2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu sıralar hepimizde aynı sorunlar var gibi... uykusuzluk ve iştahsızlık... ateşsiz ve ishalsiz çok şükür...
benim oğlumda akşam ağlayarak uyanır oldu...yemek ise hemen hemen iç yemiyor...sadece biberon maması...
bizim altta iki dişimiz göründü ama tam çıkmadılar...büyük ihtimalle üst dişler patlamaya çalışıyor ve onun sıkıntısını yaşıyor kuzum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Gece uyanıp sabah işe gelmek çok zor...amaağlayan canlarımızın sıkıntısına derman olamamak herşeyden zor...

canım acaba başka sıkıntısı olabilirmi? boğaz enf? idrar yolları vs? doktora göster bi istersen

bide ben işe geliyorum bunun üstüne düşünnn

biz hep dişe yoruyoruz ama dediğin gibi götürücem bugün yarın geçmezse...
hiç böyle olmamıştı ya,havalarda buz gibi üşüttük mü acaba,
gerçi ozamanda illaki başka bi belirtiside olur ateş vs gibi..
bakalım bugünde bi gözlemleyeyim de...

bu arada sana katılıyorum uykusuz işe gleip bütün gün çalışmak akşam eve gidip o gecede uyuyamamak ertesi gün yine işe gelip akşama kadar çalışmak bir kısır föngü gibi oldu...
bizde bugünlerde böyleyiz...

bahrnaz enstemi aynı Allah kolaylık versinn hepimize bebeklerimizede sakinlik sıhhat huzur versin...
Rapucum çalışan anne olmakta zordur ama benimde çok farkım yok gibi..İnan 7 yıl iş hayatım oldu en yoğun iş zamanlarımda bile bukadar yorulduğumu hatırlamıyorum..Azra uyurken dinlenemiyorumki..Temizlik yap bize yemek yap azra hanıma özel yemek yap canım çıkıyo..sonrada eşime sarıyorum :)
Birde ben şunu farkettim..Azra 9 ay 1 haftalık ve ben ondan ayrı toplasanız abartmıyorum 3 saat geçirdim buzamana kadar..Galiba benim kendime vakit ayırmam gerek..Karar verdim bu pazar uytup babasına bırakıp evden çıkıcam...

günaydın arkadaşlar

bu aralar aynı sıkıntılar bizde de mevcut yemiyoruz gece ağlayarak uyanıyoruz bizimde dişimiz çıkmadı henüz umarım başka bir şeyleri yoktur da biran önce atlatırlar.
hepimize allah kolaylık versin bebeişlerimize de dayanma gücü.

çalışan anne olmak gerçekten zor. yemek temizlik derken en son ne zaman makyaj yaptığımı bile unuttum işe böyle geldiğimi hiç hatırlamıyorum

kızlar bu aralar miray her şeye kızıyor yemek yemeye altını değiştirmeye üstünü giydirmeme özellikle bana yapıyor anneme yada bakıcıya yapmıyor. annem geçen hafta bizde kaldı yüzüme bakmadı annemle sürekli çok üzüldüm insan annesini kıskanır mı

selam kızlar,
dün yazdığım şikayetlerimiz devam edince bugün doktora götürdük bıdığı.. çok şükür diştenmiş başka bişeyi yok..
jel verdi bide pedafin die bi şurup gece yatarken ver rahat uyusun dedi...
böylee işte... rahatladım ki başka birşey deilmiş...
ama bu iştahsızlık nereye kadar bilmiyorum..
9 kilo bebişim.. kilosu normal diyor doktor ama hiçbişey yemiyor...

Kızlar az önce mesaj yazdım kötü içerik bilidr bölümüne yazmışım. Kafam yerinde değil ki. hande84 yanlışlıkla senin mesajını bildirdim kusura bakma:)
bebeği diş çıkaran anneler bu durum daha ne kadar sürecek bir de bebeğim eski sakin haline döenebilecek mi tekrar. Şu an çıldırmış durumda eğer böyle giderse ben de çıldıracağım. gilraen benim oğlum da çok sinirli Herşeye bağırıyor ağlıyor sıkıntılarını böyle ifade ediyorlar ne yapalım Allah bebeklerimize sağlık huzur bize de sabır versin.

Benim kızım da öyle; babaannesi gelince görseniz;elimi uzatıyorum kaçıyor benden.Kimse yokken onu kucağıma oturtuyorum;'Bak kızım diyorum,kimse seni benim kadar sevemez,sen de kimseyi benden çok sevme;tamam mı??' Dinleyip gülüyor yaramaz ama biliyorum anında satacak yine ( Ama gerçekten öyle;ne yazıkki bişy olmaz mantığıyla bakıyorlar.Benim annemde eşimin annesi de.Bazen o kadar doluyorum ki;ya nasıl oluyor da kıyıyorsunuz çocuğuma diye bağırmak geliyor içimden;zor tutuyorum kendimi.Arkamı döner dönmez özellikle babaannesi;8 aylık bebeğe gidip çikolata alıp geliyormuş.Bu tip şeyleri marifet sanıyor.Sanki ben despotluktan sınır koyuyorum kuzuma.Kusura bakmayın kızlar,içim şişti de yine...kandiliniz mübarek olsun:))
:))

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarr....
Kızlar bende azra yalnız büyüyo diye üzülüyorum..Küçük aksilikler olsada çok şanslısınız..Büyük ailelerde yetişen bebekler daha mutlu oluyomuş..Keşke bizimde ananemiz babannemiz yanımızda olsaydı...Hiçkimse onlar kadar samimi sevemez ebbeklerimizi.Benim karşı komşum var Azrayı çok seviyo ,azrada benim kucağımdan ona ağlıyo :))Anane babanne olsa yüzüme bakmaz benimkide:))))

Handecim azrada 9200 gr. bebeğinin kilosu çok normal bencede..Azra bazen çok güzel yiyo bazende az yiyo..Ama beni emdiği için dert etmiyorum az yemesini.Hem bizde öyle değilmşyiz bazen iştahımız oluyo bazende ağzımızı açmıyoruz ...Yemek konusunda ilk zamanla rısrar ediyodum baktım ağlamasından başka faydası yok artık rahat takılıyorumm yerse yer yemezse kendi bilir:)))Acıkınca bakıyorum memememe diye peşime emekliyo :)))

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim bu gece tüm dileklerimizi gerçekleştirsin inşallah.
Oğlum dünden beri biraz rahatladı sanki. Dişi iyice elime geliyor. Ne zormuş bu diş ağrısı ya. Böyle bilmiyordum ben.

Herkesin kandilini kutlarım. Allah herkesin dualarını kabul etsin.
2 gün önce 2012 Mayıs annelerinden birinin dogum yapmış olduğunu tesadüfen öğrendim. Ona ve bebeğine de dua edelim derim. Allah acil şifalar versin.

herkese hayırlı kandiller... çocuklarımızla, eşimizle, anne babmız kardeşimizle...tüm sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz nice kandiller olsun... Rabbim hepimiz dualarını kabul etsin...
Erken doğum yapan 2012 Mayıs annesine de bebişine de Allahım yardım etsin..güç kuvvet versin...

Herkesın kandılı mubarek olsun....Oglum ve ben cook ıyıyız...Bu arada yıne dısler basladı zorlamaya..8.ha patladı ha patlıcak...Geceleri huysuzlugu had safhada...Kimbilir ne kadar sıkıntısı var kuzumun yaa....Allah tum bebişlere saglık versın ınsallah..

Bu arada 2012 Mayıs annelerinden biri mi dogurmus..Ayy kıyamam minnancıktır o simdi....Allah sifa versin saglıkla tez zamanda kavussunlar ınsallah bırbırlerıne..

Son düzenleme:
selam

FDilek Maşallah Azra' nın kilosu iyi canım ama yinede annesi çokta kendi haline bırakma sadece emziriyorum diye de. Arada bir ek gıdaları dene canım.

erken doğum yapan anne ve bebeği sağlıkla kavuşsunlar birbirlerine, Allah yardımcıları olsun.

8.diş yazmıştı pingvingsmiydi hatırlayamadım Maşallah

Enesin alt 2 dişi var başkada yok nerde bu dişler :)

yok canım ben değilim biz daha ilk dişi yeni çıkarıyoruz. tembel benim sıpa:)

Azranın daha tek dişi yeni çıktı :))Maşallah 8. dişi çıkana...Bide baharnazcım benim kız tam bir boğa burcu..Ağzını kapadığı an açması imkansız,ilk zamanlar ısrar ediyodum ozamanda kusuyo yediğide gidiyo :))Ben sadece çok yesin diye uykudan uyanınca yediriyorum aç kalkıyo çünkü. çok şükür kızımın iştahı iyi,belkide ondan rahatım canım...

Azra bugün kumandayı eline almış tvye bakarak aç dedi bana...Ben hep elime alıp baby tv açayımmı diyorum ondan kaptı galiba...At hadi gitti falanda demeye başladı..Bütün gün kanepelerden sehpalardan tutunarak evi turluyo ..İstese biyere tutunmadan durabiliyo ama cesareti yok ..Tay tay tutuyorum hemen oturuyo ..Canı kıymetliya düşücem korkusuna bırakmıyo ellerini:))

mrb arkadaşlar nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz çok şükür iyice yaramazlaştı heryeri kurcalamak istiyo kendine zarar verecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…