kızlar benim bulantım dün gece aniden başladı..bıçak gibi birden..hiç bir belirti yokken..bugün kafamı kaldıramadım yastıktan valla..napıcam bilmiyorum küçük çocukla..annemde referandumdan 1 hafta sonra gelebilir anca.
ne güzel aramıza yeni hamişler katılmış, doğumlarımızda kısmetse ya aynı gün ya peşpeşe:)))
Rezua aynı zamana denk geldiğimiz içn çok sevindim..Ben de bhcg yaptırdım..27 ve 29 ağustosta..387-1041 çıktı sonuçlarım..sanırım normal...Ama kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim.Ayrıca benimki tüp bebek ve ilk hamileliğim...Sabırsızlığım oyüzden belki de...:kedi:
ay keşke dediğin gibi şu 9ay hemen geçiverse de alsak bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza:)
Hşg...ben de mayıslıyım..bebeğim de mayıslı olacak Rabbim izin verirse...Aynen katılıyorum..En güzel ay..En güzel mevsim :))zemuszemus
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..Uykularınız nasıl?Benim çok bölünüyor geceleri.Uyuyamıyorum.Gündüz de uykusuzluktan perişan oluyorum...Sizin durumlar ne?
canım benimde tüp bebek 10.gün 375 12.gün 924 doktor ikiz büyük ihtimal dedi ama daha ultrasona girmedim.senin degerkerinde çok yüksek kaçıncı günü transferin kan tahlillerin
hoşbulduk canım ınşallah bebeklerımız sağlıcakla doğar.ayrıca uyku konusundA BEN uykuyu çok severım oldum olası o yuzden fena uyuyorum saatlerce dıyebılırımama o ara ara sancılar bendede oluyo ama adet sancısı gıbı heralde bışeolmaz dıye duşunuyom ayrıca bayram olduğundan oturu memleketımdeyım hıç doktora gıdemedım kan testı yaptırdım onuda doktora gosteremedım bayramdan sonra gıtcem ınşallah doktora ama aranızda gıden varmı kontrole merak edıyorum ılk hamılelığım vede 22yaşında anne olcam o yuzden çok yenıyım mazur görün:)
Merhaba kızlar...Yazılarınızı takipe diyorum,iyi gördüm hepinizi guclubacismile
Rabbim korkularımızıda gidersin...Hepimiz aynı endişeleri tasıyoruz,minikler bizi korkutuyor...:asigim: Birşey olmayacak Allah'ın izniyle..
Blue_sky canım benimde bu sıralar uykum acayip bölünüyor,aynı dertten muzdaribimbilmiyorumkismile Hatta öyle oluyor ki,her bir tarafa döndüğümde uyanıyorum dönüyorum ve uyuyorum...Diğer tarafa dönerken tekrar gözler açılıyor...boshayallersmile
Demek sendede var... Hayırdır inşallah...
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin....
Canım sen gidiyor musun pazartesi....???Ne güzel...HAyırlı haberler verirsin bize inş...Benim ilk ultrasonu bayramdan sonraki perşembeye verdiler.Söylemiş miydim?Benim de tüp bebek hatırlarsan..Neden geç verdiler yaaa?Yani aslında geç değil biliyorum ancak kalp atışları duyulaur diye ümit ediyorlar...Keseyi görmek önemli değil diye mi düşünüyorlar acaba???
kızlar korkularımız bebeğimizi kucağımıza alana kadar devam edecek sanırım:)
rabbim hepimize sabır versin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...
çılgınkız benimde çizelgemi arkadaşlar yaptı benim bilgisayar kabul etmedi
slm kızlar bende 5 hafta 4 günlük hamileyim pazartesi dr çağardı ultrasonla bakıcak ama hala inanamıyorum sizdede öle oldumu kızlar
kızlar bide bende kabızlık çok fazla 4 ancak çıkıyorum tuvalete napcam ben
canım benimde tüp bebek 10.gün 375 12.gün 924 doktor ikiz büyük ihtimal dedi ama daha ultrasona girmedim.senin degerkerinde çok yüksek kaçıncı günü transferin kan tahlillerin
Senin de mi tüp bebek ececim?Rabbim tamamına erdirsin :) Benim 13. ve 15. günün tahlil sonuçları..İkiz olması mümkün değil tatlım maalesef..Tek embriyo koydular çünkü...Yani en azından ben öyle biliyorum :))boshayallersmile Tahlil günlerime göre yine de yüksek mi buluyorsun peki şimdi?
merhaba arkadaşalr nasılsınız bakalım?
bende uyurken sağa sola dönerken çok dikkat ediyorum zor bulduk ya ondan sanırım ya ....