Merhaba kızlar...Yazılarınızı takipe diyorum,iyi gördüm hepinizi guclubacismile
Rabbim korkularımızıda gidersin...Hepimiz aynı endişeleri tasıyoruz,minikler bizi korkutuyor...:asigim: Birşey olmayacak Allah'ın izniyle..
Blue_sky canım benimde bu sıralar uykum acayip bölünüyor,aynı dertten muzdaribimbilmiyorumkismile Hatta öyle oluyor ki,her bir tarafa döndüğümde uyanıyorum dönüyorum ve uyuyorum...Diğer tarafa dönerken tekrar gözler açılıyor...boshayallersmile
Demek sendede var... Hayırdır inşallah...
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin....
Gezgin, aynen bendede var canim bu uyku problemi...geceleri hemen hemen hic uyuyamiyorum diyebilirim. Tabii bunun icinde sahura kalkma felanda var..oda boluyor zaten insanin uykusunu..;sahurdan sonra ben uyuyamiyorum hemen...yarim saat uyudum uyumadim zaten kalkip ise gidiyorum..cok zorlaniyorum yani. Ama sukurki az kaldi zaten..bakalim ramazandan sonra uyku duzenim nasil olucak??
Gunduzleride haliyle hep uyuyasim geliyor:)))) duzen felan kalmadi yaniiii:bbo:
Birde rahat yatamiyorum yatakta ya...basimi belimi nere koysam rahat ettiremiyorum birturlu:))) yani az kaldi yataga sigmicam dicem ama oylede diil:))) varmi sizlerdede bu tur rahatsizliklar??? bilmiyorumkismile
Evet canım...Aynen anlattığın gibi:çok üzgünüm:Sabah kalktığımda,akşam yatarkenden daha yorgun oluyoırum neredeyse yani...Bu dönemde daha fazla uyunur sanıyordum..Tam tersi oldu bende...Acaba farketmeden stres mi yapıyoruz birşeyleri...??Mesela uyurken ters bir hareket yaparım da bebğime bişey olur falan diye endişe mi ediyoruz?bilmiyorumkismile
Amin..İnş hayırdır...İnş...
Gezgin, aynen bendede var canim bu uyku problemi...geceleri hemen hemen hic uyuyamiyorum diyebilirim. Tabii bunun icinde sahura kalkma felanda var..oda boluyor zaten insanin uykusunu..;sahurdan sonra ben uyuyamiyorum hemen...yarim saat uyudum uyumadim zaten kalkip ise gidiyorum..cok zorlaniyorum yani. Ama sukurki az kaldi zaten..bakalim ramazandan sonra uyku duzenim nasil olucak??
Gunduzleride haliyle hep uyuyasim geliyor:)))) duzen felan kalmadi yaniiii:bbo:
Birde rahat yatamiyorum yatakta ya...basimi belimi nere koysam rahat ettiremiyorum birturlu:))) yani az kaldi yataga sigmicam dicem ama oylede diil:))) varmi sizlerdede bu tur rahatsizliklar??? bilmiyorumkismile
Merhaba
Arkadaşlar , bende de bazı sıkıntılar var ilk randevuya kadar rahat olamıycam galiba kafamçokkarıştı
Sürekli sancıları olan biriyim
2 gün önce çok ağrım sancım hafif bel ağrım bile oldu lekelenme olmadı ama o gün çok korktum Yalnız kullandığım jelden sonra bu 2 gündür sarı ve az birşey kahve lekeler oldu Şimdi ara ara sancılarım oluyor ama o günkü gibi değil, birde afedersiniz ama idrarımı yaparken kasıklarımda sancım oluyor bazen normal mi
Birde sonucum aldığım günlerde çok bulantım oluyordu ve 3 gün filan turşu canım istiyordu bol bol turşu yedim şimdi turşuda canım istemiyor sabahları bulantım oluyordu şimdi pek yok gibi buda kafamı karıştırıyor İnşallah herşey yolundadır.
Uykuya gelince akşamları erkenden uyuyorum ama geceleri sahura kalktıktan sonra (eşim için kalkıyorum) pek uyumuyorum parça parça uyuyorum sabahta çok erken kalkıyorum genelde sağ tarafıma daha rahat uyuyorum ama arkadaşın biri yazmış sol taraf uyumak bebiş için iyi diye onuda anlayamadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum. Bu bekleyişler çok zor Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun. Şu mübarek günde inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım
Herkesin Kadir Gecesini kutluyorum :Saruboceq:
Birde birşey sorucam kızlar,sağ yumurtalıklarmı deniyor, aşşagı tarafımda bir sızlama oluyor aynı adet olucakmısım gibi,hatta diyorum kesin şimdi adet olucam o derece bir sızlama geliyor bir kaç saniye sürüyor geçiyor..
Neden oluyordur acaba bilgisi olan var mı...?Yada yasıyan var mı?...bilmiyorumkismile
zehracım aramıza hoşgeldin canım..... ben senin yaşında okuyordum yahu :)))
Canım hayırlı uğurlu olsun ..İnş herşey yolunda gider hepimizin...Genç anne olacağın için çok şanslısın bence....Onunla büyüyeceksin..Muhteşem...İmreniyorum öyle genç anne olanlara...Allah tamamına erdirsin güzelim :)zemuszemus
bugün regl olmamayı beklediğim gündü :)
henüz bir hareketlenme yok. eğer bu hafta içinde test yapar da iyi bir haber alırsam sanırım ben de mayıs annesi olacağım :)
öyle hissediyorum ki bebeğim benimle
kadir gecemiz mübarek olsun :Saruboceq: herkesin kalbinden geçen neyse o olsun. Allahım dualarımızı karşılıksız bırakma. :Saruboceq:
Canim..ayni agrilar ara ara bendede var...sicak sicak keskin bi sanci dmi..kasiklardan asagiya vuruyor...ama korkma, normal oldugu soyleniyor..rahim buyuyormus..
Neden korkma diyorum..agrilar surekli degil cunkii...herhangi bi dusuk baslangisi vs olsa(Allah korusun) agrilar kesilmez bence...dahada artar ki boyle bi durum sozkonusu degil.
Ayni agrilar bendede var yanii..Rabbim korusun kotu seylerden bizi ve bebeklerimizi. Dua edelim canim bu gece bol bol. Allahim korkularimizi azaltir insallah.:1hug:
sarissa aramıza hoşgeldin, bizimle aynı gün olanlar var evet hayırlısıyla güzel haberleride alıp vermek nasip olacak inşallah....
Kızlar ya ben acayip gazoz hastasıyım,yani burda ismi vs değişik türkiyedekiler için çamlıca diyim,çok düşkünüm,bu sıralar iyice kaptırmıstım,şuan da acayip canım çekiyor,içmem sakıncalıdır diye kaç gündür dokunmadım ama bagımlısı oldum sanki,duramıyorum ya...
Azcık alsam birşey olur mu?
Hoş buldum a.s.
Olmaz herhalde.
Ben de son dönemlerde kola içmeye başladım.
Eskiden hiç içmezdim ama sıcak olunca buz gibi kola iyi gelirmiş gibi hissediyorum.
Canım çekiyor.
Mümkün olduğunca uzak durmak lazım elbette ama çok da kasmamak lazım.