Hoşgeldin hdy Allah bağışlasın bebebenim oğlum kendi emmek istemiyor bende makinayla sağıp öyle veriyorum anne sütü alsın diye. Senin bebeğin kaç aylık? Sen neler yediriyorsun kızına?
Bizimde daha dişimiz çıkmadı çok huzursuz benim oğlumunda iştahı azaldı hepsi aynı galiba bu yaramazların hande ben hergün değişik yiyecekler deniyorum yemesi için hemşiremiz öyle söyledi sebze çorbasını hiç yemek istemiyor bugün tarhana çorbası yaptım onu severek yedi Allah kolaylık versin hepimize özellikle de çalışan annelerimize
ben çalışıyorum kayınvalidem bakıyor bebeğime. gündüzleri makinayla sağıyorum ama biberondan içmiyormuş, ama bende emmek çok hoşuna gidiyor. gündüzleri sebze çorbası, yoğurt ve meyve yiyor. akşamlarıda sadece emziriyorum. gündüz rahatsız olmuycak kadar sağıyorum akşama doluyor sütlerim. o da yetiyor kızıma. he kızım 9 aylık. 10/05/2011 doğumlu.
selam
Diş sıkıntısı devam hepimizde galiba.
hdy hoşgeldin
evde olanlar şanslı emziriyoruz, ama çalışan anneler için bu durum zor tabii
Enesin diş sıkıntısı tuttuğu an emzirerek sanki rahatlatıyorum evde olanlar denesin isterlsese.
Birde ciğer veren varmı? veriyorsa nasıl veriyorsunuz?
haşlayıp kabuğunu soyup rondodan geçirip vermeye çalıştım olmadı almadı yani. sebze çorbasına katarak verdim bu kezde içmedi.
demir damlasını ne kadar süre kullandınız? kullananlar anneler
ne çok sordum dimi :)
iyi akşamlar
selam
Diş sıkıntısı devam hepimizde galiba.
hdy hoşgeldin
evde olanlar şanslı emziriyoruz, ama çalışan anneler için bu durum zor tabii
Enesin diş sıkıntısı tuttuğu an emzirerek sanki rahatlatıyorum evde olanlar denesin isterlsese.
Birde ciğer veren varmı? veriyorsa nasıl veriyorsunuz?
haşlayıp kabuğunu soyup rondodan geçirip vermeye çalıştım olmadı almadı yani. sebze çorbasına katarak verdim bu kezde içmedi.
demir damlasını ne kadar süre kullandınız? kullananlar anneler
ne çok sordum dimi :)
iyi akşamlar
günaydınnn
çalışan annelere stressiz bir gün evdeki annelere de kolaylıklar diliyorum.
ay yok canım yaaa akşam gittiğimde muzla yoğurdu karıştırıp yedirdim yatarken bişey yemedi,sabahta kahvaltısını kusmuş, öğlen gittiğimde azcık çorba verdim sadece benim elimden yiyor oda çok az...
günaydın herkese
ah ne yapıcaz bunlarla benimkide yemiyor ama şükür ki biberona yeniden başladı benimde içimn rahatladı hiç olmazsa aç kalmıyor sütüm tamamen bitti
kızım dünden beri alkış yapmaya başladı çok tatlı
maşallah kızınaçok tatlı alkış yapıyorlar dimi,
birde bizimkine çıldır kutay diosun eller kollar birbirine karışıyor çıldırıyor çok komik
benimde oğlumun iştahsızlığı hala devam ediyor... biberon maması ve kahvaltı dışında hiçbirşey istemiyor...
zaten normalde çok zayıf, böyle az beslenerek daha da zayıflamasından korkuyorum
zayıflamaz canım biberon maması yetiyordur geçer inşallah en kısa sürede
bir de miray kaşıkla beslenmekten çok hoşlanmıyor bu aylarda olurmuş bende elimle besliyorum balık köfte erişte falan elimle yedirebildiğim şeyleri peşinde geze geze yediriyorum
Merhaba Arkadaşlar gilraen balığı nasıl pişiriyorsun? Yağda kızartma olmaz. ben henüz vermedim yiyebiliyorlarmı? hangi çeşit balık vermeliyim?
Merhaba Arkadaşlar gilraen balığı nasıl pişiriyorsun? Yağda kızartma olmaz. ben henüz vermedim yiyebiliyorlarmı? hangi çeşit balık vermeliyim?