım. daha yeni yeni tutunup kalkıyor. sıralama filan yok henüz. her yere emekliyor. o çok bilmişleri hiç takma kafana canım. hepsinin çocuğu 10 aylıkken yürümüş ( kayınvalidem de dahil :) bu insanları anlamak gerçekten güç.
yatma konusunda bizimki de aynı. sabaha kadar almadığı şekil kalmıyor. en çok yüzüstü yatmayı seviyor. ama öyle bir yüzüstükü ağzı burnu bile yere kapaklanıyor nasıl nefes alıyor şaşıyorum. mümkün değil üzerinde örtü bırakmıyor Allahtan havalar ısındı da içim rahat. babası soydukça soyuyor erkek çocuğu çok sarmalanmaz diyor. nerdeyse çıpklak yatıyor oğlum.

HEEHHHHHH çok komik....evet canım benim oğlum da şekil değiştiriyor sıkça...hatta başı yastıkta popo havada dizlerinin üstünde uyuyo:))

slm tatlımmmm:)))burası hala serin yün yorganla yatıyoruz....

Son düzenleme:

benimde oğlumda kıpır kıpır yerinde durmuyor ama emekleyerek...hala yürümüyor o da.... az kaldı diyerek bekliyorum...bakalım ne zaman göreceğiz minik adımlarını...
akşam uykusunda dört dönüyor yatakta... ben incecik bir havlu uyku tulumu buldum internetten onunla yatırıyorum...dün akşam çok sıcaktı bir tek yarım kolu ince bir body giydirdim üstüne de tulum o kadar...kapısını da açık bıraktım öyle yattı ama yine de terledi...tulum giydirmesem hepten üstü açık yatacak diye korkuyorum ama sıcaklar iyice arttığı için yavaş yavaş sırf body ile yatırmam gerekecek sanırım... sabaha karşı az da olsa çıkan bir serinlik oluyor o sırada üşütürmü acaba diyorum ama bakalım...
herkese iyi akşamlar dilerim...
artık işten çıkıp oğluşuma kavuşmama dakikalar kaldı çünkü

selam kızlar.
canım öyle sıkkın ki ne yapıcam bilmiyorum.

ben öğretmenim. oğluma eşimle dönüşümlü baktık. ama önümüzdeki 3 hafta boyunca seminerlerimiz var eşimle aynı anda okulda olmam lazım. önceki yıllrda herkes çocuğunu yanında getirirdi. zaten aman aman bir iş olmuyor. bu sene sevgili müdürüm keyfi bir şekilde çocuk getirmeyi yasakladı bende ortada kaldım. çevremizde bi yakınımız da yok. bu kadar kısa süre için kimi bulurum ben? sürekli bir şeyleri ayarlamaktan, sınırları zorlamaktan, birilerini ikna etmekten yoruldum. eşimi ikna ettim çocuğa beraber bakalım diye, yanımıda kimse kalmasın diye, iş arkadaşlarımı ikna ettim bana uyan öğünde çalışayım diye, müdürümü ikna ettim toplantılara geç geleyim bazen erken çıkayım beni idare etsin diye. ve artık yoruldum...

Canım benim.....hem meslektaşız,hem de yaşadıklarımız ortak....ben sınıf öğretmeniyken yibolra kadın m.yardımcısı alımıyla idareye geçtim (hamileyken)....pansiyon işleri,gebelik çok yordu...doğumdan sonra eşimle baktık oğlumuza .....veeee birsürüşey anlatıp sıkmak istemem....bu hafta tüm idarecileri seminere aldılar 4+4+4 anlatıyorlar...veeeev benim çoook düşünceli!!!!!! müdürüm okulda nöbetçi olarak beni bıraktı....(bebeğim olduğu yeni aklına gelmiş)okulun tüm yükü bende son hafta yoğunluğunu bilirsin...şükür ki yarın bitiyor....rapor flan alamaz mısın? veya mazeret izni?başka bişey gelmiyor aklıma....allah yardımcın olsun......

Son düzenleme:
sağol canım. gerçekten annelik çok çok zor. eminim diğer annler de başka sıkıntılar yaşıyorlardır. ama şükürler olsun ki rabbim bu duyguyu tattırdı bize.bütün zorluklara sıkıntılara rağmen oğlum sağlıklı mutlu olsun bana yeter.

son hafta rapor almayı düşünüyorum. iki haftayı da arkadaşlarla filan idare edicez artık. yiboların yükü de çok ağır bilirim. üç buçuk sene çalıştım yiboda. Allah sana da yardım etsin.

selam bende öğretmenim anlıyorum demek istediğinizi. ama rapor olayını okuyunca yazmak istedim bu 3 hafta için rapor izin vs gibi şeylere çok dikkat edileceğini, mümkün olduğu kadar hiçbirşeye izin verilmeyeceğini falan söylediler bize. dikkat edin başınız ağrımasın sonra.
3 haftalığına komşu falan yokmu idare edilebilecek. kreş te olur ama çocuklarımız henüz çok küçük işte.

Pingwings üzüldüm gercekten. Bakicak kimsenin olmaması ne demek bilirim. Ben de öğretmenim ve kimsem olmadıgı icin işimi bırakmak zorunda kaldım. Özelde ogretmendim. Büyük ihtimalle kreşe gidene kadar da calisamiycam. Ne üzülüyorum bu duruma bir bilsen. Ama dediğin gibi cocuklarımız sağlıklı olsun yeter.
Senin durumunda ne yapılır bilemiyorum. Umarım bir yolunu bulursun. Üzülme!

somebody teşekkür ederim canım. Allah hepimize yardım etsin.

arzuayten rapor vermek istemeyeceklerini biliyorum ama durumu anlatıcam dra. belki işe yarar. yok arkadaşım ne komşu var doğru düzgün ne akraba. bir iki tane arkadaş var bir kaç gün onlara bırakıcam, bir kaç gün eşim götürür okuluna. Allah daha büyük dert vermesin.

teşekkür ederim.. size de kolay gelsin ..en çok kuzuna tabi ki...alıştığı düzen bozulacak....evet önemli olan CANLARIMIZIN sağlığı ama müdürlerin ilçe yöneticilerinin göz göre göre çifte standart uygulması insanı çileden çıkarıyo ne yazık ki!!!!

bize de öyle dediler ...ama daha karne vermeden onlara yakın 2 öğretmene izin verip gönderdiler bizim okulda...müdürler ilçe yöneticileri göz göre göre çifte standart uyguluyor..... çok asabi oluyorum bu konularda....

ne güzel çalışmak zorunda kalmayışın.....eş durumuyla geldik bir araya ama gidiş geliş imkanı olmayınca eşim ayrıldı işten(özelde çalışıyordu)ben mecburum .....hep hayalimdi en az 3 yaşına kadar kendim bakmak koşullar uygun olmadı.....((((((((((((((((

uzakta olmak, başın sıkıştığında bırakacak kimseyi bulamamak çok zor... ahh annnelerimize yakın olsaydık ne vardı.....

uzakta olmak, başın sıkıştığında bırakacak kimseyi bulamamak çok zor... ahh annnelerimize yakın olsaydık ne vardı.....

içim acıdıııııııııııııııııııı...ben de uzaktayım elimi tutacak kimse yok oğlum ve eşim dışında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…