- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
mrb arkadaşlar nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz çok şükür iyice yaramazlaştı heryeri kurcalamak istiyo kendine zarar verecek diye korkuyorum
iyi haftalar kızlar....
Hayırlı haftalar canım sen bebeğini dr. götürmüştün galiba uykusu için şurup vermiş demiştin yararı oldumu? uyku uyuyormu artık. Benim oğlumda uykuya dalamıyor sık sık uyanıyor yemek yemiyor ağzını açmıyor inşallah en kısa zaman düzene girerler
canım evet pedifen vermişti doktor rahat uyur dedi, ama hiç alakası yok,aynı sıklıkta uyanıyor, bende 1-2 günün üzerine vermedim çünkü ağlayarak uyanmaları azalmadı... dişler iyice kabardı hala patlamadı... iştah sıfır derecesinde resmen.. bu diş olayı ne kadar zormuş yaa
canım gereksiz yere neden şurup verdi ki? içlerinde sıklıkla parastemol var. zararlı bebişlerimiz için.
canım dişlerinden dolayı çok ağrısı vardı heraldeki geceleri ağlayarak uyanıyordu,
o yüzden yatarken ver dedi rahat uyur die ama ben 1-2 denedim bidahada kullanmadım zaten..
jel verdi onuda pek kullanmıyorum jeller de iyi deil diyolar..
siz neler yapıyosunuz bu diş ağrıları için?
hiçbişey..yapılack bişey yokki.gecede kaç kez kalkıp ağlıyoruz sayamıyorum inan..gündüzleride başlarda diş kaşıyıcılarını dolapta soğtup veriyodum rahatlıyordu.bikaçtane diş çıktıktan sonra ekine havuç sert armut falan vermeye başladım. kaşıyıp duruyır öle..jelleride önermedi doktorumuz hiç almadık
bizim doktorumuzda tam tersi, ilaççı..
bende hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı,gerekmedikçe tabi...
dişler bizi çok zorladı ya..sadece gece uykusuzluğu olsa razıyım inan..ama o kadar iştahsız ki,bütün gün aç duruyor uykudayken mama yemeyi bile bıraktı nerdeyse..
canım zor cidden..ilk diş çıkana kadar benimde feleğim şaşmıştı
şimdi gene uykusuz gene huysuz ama o ilk zamanlar gibi değil elbet. allah yardımcın olsun.
hiç birşey yemiyorsa arı pirinçunu mama ver bence. ona hayır demez herhalde
denemediğimiz şey kalmadı, arı pirinç ununu ağzına sokmuyor,bebelacın meyveli pirinç unu var onu seviyordu ama bugün onuda yememiş..sabahtandır aç..
eve gidince ben deneyeceğim bide bakalım...
zormuş cidden ya...
canım evet pedifen vermişti doktor rahat uyur dedi, ama hiç alakası yok,aynı sıklıkta uyanıyor, bende 1-2 günün üzerine vermedim çünkü ağlayarak uyanmaları azalmadı... dişler iyice kabardı hala patlamadı... iştah sıfır derecesinde resmen.. bu diş olayı ne kadar zormuş yaa
uykusuz bir gecenin sabahında yine işteyimm..
hepinize günaydın kızlar...
günaydın...
çabucak atlatır inşallah kuzucun... yemeye başladı mı
bizim de çıkmadı daha dişler
ay yok canım yaaa akşam gittiğimde muzla yoğurdu karıştırıp yedirdim yatarken bişey yemedi,sabahta kahvaltısını kusmuş, öğlen gittiğimde azcık çorba verdim sadece benim elimden yiyor oda çok az...
bende yeni yazıyorum bu sayfaya. benim kızımda henüz çıkarmadı diş. sanırım yakındır. peki kuzucukları emzirmiyosunuz. siz emziriyosunuz da onlarmı istemiyorlar. beni neler bekliyor...