2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tarif için tşk ederim cnm.banada mantıklı geldi deneyince yazarım burayada

canım çoook geçmiş olsunn... merak ettim nasıl oldu azracık.. inşallahh atlatır hemen...

zhr84
canım bende somonu çorba yapıyorum tarifteki gibi... patates falan hepsini blendırdan geçiriyorum... bu arada hamsiyide fırınlayıp verdiğim oluyo

selam kızlar iyice boşalmış topik. bebekler çok yoruyor dimi? ben yeni oturdum sabahtan beri. güya pazardı güya dinlenecektim ama küçük beyimizin istekleri hiç bitmiyorki. sizde de durumlar aynı tabi. Allah kolaylık versin hepimize.

arkadaşlar hepinize cvplar için teşekkür ederim.yavaş yavaş olucak sanırım.

arkadaşlar ben böyle yazdım ama araştırdığıma ve oğlumdaki izlenimlerine göre alışması lazım artık.sizin önerdiklerinizi genellde yapıyorum zaten sebzede uyguladım meyve veriyorum eline. kusmayı iyice alışkanlık hakine getirdi ufacık bişeyde hemen çıkarıyor. bugün köfte yaptım bende akşam minik minik 1,5 yedi baktım zorlanıyor ısrar etmedim .aslında ağzında çevirebliyor.bu arada 3.dişide çıkıyor.şimdi normalde 4-5 kaşık yiyor pütürlü yedikten sonra bıraksam bi süre sonra acıkınca tekrar yine versem bu şekilde alıştırsam mı ne dersiniz?bu şekilde hep yemesi için uğraşacam belki ama alışıncaya kadar idare ederim.ilerde daha zor olacakmış gibi geliyor.iyiki sizler varsınız.hepinize teşekkür ederim

evet canım bencede yöntemin güzel bence zorlama bir süre sonra tekrar dene seni biraz yoracak anlaşılan annesi ama sabırla koruk helva olur demişler benim oğlumda neredeyse hiç yemiyor bir kaç kaşıktan sonra ağzında bekletiyor ve daha vermek mümkün olmuyordu ama çok şükür bir kaç gündür iyi bekletme huyunu unuttu oda bende daha mutluyuzbenim ikinci bebişim ilk anne olanlar daha panik oluyor ve hiiiç düzelmiycek zannediyorlar ama sakin olun hepsi zamanla yoluna giriyor anneler..sabır ve zaman..

ayy böye pat diye atlamışım kusura bakmayın yaa ben haziran annesi olucaktım oğlu 30 mayısta geldi ve mayıs annesi oldum haziran anneleri topiğindeydim ama oarsı çok boşaldı epeydir sizleri takip ediyorum (yazamasamda)kabul ederseniz bundan sonra bizde burdayız oğluşumla teyzeleri . aynı zamanda yedi yaşınad birde kız annesiyim..

önceden yazdığım balık çorbası tarifini somon balığı ile pişirdim pazar günü...
gayet güzel oldu bence...
oğlum her zaman ki gibi yemek yemekte zorluk çıkarmaya alışık olduğu için yine yaptı yapacağını ama içti çorbasını...
tam bir vitamin deposu oldu....
afiyet sağlık olsun bebişlerimize...

mrb canm teşekkür ederim içimi rahatlattın.evt biz hemen olsun istiyoruz heyecanlanıyoruz.

bugün brokoli çorbası pişirdim oğlum everek yedi denemek isteyen olursa yazıyorum.brokoli patates ve havucu az suyla iyice haşladım blendırdan geçirdim öte yanda ince doğranmış bir soğanı zeytinyağıyla hafif çevirdim bir kaşık un ve birzcıkda ev salçası kattım ve blendırdan geçirdiğim sebzlere ilave ettim..biraz et suyu ve birazda sıcak su ile kıvamını ayarladım beş dakika kaynadı bir küçük sarmısak doğradım ve altını kapattım güzl bir çorba oldu oğlumla birlikte bizde yedik..

selam herkese. oğlum dünden beri yerden kanepeye tutunup ayağa kalkmaya başladı. burda okuyordum önceden bebeği bu hareketi yapan arkadaş çoktu. gece yatağındada uyanınca kalkmaya çalışıyor mu bebekleriniz. ben çok korkmaya başladım gece uyanıp ayağa kalkar ve düşerse diye.

mrb
benim kızım 2 haftadır heryerden tutup kalkıyor ve sıralıyor gece kalkmıyor uyku arası mızıldanıyor besliyoruz devam ediyor uykusuna ama gündüz uykularında yatağından tutup kalkıyor uyanınca. park yatağın alt katındayız ama ben yinede korkuyorum allah korusun hepsini

teşkkürler yarın deniycem mutlaka

Merhaba Arkadaşlar benim oğlumun dişleri çıkmadı henüz artık geceleri hiç uyumuyor, nerdeyse yarım saatte uyanıyor hep huzursuz uykusuz işe gelmekte çok zor oluyor inşallah geçecek bu süreç. Dişleri çıkmayan bebeklerimiz varmı?

mrb canm teşekkür ederim içimi rahatlattın.evt biz hemen olsun istiyoruz heyecanlanıyoruz.

Arkadaşlar bu kilo çizelgeleri ne için??????

günaydın simgeselcim benim oğluşumunda henüz dişleri çıkmadı.

benim oğlum geceleri kalkmıyor ama gündüz uyandığında tutunup kalkıyor bizimkisi büyüyen yatak ben korumalığını bir kademe yukarı çıkardım onun için.Allah korusun yavrularımızı

bizim sonunda dün bitane dişimiz patladı alttannn çok minik daha...
1 haftadır yazıyorum sıkıntılarımızı diştenmiş çok şükür...
tamamen geçtiği söylenemez yinede, çünkü altlar üstler bütün damaklar kabarmış durumda...

neyse 9,5 aylık olduk ancak ilk diş çıktı bunada şükür

YENİ DİŞİNİZ HAYIRLI OLSUN... dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş diye duydum....sizin dişler sağlam olacak...öyle düşünün

dişiniz hayırlı olsun bizim de daha çıkmadı belirti de yok bakalım ne zaman çıkacak. sonrakileri kolaylıkla çıkarır inşallah

YENİ DİŞİNİZ HAYIRLI OLSUN... dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş diye duydum....sizin dişler sağlam olacak...öyle düşünün

öğlen balık çorbamızı yedik çok güzel olmuş bebeğim afiyetle yedi teşekkür ediyoruz

tşk ederim hepinize,darısı çıkmayan bebişlere...

burda artık sohbet ne kadar azaldı yaa,günlerce 1 sayfa ancak ilerliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…