2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kabızlık bendede var bol bol meyve ,sebze yiyorum, 15-20 ardak su içiyorum ama nafile:)
bana merkezden magnesie calsine gibi bir toz vermişlerdi hamişlerde güvenle kullanılan dr sor istersen bana faydası olmuştu ama her zaman kullanmıyorum tabi yinede ne olur ne olmaz :)

ayy başladı demek... benim ilkinde tam 5% günlükken aniden ve bıçak gibi başlamıştı. o güne kadar laylaylom hailelik ne kolay bişimiş hiç birşey hissetmiyom ,diye dolanıyodum, sonra aniden ve tam dediğin gib bıçak gibi başladı bulantılar... :bbo:

canım benimde tüp bebek 10.gün 375 12.gün 924 doktor ikiz büyük ihtimal dedi ama daha ultrasona girmedim.senin degerkerinde çok yüksek kaçıncı günü transferin kan tahlillerin

ay keşke dediğin gibi şu 9ay hemen geçiverse de alsak bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza:)

Sanırım aynı hafta ve günü paylaşıyoruz.
Hesapladığımda benim de 5 hafta 3 günlük çıkıyor.

Bu arada herkese merhaba:))

sarissa aramıza hoşgeldin, bizimle aynı gün olanlar var evet hayırlısıyla güzel haberleride alıp vermek nasip olacak inşallah....

evet ececim ya senin ikiz gibi hadi hayırlısı:))) senin 2 embriyo yerleştirilmişti değil mi canım ? ayyy ne güzel ya topikte ikizimizde olacak nasipse :)

Hşg...ben de mayıslıyım..bebeğim de mayıslı olacak Rabbim izin verirse...Aynen katılıyorum..En güzel ay..En güzel mevsim :))zemuszemus

hoşbulduk canım ınşallah bebeklerımız sağlıcakla doğar.ayrıca uyku konusundA BEN uykuyu çok severım oldum olası o yuzden fena uyuyorum saatlerce dıyebılırımama o ara ara sancılar bendede oluyo ama adet sancısı gıbı heralde bışeolmaz dıye duşunuyom ayrıca bayram olduğundan oturu memleketımdeyım hıç doktora gıdemedım kan testı yaptırdım onuda doktora gosteremedım bayramdan sonra gıtcem ınşallah doktora ama aranızda gıden varmı kontrole merak edıyorum ılk hamılelığım vede 22yaşında anne olcam o yuzden çok yenıyım mazur görün:)

Ne kadar gençsin, maşallah, ben o yaşta daha okulu yeni bitirmiştim yaa... Genç annelik de çok güzel ama..opuyorumnanaktan

zehracım aramıza hoşgeldin canım..... ben senin yaşında okuyordum yahu :)))

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..Uykularınız nasıl?Benim çok bölünüyor geceleri.Uyuyamıyorum.Gündüz de uykusuzluktan perişan oluyorum...Sizin durumlar ne?

Merhaba kızlar...Yazılarınızı takipe diyorum,iyi gördüm hepinizi guclubacismile
Rabbim korkularımızıda gidersin...Hepimiz aynı endişeleri tasıyoruz,minikler bizi korkutuyor...:asigim: Birşey olmayacak Allah'ın izniyle..
Blue_sky canım benimde bu sıralar uykum acayip bölünüyor,aynı dertten muzdaribimbilmiyorumkismile Hatta öyle oluyor ki,her bir tarafa döndüğümde uyanıyorum dönüyorum ve uyuyorum...Diğer tarafa dönerken tekrar gözler açılıyor...boshayallersmile
Demek sendede var... Hayırdır inşallah...
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin....

canım benimde tüp bebek 10.gün 375 12.gün 924 doktor ikiz büyük ihtimal dedi ama daha ultrasona girmedim.senin degerkerinde çok yüksek kaçıncı günü transferin kan tahlillerin

Senin de mi tüp bebek ececim?Rabbim tamamına erdirsin :) Benim 13. ve 15. günün tahlil sonuçları..İkiz olması mümkün değil tatlım maalesef..Tek embriyo koydular çünkü...Yani en azından ben öyle biliyorum :))boshayallersmile Tahlil günlerime göre yine de yüksek mi buluyorsun peki şimdi?

Canım hayırlı uğurlu olsun ..İnş herşey yolunda gider hepimizin...Genç anne olacağın için çok şanslısın bence....Onunla büyüyeceksin..Muhteşem...İmreniyorum öyle genç anne olanlara...Allah tamamına erdirsin güzelim :)zemuszemus

Evet canım...Aynen anlattığın gibi:çok üzgünüm:Sabah kalktığımda,akşam yatarkenden daha yorgun oluyoırum neredeyse yani...Bu dönemde daha fazla uyunur sanıyordum..Tam tersi oldu bende...Acaba farketmeden stres mi yapıyoruz birşeyleri...??Mesela uyurken ters bir hareket yaparım da bebğime bişey olur falan diye endişe mi ediyoruz?bilmiyorumkismile
Amin..İnş hayırdır...İnş...

kıslar selam, yeni gelenlere hoş geldiniz aramıza..

evet güzel pazartesi çağırdılar..kese için sanırım. sanırım dediğin gibi kalp atışlarını da duyalım diye biraz geç çağırmış olabilirler..her doktorun tarzı farklı tabi.

kızlar korkularımız bebeğimizi kucağımıza alana kadar devam edecek sanırım:)
rabbim hepimize sabır versin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...

aminn canımmm.

çılgınkız benimde çizelgemi arkadaşlar yaptı benim bilgisayar kabul etmedi

ayy evet her çizelgeyi kabul etmiyor..benim için de epey ugraştılar:))

slm kızlar bende 5 hafta 4 günlük hamileyim pazartesi dr çağardı ultrasonla bakıcak ama hala inanamıyorum sizdede öle oldumu kızlar

ayy aynı gibiyiz..güzel haberlerle geliriz inşallahh..

kızlar bide bende kabızlık çok fazla 4 ancak çıkıyorum tuvalete napcam ben

ben şimdilik iyi gibiyim kızlar..ama çok meyve ve salata yiyorum.. meyvelerde de hep yumuşatabilecek olanları.. mesela protein ve hamurlu bişi yediysem ertesi gün zor olabiliyor..o yüzden mutlaka sebze olmalı..suyu zaten hepiniz içiyorsunuz..inşallah hep boyle geçer..

evet yaa sanki ikiz gibi ..maşallahhh..

Bazen küçük bir ihtimal tek embriyo bölünebiliyor canım..hadi hayırlısıı..

merhaba arkadaşalr nasılsınız bakalım?
bende uyurken sağa sola dönerken çok dikkat ediyorum zor bulduk ya ondan sanırım ya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…