2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin hdy Allah bağışlasın bebebenim oğlum kendi emmek istemiyor bende makinayla sağıp öyle veriyorum anne sütü alsın diye. Senin bebeğin kaç aylık? Sen neler yediriyorsun kızına?

ben çalışıyorum kayınvalidem bakıyor bebeğime. gündüzleri makinayla sağıyorum ama biberondan içmiyormuş, ama bende emmek çok hoşuna gidiyor. gündüzleri sebze çorbası, yoğurt ve meyve yiyor. akşamlarıda sadece emziriyorum. gündüz rahatsız olmuycak kadar sağıyorum akşama doluyor sütlerim. o da yetiyor kızıma. he kızım 9 aylık. 10/05/2011 doğumlu.

mrb canm umarım çabucak çıkar incilerinizde bebiş rahatlar.

merhaba kızlar

diş çıkartan kuzuların Allah yardımcısı olsun benim oğlumunda henüz çıkmadı ara ara sıkıntılarını yaşıyoruz ama henüz görünürde bişey yok.

mrb canm maşaallah kızına Allah bağışlasın. benm oğlumdan 4 gün büyük.sütün yetiyor ne güzel.bende emziriyorum ama arkasından yine mama veriyorum doymuyor.

selam

Diş sıkıntısı devam hepimizde galiba.

hdy hoşgeldin
evde olanlar şanslı emziriyoruz, ama çalışan anneler için bu durum zor tabii

Enesin diş sıkıntısı tuttuğu an emzirerek sanki rahatlatıyorum evde olanlar denesin isterlsese.

Birde ciğer veren varmı? veriyorsa nasıl veriyorsunuz?
haşlayıp kabuğunu soyup rondodan geçirip vermeye çalıştım olmadı almadı yani. sebze çorbasına katarak verdim bu kezde içmedi.

demir damlasını ne kadar süre kullandınız? kullananlar anneler

ne çok sordum dimi :)

iyi akşamlar

Ben ciğer vermedim daha canım. Sakatat verilmemeli henüz diye biliyorum.
Demir damlasına da devam ediyoruz. 1 yaşına kadar değil mi o damla?

ben henüz ciğer vermedim dr.umuz bişey söylemedi sizin dr.mu önerdi cnm.Demir damlasını hala kullanıyoruz 1 yaşında kan tahlili yapıldıktan sonra bırakıcaz yada devam edicez cnm

günaydınnn

çalışan annelere stressiz bir gün evdeki annelere de kolaylıklar diliyorum.

günaydın herkese

ah ne yapıcaz bunlarla benimkide yemiyor ama şükür ki biberona yeniden başladı benimde içimn rahatladı hiç olmazsa aç kalmıyor sütüm tamamen bitti

kızım dünden beri alkış yapmaya başladı çok tatlı

maşallah kızına çok tatlı alkış yapıyorlar dimi,
birde bizimkine çıldır kutay diosun eller kollar birbirine karışıyor çıldırıyor çok komik

benimde oğlumun iştahsızlığı hala devam ediyor... biberon maması ve kahvaltı dışında hiçbirşey istemiyor...
zaten normalde çok zayıf, böyle az beslenerek daha da zayıflamasından korkuyorum

selam

zhr, pingwings

ciğeri kendim denedim dr kontrolümüzde herşeyi verebilirsin demişti ( bildiğimiz bazı gıdalar haricinde patlıcan, bal gibi)

damlayıda ben henüz 1 aydır kullanıyorum ciddi kabızlık nedeniyle geç başladık halada kabız problemimiz devam ediyor günlük armut, kayısı, erik püresi tereyağ, bol zeytinyağ vermediğim günün ertesi perişan oluyor

demir problemi ne kadar sürede ortadan kalkıyor diye merakımdan sormuştum. demekki bende yaşına kadar vermeye devam eeyim.

maşallah kızına çok tatlı alkış yapıyorlar dimi,
birde bizimkine çıldır kutay diosun eller kollar birbirine karışıyor çıldırıyor çok komik

maşallah kutaya
çok komiktir eminim
bu ara her gün yeni bir şey öğreniyor bir gün öğrettiğimizi ertesi gün kendi yapıyor ayrılıp okula gelemiyorum kabanımı giydiğimde neşeyle el sallamaya başlıyor bazende öpücük yapıyor

benimde oğlumun iştahsızlığı hala devam ediyor... biberon maması ve kahvaltı dışında hiçbirşey istemiyor...
zaten normalde çok zayıf, böyle az beslenerek daha da zayıflamasından korkuyorum

zayıflamaz canım biberon maması yetiyordur geçer inşallah en kısa sürede
bir de miray kaşıkla beslenmekten çok hoşlanmıyor bu aylarda olurmuş bende elimle besliyorum balık köfte erişte falan elimle yedirebildiğim şeyleri peşinde geze geze yediriyorum

Merhaba Arkadaşlar gilraen balığı nasıl pişiriyorsun? Yağda kızartma olmaz. ben henüz vermedim yiyebiliyorlarmı? hangi çeşit balık vermeliyim?

Merhaba Arkadaşlar gilraen balığı nasıl pişiriyorsun? Yağda kızartma olmaz. ben henüz vermedim yiyebiliyorlarmı? hangi çeşit balık vermeliyim?

simgeselcim ben somon balığı veriyorum fırında yapıyorum.yada yağgız tavada pişiriyorum

ben birkez mezgit fileto yaptım yağsız tavada ızagar...önce elimle ezip verdim biraz; sonrada çorbasının içine kattım...
daha sonra da kendimize yaptığım ızgara yada fırında pişmiş balıklardan azar azar elimle ezip verdim hep... sırf tadına alışsın, yabancılık çekmesin diye...

yok yağda kızartmadım. ızgarada yaptım köfteyi de balığı da. balık norveç somonu veriyorum bazen çorba yapıyorum
derisi falan verilmemeli ama pişince alırsın. miray kibrit kutusundan büyük balığı yiyebiliyor çok da seviyor bence denemelisin ben başlayalı çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…