- 24 Ekim 2009
- 1.067
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hanımlar...
sabah kızımı bırakıp işe gelmesi o kadar zor oluyorki o da sımsıkı sarılıyor beni bırakmak istemiyor. canım kızım akşam olsada sımsıkı sarılsam. çalışan anneler bebeğinize kim bakıyor? anne mi kaynana mı?
arkadaşlar merhaba. benim oğlum 7 ay 9 günlük. eskiden yoğurt ve sebze çorbası yerdi ama şimdi dudaklarını kilitliyor. bende fazla zorlamak istemiyorum. ama yinede deniyorum gene açmıyor ağzını. budurum geçicimidir acaba . çorbaların hiç birini yemiyor bu arada.sizlerdede oldumu. iki dişi çıktı şimdiye kadar. diştendir diyoruz ama bazılarını yiyip bazılarını yemeyince onada yoramıyorum. kahvaltısını ve bazen akşamları kaşık maması veriyorum tahıllı olanlardan onu maşallah severek yiyor .kıyma ve tavuk etini ilk nasıl yedireyim arkadaşlar.bide yakında işe başlayacağım. çalışan anneler gündüz için ne kadar süt sağıp bırakıyorsunuz acaba.
merhaba arkADAşlar nasılsınız???
azram hasta oldu(( 2 gün önce ateşi çıktı ama 39lardaydı hep..ilk gün diştendir dedim 2.gün geçmeyince dr.a götürdük.kan ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı..5 tane iğne verdi antibiyotik..iğnelerin 2.yi yaptırdık..bu sabah bi uyandı vücudu ve yüzü kabarmış kırmızı..iğneyi durdurduk yarın tekrar gişdicez..hasta olmaları ne zormuş ya( bu dişler mahvetti bizi(
benm annem bakıyor cnm o yüzden içim daha rahat ben sabahın 7 sinde çıkıyorum kuzum uyuyor oluyor akşamda 2 saat falan görüyorum tekrar uyuyor bende akşam olmasını iple çekiyorum işe ilk başladığımda ayrılmak çok zor geliyordu şimdi alıştım sonuçta onun iyiliği için çalışıyorum falan diye kendime telkinler veriyorumgünaydın hanımlar...
sabah kızımı bırakıp işe gelmesi o kadar zor oluyorki o da sımsıkı sarılıyor beni bırakmak istemiyor. canım kızım akşam olsada sımsıkı sarılsam. çalışan anneler bebeğinize kim bakıyor? anne mi kaynana mı?
oooyyy kıyamam azraya çok geçmiş olsun dilekçim kuzuların hastalanması çok zor insan moralmen çöküyor elinden bişey gelmemesi insanı üzüyor.merhaba arkADAşlar nasılsınız???
azram hasta oldu(( 2 gün önce ateşi çıktı ama 39lardaydı hep..ilk gün diştendir dedim 2.gün geçmeyince dr.a götürdük.kan ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı..5 tane iğne verdi antibiyotik..iğnelerin 2.yi yaptırdık..bu sabah bi uyandı vücudu ve yüzü kabarmış kırmızı..iğneyi durdurduk yarın tekrar gişdicez..hasta olmaları ne zormuş ya( bu dişler mahvetti bizi(
yok yağda kızartmadım. ızgarada yaptım köfteyi de balığı da. balık norveç somonu veriyorum bazen çorba yapıyorum
derisi falan verilmemeli ama pişince alırsın. miray kibrit kutusundan büyük balığı yiyebiliyor çok da seviyor bence denemelisin ben başlayalı çok oldu
arkadaşlar merhaba. benim oğlum 7 ay 9 günlük. eskiden yoğurt ve sebze çorbası yerdi ama şimdi dudaklarını kilitliyor. bende fazla zorlamak istemiyorum. ama yinede deniyorum gene açmıyor ağzını. budurum geçicimidir acaba . çorbaların hiç birini yemiyor bu arada.sizlerdede oldumu. iki dişi çıktı şimdiye kadar. diştendir diyoruz ama bazılarını yiyip bazılarını yemeyince onada yoramıyorum. kahvaltısını ve bazen akşamları kaşık maması veriyorum tahıllı olanlardan onu maşallah severek yiyor .kıyma ve tavuk etini ilk nasıl yedireyim arkadaşlar.bide yakında işe başlayacağım. çalışan anneler gündüz için ne kadar süt sağıp bırakıyorsunuz acaba.[/QUOTE
Bebebkler bazen sıkılıyorlar canım sürekli aynı şeyleri yemekten. Benim oğlum da sebzeyi seve seve yemiyor zorla 3-4 kaşık yediriyorum. Kahvaltısını ve yoğurdunu çok iyi yiyor maşallah. kıyma ve tavuğu çorbasına ekleyip yedirebilirsin. Sonra minik parçalar halinde vermeye başlarsın. bizimki pilav ve ete bayılıyor elimle yediriyorum döke saça bir yemesi var ki görseniz:) Ben artık sağmayı bıraktım. Çünkü sabah uyanınca bütün sütümü emiyor sıpa bir de akşam gelince emziriyorum arada da devam sütü alıyor. Ama önceden 150-200 cc sağıyordum.
fdilek canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin tez zamanda.
mukeyyif bence bebeğini zorlama canım o hazır olduğunda yiyecektir bence.
günaydın hanımlar...
Günaydın.
İkisi de değil canım. Eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Zor oluyor ama kafam rahat, evimde huzurluyum.
Kızlar ben köfteyi bize yaptığımdan yapıyorum baharat ve tuz koymuyorum ama içinde soğan yumurta ekmek içi oluyor. yağda kızartmıyorum fırında pişiriyorum. Bir de oğlum dolma içini çok sevdi. hafif acı olmasına rağmen yedi. zararı olmaz inşallah.
balığı bende hiç denemdim.köfteyide.kibrit kutusundan büyük yiyebiliyor demişsin.benm oğlum pütürlü yemiyor.ne yapacağım bilemiyorum.eline portakla elma dilimleri veriyorum.kendimize yaptığım pilavdan falan veriyorum bazen sofrada yiyor. bugün çorba yapmışrım.içine küçük tavuk doğradım pirinçde nvardı.ilk 4-5 kaşık yedi sonra bütün yediğini çıkarıyor bikaçkezdr böyle yapıyor.bu konuda öneriniz var mı kızlar?
benim oğlumda aynı senin ki gibi... sabah kahvaltısını yiyor arada da akşamları kaşık maması... onun dışında bir kilitliyor ağzını aç açabilirsen...
bizim de sadece altta iki dişimiz çıktı, herhalde yeni dişler gelecek diyorum...ondan ağzını sımsıkı kapatıyor...az yiyor diye düşünüyorum...
ben 4 ay oğlumlaydım..sonra işe başladım...çok sütüm olmadığı için ne kadar sütüm gelirse onu sağıp bırakıyordum ama çok uzun emmedi zaten...
umarım süt stoğu yapmışsındır...
günaydın hanımlar...
dondurulmuş balık üreten bir markanın sitesinde bulduğum bebek çorbası tarifini yazıyorum sana...Balığı istediğin gibi değiştirebilrsin diye düşünüyorum...illa aynı balık olması şart değil...Ancak ben henüz denemedim tarifi ama yapılışı çok mantıklı geldi...ilk fırsatta bu şekilde yapacağım oğluma balık çorbasını:kızlar balık çorbasını nasıl yapıyorsunuz.ben ya fırında ya da tavada yapıp veriyordum.Çorbayı denemek istiyorum birde.