2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz çok şükür iyice yaramazlaştı heryeri kurcalamak istiyo kendine zarar verecek diye korkuyorum

merhaba. Benim oğlum da kıpır kıpır hiç durmuyor. Her şeye uzanmak, dokunmak istiyor. İlla ki eline alıp kurcalayacak. Ama bugün alışveriş merkezine götürdüm onu uzun zaman sonra ilk defa. Gördüğü herşeye uzanacak diye korkuyordum. Tam tersine oğlum hiçbir şeye yaklaşmadı. Ben uzattım o tedirgin tedirgin baktı. İnşallah hep böyle ev dışında uslu olur kuzum:) kendisine zarar verme korkusu bende de var. Hiç sakınmadan heryere uzanıyor herşeye dokunmak istiyor. Allah korusun hepimizin kuzularını.

iyi haftalar kızlar....:KK76::KK76:

Hayırlı haftalar canım sen bebeğini dr. götürmüştün galiba uykusu için şurup vermiş demiştin yararı oldumu? uyku uyuyormu artık. Benim oğlumda uykuya dalamıyor sık sık uyanıyor yemek yemiyor ağzını açmıyor inşallah en kısa zaman düzene girerler:emir_bebek:

Hayırlı haftalar canım sen bebeğini dr. götürmüştün galiba uykusu için şurup vermiş demiştin yararı oldumu? uyku uyuyormu artık. Benim oğlumda uykuya dalamıyor sık sık uyanıyor yemek yemiyor ağzını açmıyor inşallah en kısa zaman düzene girerler:emir_bebek:

canım evet pedifen vermişti doktor rahat uyur dedi, ama hiç alakası yok,aynı sıklıkta uyanıyor, bende 1-2 günün üzerine vermedim çünkü ağlayarak uyanmaları azalmadı... dişler iyice kabardı hala patlamadı... iştah sıfır derecesinde resmen.. bu diş olayı ne kadar zormuş yaa

canım evet pedifen vermişti doktor rahat uyur dedi, ama hiç alakası yok,aynı sıklıkta uyanıyor, bende 1-2 günün üzerine vermedim çünkü ağlayarak uyanmaları azalmadı... dişler iyice kabardı hala patlamadı... iştah sıfır derecesinde resmen.. bu diş olayı ne kadar zormuş yaa

canım gereksiz yere neden şurup verdi ki? içlerinde sıklıkla parastemol var. zararlı bebişlerimiz için.

canım gereksiz yere neden şurup verdi ki? içlerinde sıklıkla parastemol var. zararlı bebişlerimiz için.

canım dişlerinden dolayı çok ağrısı vardı heraldeki geceleri ağlayarak uyanıyordu,
o yüzden yatarken ver dedi rahat uyur die ama ben 1-2 denedim bidahada kullanmadım zaten..
jel verdi onuda pek kullanmıyorum jeller de iyi deil diyolar..
siz neler yapıyosunuz bu diş ağrıları için?

canım dişlerinden dolayı çok ağrısı vardı heraldeki geceleri ağlayarak uyanıyordu,
o yüzden yatarken ver dedi rahat uyur die ama ben 1-2 denedim bidahada kullanmadım zaten..
jel verdi onuda pek kullanmıyorum jeller de iyi deil diyolar..
siz neler yapıyosunuz bu diş ağrıları için?

hiçbişey..yapılack bişey yokki.gecede kaç kez kalkıp ağlıyoruz sayamıyorum inan..gündüzleride başlarda diş kaşıyıcılarını dolapta soğtup veriyodum rahatlıyordu.bikaçtane diş çıktıktan sonra ekine havuç sert armut falan vermeye başladım. kaşıyıp duruyır öle..jelleride önermedi doktorumuz hiç almadık

hiçbişey..yapılack bişey yokki.gecede kaç kez kalkıp ağlıyoruz sayamıyorum inan..gündüzleride başlarda diş kaşıyıcılarını dolapta soğtup veriyodum rahatlıyordu.bikaçtane diş çıktıktan sonra ekine havuç sert armut falan vermeye başladım. kaşıyıp duruyır öle..jelleride önermedi doktorumuz hiç almadık

bizim doktorumuzda tam tersi, ilaççı..
bende hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı,gerekmedikçe tabi...
dişler bizi çok zorladı ya..sadece gece uykusuzluğu olsa razıyım inan..ama o kadar iştahsız ki,bütün gün aç duruyor uykudayken mama yemeyi bile bıraktı nerdeyse..

bizim doktorumuzda tam tersi, ilaççı..
bende hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı,gerekmedikçe tabi...
dişler bizi çok zorladı ya..sadece gece uykusuzluğu olsa razıyım inan..ama o kadar iştahsız ki,bütün gün aç duruyor uykudayken mama yemeyi bile bıraktı nerdeyse..

canım zor cidden..ilk diş çıkana kadar benimde feleğim şaşmıştı :KK53:
şimdi gene uykusuz gene huysuz ama o ilk zamanlar gibi değil elbet. allah yardımcın olsun.
hiç birşey yemiyorsa arı pirinçunu mama ver bence. ona hayır demez herhalde

canım zor cidden..ilk diş çıkana kadar benimde feleğim şaşmıştı :KK53:
şimdi gene uykusuz gene huysuz ama o ilk zamanlar gibi değil elbet. allah yardımcın olsun.
hiç birşey yemiyorsa arı pirinçunu mama ver bence. ona hayır demez herhalde

denemediğimiz şey kalmadı, arı pirinç ununu ağzına sokmuyor,bebelacın meyveli pirinç unu var onu seviyordu ama bugün onuda yememiş..sabahtandır aç..
eve gidince ben deneyeceğim bide bakalım...
zormuş cidden ya...

denemediğimiz şey kalmadı, arı pirinç ununu ağzına sokmuyor,bebelacın meyveli pirinç unu var onu seviyordu ama bugün onuda yememiş..sabahtandır aç..
eve gidince ben deneyeceğim bide bakalım...
zormuş cidden ya...

benim oğlumda aynı... hiçbirşey yemek istemiyor nerdeyse...o yüzden en rahat yedirdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum.. çok olmasada zar zor karışık sebze çorbası yapabilirsin, içine et, tavuk yada balık koyabilirsin...
yada milupanın sütlü pirinçli, ballı tahıllı, ballı irmikli, bisküvili mamalarını deneyebilirsin...
ben hiçbirşey yediremediğimde sık sık biberon maması veriyorum...en rahat onu içiyor çünkü..hiç olmazsa karnı doyar, vitamin alır diyorum

canm mrb geçmiş olsun.bizde aynı şeyleri yaşadık.jel bizdede işe yaramadı.uykuya almakta çok zorlanıyorlar kolay değil tabi.benm oğlumun 2 dişi var şimdi.biraz düzene girdik şimdi.sizinki düzelir inş.ben uyumadab önce calpol veriyordum anca o zaman uyuyabiliyordu.kolay gelsin

mrb kızlarkolay gelsin
herkesin bebişi diş çıkarıyor sanırım.geçmiş olsun hepimize.bizim 2 dişimiz çıktı şimdi biraz daha iyiyiz şükür.

Günaydın kızlar.
Diş çıkaran bebişlere ve annelerine Allah kolaylık versin. Bizim alttan iki tane çıktı. Oğlum rahatladı biraz. Darısı diğer dişlere. Hepimize kolay gelsin.

günaydın...

çabucak atlatır inşallah kuzucun... yemeye başladı mı
bizim de çıkmadı daha dişler

ay yok canım yaaa akşam gittiğimde muzla yoğurdu karıştırıp yedirdim yatarken bişey yemedi,sabahta kahvaltısını kusmuş, öğlen gittiğimde azcık çorba verdim sadece benim elimden yiyor oda çok az...

bende yeni yazıyorum bu sayfaya. benim kızımda henüz çıkarmadı diş. sanırım yakındır. peki kuzucukları emzirmiyosunuz. siz emziriyosunuz da onlarmı istemiyorlar. beni neler bekliyor...

ay yok canım yaaa akşam gittiğimde muzla yoğurdu karıştırıp yedirdim yatarken bişey yemedi,sabahta kahvaltısını kusmuş, öğlen gittiğimde azcık çorba verdim sadece benim elimden yiyor oda çok az...

Bizimde daha dişimiz çıkmadı çok huzursuz benim oğlumunda iştahı azaldı hepsi aynı galiba bu yaramazların hande ben hergün değişik yiyecekler deniyorum yemesi için hemşiremiz öyle söyledi sebze çorbasını hiç yemek istemiyor bugün tarhana çorbası yaptım onu severek yedi Allah kolaylık versin hepimize özellikle de çalışan annelerimize:emir_bebek:

bende yeni yazıyorum bu sayfaya. benim kızımda henüz çıkarmadı diş. sanırım yakındır. peki kuzucukları emzirmiyosunuz. siz emziriyosunuz da onlarmı istemiyorlar. beni neler bekliyor...

Hoşgeldin hdy Allah bağışlasın bebebenim oğlum kendi emmek istemiyor bende makinayla sağıp öyle veriyorum anne sütü alsın diye. Senin bebeğin kaç aylık? Sen neler yediriyorsun kızına?

X