Günaydın kızlar
çılgınkız bakalım hayırlısı bu sancıda iyi birşeydir inşallah
rezua canım senin bir oğlun var sanırım Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürler versin.
evet hep endişeli bekleyiş ama bu ilk bekleyişler çok ağır geldi sonucu beklemekte bu kadar zorlanmamıştım ama şu ilk randevuya kadar zaman geçmek bilmiyor binbir türlü düşünce kuruyorsun kafanda ben öyleyim en azından yazmıştımda bir önceki msjda geçen gün çok şiddetli sancılarım oldu şimdide bulantı falan birşey kalmadı belki bugün gidip tekrar testimi yeniliycem
bende sağ tarafıma çok rahat yatıyor ve uyuyorum solda zorlanıyorum inşallah sağlıkla 4. aylara gelelimde yatarız sola canım annelik hep bekleyiş hep fedakarlık gerektiriyor hiç uyumamda :)
Gezgin gazoz asitli içecek oluyor içilmemesi gerektiğini söylüyorlar bilgin olsun canım.
Herkeze Kocaman Merhabalarrrrrrrrzemuszemus
merhaba canım....kızlar sızede gunaydın hepınıze mutlu huzurlu bır hafta dılıyorum...
2010 Mayıs annelerinin görünce çok şaşıracakları bir başlık :1shok: zemuszemus
İnşallah bu ay bebek isteyenlerin göbişlerine bebekleri konar ve Mayıs 2011 annesi oluruz :)
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1| turko | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | | kese görüldü|
2| pembepink | 28 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 75 | | |
3| Trimme | 25 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | 56 | |
4| ohcanimadeysin | 25 | 25.TEM | 1.MAY.11 | 64 | | |
5| rezua | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | XX | |
6| cilginkiz | 33 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 62 | | |
7| KMKM | 24 | 8.TEM | XX.MAY.11 | 58 | |
8| ozlemilker | XX | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |
9| Zonnetje | 36 | 31.TEM | 6.MAY.11 | XX | | | 21 Eylül ilk ultrason.
10| SUBARU | 33 | 31.TEM | 7.MAY.11 | 65 | | |
11| felisimfelis | 33 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 55 | | |
12| Gezgin.. | 20 | 6.TEM | XX.MAY.11 | 55 | | |
13| gülüm12 | 26 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 53 | | |
14| ece1982 | 27 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 54 | | |
15| SICAKCUKULATA | 34 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | XX | | |
15| blue_sky | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 47 | | |
hoşgeldin derencim..işler çok da ..
ben de kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..güzel haberler gelsin hep inşallahh
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzz
Kıslar dua edin bana da olur mu? birazdan gidicez doktora..İnşallahh hersey yolundadır.keseyi görürüz..
Gezgin, aynen bendede var canim bu uyku problemi...geceleri hemen hemen hic uyuyamiyorum diyebilirim. Tabii bunun icinde sahura kalkma felanda var..oda boluyor zaten insanin uykusunu..;sahurdan sonra ben uyuyamiyorum hemen...yarim saat uyudum uyumadim zaten kalkip ise gidiyorum..cok zorlaniyorum yani. Ama sukurki az kaldi zaten..bakalim ramazandan sonra uyku duzenim nasil olucak??
Gunduzleride haliyle hep uyuyasim geliyor:)))) duzen felan kalmadi yaniiii:bbo:
Birde rahat yatamiyorum yatakta ya...basimi belimi nere koysam rahat ettiremiyorum birturlu:))) yani az kaldi yataga sigmicam dicem ama oylede diil:))) varmi sizlerdede bu tur rahatsizliklar??? bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar
çılgınkız bakalım hayırlısı bu sancıda iyi birşeydir inşallah
rezua canım senin bir oğlun var sanırım Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürler versin.
evet hep endişeli bekleyiş ama bu ilk bekleyişler çok ağır geldi sonucu beklemekte bu kadar zorlanmamıştım ama şu ilk randevuya kadar zaman geçmek bilmiyor binbir türlü düşünce kuruyorsun kafanda ben öyleyim en azından yazmıştımda bir önceki msjda geçen gün çok şiddetli sancılarım oldu şimdide bulantı falan birşey kalmadı belki bugün gidip tekrar testimi yeniliycem
bende sağ tarafıma çok rahat yatıyor ve uyuyorum solda zorlanıyorum inşallah sağlıkla 4. aylara gelelimde yatarız sola canım annelik hep bekleyiş hep fedakarlık gerektiriyor hiç uyumamda :)
Gezgin gazoz asitli içecek oluyor içilmemesi gerektiğini söylüyorlar bilgin olsun canım.
Ben inşallah Mayıs ayında doğum yapacağım. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Yalnız biraz tedirginim. Üç beş damla kan geldi dün. Bir de kahverengi leke. Düşük tehlikesi olmaz inşallah. Bir iki gün içinde doktora gideceğim.
Ben inşallah Mayıs ayında doğum yapacağım. İki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Yalnız biraz tedirginim. Üç beş damla kan geldi dün. Bir de kahverengi leke. Düşük tehlikesi olmaz inşallah. Bir iki gün içinde doktora gideceğim.