2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam,

Oncelile hepinizin KADIR GECESI mubarek olsun, hayirlara vesile olur insallah hepimiz icin. bol bol dua edelim...Rabbime sukredelim bize verdigi bu guzel mujdeden oturu! Ve yine dua edelimki miniklerimiz bizimle kalsin..

Yeni arkadaslar..hosgeldiniz...sizlerede bol sans bu guzel ve mesakkatli yolculukta:):lepi:

Yvonna arkadsimiz bu ara listeyi tekrardan bi yenilese cok guzel olurdu..bizlerden sonra birsuru yeni hamis arkadaslarimiz katildi topige, henuz hicbiri yok listede! Burdanda duyurmus olalim:))

Nasilsiniz bakalim hanimlar...adim adim ilerliyoruz heyecali bi sekilde...ilk gunler gecmek bilmiyordu benim icin..ama simdi biraz daha kasmamaya calisiyorum..surekli gun sayarsam gunler gecmiyor cunki. Ara ara kasik agrilarim dewam ediyor...bunada kafami takmamaya caliiyorum ufak ufak..yoksa yipranmaktan baska bir ise yaramiyor inanin...nasil olsa hersey olacagina varmiyormu? Biraz RELAX olalim yani,olmaya calisalim.

Hanginizin kontrolu nezaman inanin aklimda tutamiyorum, kimseyi atlamakta istemem ama herkese ultrasonlarinda basarilar diliyorum...insallah hepimiz birer birer hayirli haberlerle geliriz.

Iyi bakin kendinize ve miniklerinize, gorusmek uzere.

Merhaba kızlar...Yazılarınızı takipe diyorum,iyi gördüm hepinizi guclubacismile
Rabbim korkularımızıda gidersin...Hepimiz aynı endişeleri tasıyoruz,minikler bizi korkutuyor...:asigim: Birşey olmayacak Allah'ın izniyle..
Blue_sky canım benimde bu sıralar uykum acayip bölünüyor,aynı dertten muzdaribimbilmiyorumkismile Hatta öyle oluyor ki,her bir tarafa döndüğümde uyanıyorum dönüyorum ve uyuyorum...Diğer tarafa dönerken tekrar gözler açılıyor...boshayallersmile
Demek sendede var... Hayırdır inşallah...
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin....

Gezgin, aynen bendede var canim bu uyku problemi...geceleri hemen hemen hic uyuyamiyorum diyebilirim. Tabii bunun icinde sahura kalkma felanda var..oda boluyor zaten insanin uykusunu..;sahurdan sonra ben uyuyamiyorum hemen...yarim saat uyudum uyumadim zaten kalkip ise gidiyorum..cok zorlaniyorum yani. Ama sukurki az kaldi zaten..bakalim ramazandan sonra uyku duzenim nasil olucak??
Gunduzleride haliyle hep uyuyasim geliyor:)))) duzen felan kalmadi yaniiii:bbo:

Birde rahat yatamiyorum yatakta ya...basimi belimi nere koysam rahat ettiremiyorum birturlu:))) yani az kaldi yataga sigmicam dicem ama oylede diil:))) varmi sizlerdede bu tur rahatsizliklar??? bilmiyorumkismile

Gezgin, aynen bendede var canim bu uyku problemi...geceleri hemen hemen hic uyuyamiyorum diyebilirim. Tabii bunun icinde sahura kalkma felanda var..oda boluyor zaten insanin uykusunu..;sahurdan sonra ben uyuyamiyorum hemen...yarim saat uyudum uyumadim zaten kalkip ise gidiyorum..cok zorlaniyorum yani. Ama sukurki az kaldi zaten..bakalim ramazandan sonra uyku duzenim nasil olucak??

Birde rahat yatamiyorum yatakta ya...basimi belimi nere koysam rahat ettiremiyorum birturlu:))) yani az kaldi yataga sigmicam dicem ama oylede diil:))) varmi sizlerdede bu tur rahatsizliklar??? bilmiyorumkismile

Evet evet aynıları var ben de..bilmiyorumkismile

Merhaba

Arkadaşlar , bende de bazı sıkıntılar var ilk randevuya kadar rahat olamıycam galiba kafamçokkarıştı
Sürekli sancıları olan biriyim
2 gün önce çok ağrım sancım hafif bel ağrım bile oldu lekelenme olmadı ama o gün çok korktum Yalnız kullandığım jelden sonra bu 2 gündür sarı ve az birşey kahve lekeler oldu Şimdi ara ara sancılarım oluyor ama o günkü gibi değil, birde afedersiniz ama idrarımı yaparken kasıklarımda sancım oluyor bazen normal mi
Birde sonucum aldığım günlerde çok bulantım oluyordu ve 3 gün filan turşu canım istiyordu bol bol turşu yedim şimdi turşuda canım istemiyor sabahları bulantım oluyordu şimdi pek yok gibi buda kafamı karıştırıyor İnşallah herşey yolundadır.
Uykuya gelince akşamları erkenden uyuyorum ama geceleri sahura kalktıktan sonra (eşim için kalkıyorum) pek uyumuyorum parça parça uyuyorum sabahta çok erken kalkıyorum genelde sağ tarafıma daha rahat uyuyorum ama arkadaşın biri yazmış sol taraf uyumak bebiş için iyi diye onuda anlayamadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum. Bu bekleyişler çok zor Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun. Şu mübarek günde inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım

Herkesin Kadir Gecesini kutluyorum :Saruboceq:

kızlar ben de aksinize acaip uyku var..geceleri erkenden uyuyorum..herkeste tepkiler de aynı olmuyor ne kadar ilginçç

Evet canım...Aynen anlattığın gibi:çok üzgünüm:Sabah kalktığımda,akşam yatarkenden daha yorgun oluyoırum neredeyse yani...Bu dönemde daha fazla uyunur sanıyordum..Tam tersi oldu bende...Acaba farketmeden stres mi yapıyoruz birşeyleri...??Mesela uyurken ters bir hareket yaparım da bebğime bişey olur falan diye endişe mi ediyoruz?bilmiyorumkismile
Amin..İnş hayırdır...İnş...

Aynen ya bendede dedikleriniz var,sanırım korkuyoruz birşey olur diye ve bu uykumuzu bölüyor psikolojikmen etkiliyoruz kendimizi,bende dediğiniz gibi her döndüğümde yavas hareketlerle zarar vermicek sekiller almaya çalısıyorum,uykulu uykuluda olsam...kaydirigubbakcemile3
Bu bebişler bizi nasıl yumusattı ya...:emir_bebek:

Merhaba

Arkadaşlar , bende de bazı sıkıntılar var ilk randevuya kadar rahat olamıycam galiba kafamçokkarıştı
Sürekli sancıları olan biriyim
2 gün önce çok ağrım sancım hafif bel ağrım bile oldu lekelenme olmadı ama o gün çok korktum Yalnız kullandığım jelden sonra bu 2 gündür sarı ve az birşey kahve lekeler oldu Şimdi ara ara sancılarım oluyor ama o günkü gibi değil, birde afedersiniz ama idrarımı yaparken kasıklarımda sancım oluyor bazen normal mi
Birde sonucum aldığım günlerde çok bulantım oluyordu ve 3 gün filan turşu canım istiyordu bol bol turşu yedim şimdi turşuda canım istemiyor sabahları bulantım oluyordu şimdi pek yok gibi buda kafamı karıştırıyor İnşallah herşey yolundadır.
Uykuya gelince akşamları erkenden uyuyorum ama geceleri sahura kalktıktan sonra (eşim için kalkıyorum) pek uyumuyorum parça parça uyuyorum sabahta çok erken kalkıyorum genelde sağ tarafıma daha rahat uyuyorum ama arkadaşın biri yazmış sol taraf uyumak bebiş için iyi diye onuda anlayamadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum. Bu bekleyişler çok zor Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun. Şu mübarek günde inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım

Herkesin Kadir Gecesini kutluyorum :Saruboceq:

Canım solda yatmak iyi diyen ne anlamda söylemiş acaba?..
Bende sağ tarafa yatınca bu sıralar rahat uyuyorum,sol tarafımda rahat edemiyorum...
Uykum gelmiyor rahatsızlık hissediyorum... Diğer türlü hemen kendimi topluyorum çok şükür....bilmiyorumkismile

Birde birşey sorucam kızlar,sağ yumurtalıklarmı deniyor, aşşagı tarafımda bir sızlama oluyor aynı adet olucakmısım gibi,hatta diyorum kesin şimdi adet olucam o derece bir sızlama geliyor bir kaç saniye sürüyor geçiyor..
Neden oluyordur acaba bilgisi olan var mı...?Yada yasıyan var mı?...bilmiyorumkismile

Birde birşey sorucam kızlar,sağ yumurtalıklarmı deniyor, aşşagı tarafımda bir sızlama oluyor aynı adet olucakmısım gibi,hatta diyorum kesin şimdi adet olucam o derece bir sızlama geliyor bir kaç saniye sürüyor geçiyor..
Neden oluyordur acaba bilgisi olan var mı...?Yada yasıyan var mı?...bilmiyorumkismile

Canim..ayni agrilar ara ara bendede var...sicak sicak keskin bi sanci dmi..kasiklardan asagiya vuruyor...ama korkma, normal oldugu soyleniyor..rahim buyuyormus..

Neden korkma diyorum..agrilar surekli degil cunkii...herhangi bi dusuk baslangisi vs olsa(Allah korusun) agrilar kesilmez bence...dahada artar ki boyle bi durum sozkonusu degil.

Ayni agrilar bendede var yanii..Rabbim korusun kotu seylerden bizi ve bebeklerimizi. Dua edelim canim bu gece bol bol. Allahim korkularimizi azaltir insallah.:1hug:

bugün regl olmamayı beklediğim gündü :)
henüz bir hareketlenme yok. eğer bu hafta içinde test yapar da iyi bir haber alırsam sanırım ben de mayıs annesi olacağım :)
öyle hissediyorum ki bebeğim benimle :nazar:

kadir gecemiz mübarek olsun :Saruboceq: herkesin kalbinden geçen neyse o olsun. Allahım dualarımızı karşılıksız bırakma. :Saruboceq:

Bende de sürekli uyuma hali başladı.. çok uykum geliyo.. endişe hali de fazlasıyla mevcut.. özellikle oğlum çok hareketli olduğundan gün boyu karnıma çok darbe alıyorum.. küçük olduğu için laftan da pek anlamıyor maalesef.. 5 dakka yoruldum biraz uzanıp dinleneyim desem, yatmaaaa, dinlenmeeee diye bir başlıyor ağlamaya.. hep onunla ilgileneyim, oyun oynayayım istiyo.. gündüz uykusu da yok sabah 8 den akşam 10 a kadar hiç durmuyor.. allahtan çalışıyorum, hafta içi bakıcım bakıyor yoksa çok zor, bulantılar başlarsa naapçam diye kara kara düşünmeye başladım.. bir yandan da doktora gitsem de kalp atışlarını duyabilsem diyorum.. kalp atışlarını duyunca da bir sonraki süreç için evhamlanmaya başlıcağımı da biliyorum.. annelik böyle bişi işte... hiç geçmeyen bir endişe hali.. ömür boyu..:CüvCüv::nazar:

zehracım aramıza hoşgeldin canım..... ben senin yaşında okuyordum yahu :)))

hoşbulduk:)aslında benımde okulum daha bu sene bıttı yenı evlendıkten sonra devam ettım okula ama daha mesleğimi yapamadan da hamiş oldum:)hamdolsun ınşallah daha sonra çalışma ımkanım olursa çalışırım ınşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun ..İnş herşey yolunda gider hepimizin...Genç anne olacağın için çok şanslısın bence....Onunla büyüyeceksin..Muhteşem...İmreniyorum öyle genç anne olanlara...Allah tamamına erdirsin güzelim :)zemuszemus

teşekkür ederim:))

bugün regl olmamayı beklediğim gündü :)
henüz bir hareketlenme yok. eğer bu hafta içinde test yapar da iyi bir haber alırsam sanırım ben de mayıs annesi olacağım :)
öyle hissediyorum ki bebeğim benimle :nazar:

kadir gecemiz mübarek olsun :Saruboceq: herkesin kalbinden geçen neyse o olsun. Allahım dualarımızı karşılıksız bırakma. :Saruboceq:

aaa canim..hadi hayirli haberler verirsin bize insallah:)) bugunde test yapabilirdin ama..neden haftaicine birakiyorsunki?? ben catlardim herhalde:))) ben reglim gelmeden daha 3 gun once basladim test yapmaya vede poziitifti:))

Senide aramizda gormekten mutluluk duyariz canim mayis anne adaylari olaraka.s.:nazar:

Doktorlar hamilelerin sol tarafa yatmalarını tavsiye ediyorlar, bildiğim kadarıyla bunun nedeni sol tarafa yatınca rahme giden kan damarı rahmi daha iyi besliyormuş.. ama bu 4 aydan sonra geçerlli.. bu aylar ne tarafa yattığınızın pek önemi yok .. zaten bir süre sonra ne yüzüstü ne sırtüsü yatamıcaz.. hele 7. aydan sonra tekmelerden uyunmuyor.. kaydirigubbakcemile3

Canim..ayni agrilar ara ara bendede var...sicak sicak keskin bi sanci dmi..kasiklardan asagiya vuruyor...ama korkma, normal oldugu soyleniyor..rahim buyuyormus..

Neden korkma diyorum..agrilar surekli degil cunkii...herhangi bi dusuk baslangisi vs olsa(Allah korusun) agrilar kesilmez bence...dahada artar ki boyle bi durum sozkonusu degil.

Ayni agrilar bendede var yanii..Rabbim korusun kotu seylerden bizi ve bebeklerimizi. Dua edelim canim bu gece bol bol. Allahim korkularimizi azaltir insallah.:1hug:

Evet ablacım aynen öyle...
Dualarınada gönülden amiinnn...:Saruboceq:
Bu 2 ayı atlatmadan rahat yok bize,ondan sonra artık gönül rahatlıgı ile elhamd.deriz inşallah!...opuyorumnanaktan

Bu arada zehra1025 sende hosgeldin aramıza,Bebeğini sağ selim alırsın inşallah kucagına...
Bende senopuyorumnanaktanin gibi genç anne olucak Allah izin verirse,sizden 2 yas küçügüm:kedi: Bebişlerimizle büyürüz artık:lepi:

Kızlar ya ben acayip gazoz hastasıyım,yani burda ismi vs değişik türkiyedekiler için çamlıca diyim,çok düşkünüm,bu sıralar iyice kaptırmıstım,şuan da acayip canım çekiyor,içmem sakıncalıdır diye kaç gündür dokunmadım ama bagımlısı oldum sanki,duramıyorum ya...
Azcık alsam birşey olur mu?:eek:

sarissa aramıza hoşgeldin, bizimle aynı gün olanlar var evet hayırlısıyla güzel haberleride alıp vermek nasip olacak inşallah....

Hoş buldum a.s.

Kızlar ya ben acayip gazoz hastasıyım,yani burda ismi vs değişik türkiyedekiler için çamlıca diyim,çok düşkünüm,bu sıralar iyice kaptırmıstım,şuan da acayip canım çekiyor,içmem sakıncalıdır diye kaç gündür dokunmadım ama bagımlısı oldum sanki,duramıyorum ya...
Azcık alsam birşey olur mu?:eek:

Olmaz herhalde.
Ben de son dönemlerde kola içmeye başladım.
Eskiden hiç içmezdim ama sıcak olunca buz gibi kola iyi gelirmiş gibi hissediyorum.
Canım çekiyor.
Mümkün olduğunca uzak durmak lazım elbette ama çok da kasmamak lazım.

Hoş buldum a.s.

Olmaz herhalde.
Ben de son dönemlerde kola içmeye başladım.
Eskiden hiç içmezdim ama sıcak olunca buz gibi kola iyi gelirmiş gibi hissediyorum.
Canım çekiyor.
Mümkün olduğunca uzak durmak lazım elbette ama çok da kasmamak lazım.

Valla öyle canım,sıcaklarda hiçbirşey kesmiyor beni....bilmiyorumkismile
Neyse dozu kaçırmadan bir iki yudumdan birşey olmaz sanırım...:jeyyar:

Günaydın kızlar

çılgınkız bakalım hayırlısı bu sancıda iyi birşeydir inşallah

rezua canım senin bir oğlun var sanırım Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömürler versin.
evet hep endişeli bekleyiş ama bu ilk bekleyişler çok ağır geldi sonucu beklemekte bu kadar zorlanmamıştım ama şu ilk randevuya kadar zaman geçmek bilmiyor binbir türlü düşünce kuruyorsun kafanda ben öyleyim en azından yazmıştımda bir önceki msjda geçen gün çok şiddetli sancılarım oldu şimdide bulantı falan birşey kalmadı belki bugün gidip tekrar testimi yeniliycem

bende sağ tarafıma çok rahat yatıyor ve uyuyorum solda zorlanıyorum inşallah sağlıkla 4. aylara gelelimde yatarız sola canım annelik hep bekleyiş hep fedakarlık gerektiriyor hiç uyumamda :)

Gezgin gazoz asitli içecek oluyor içilmemesi gerektiğini söylüyorlar bilgin olsun canım.

X