Rezua canım cevabın için tşkler haklısın bu bekleyişler bitmiycek.
senin deneyimin olduğu için soruyorum canım benim şimdi 5+1 im galiba geçen hafta 4 te iken bulantılarım olmuştu kokulardan etkilenmiştim hatta canım ekşi şeyler bile istemişti o 3-4 gün çok kötüydüm şimdi bu durum geçti niye böyle birşey yaşadım ben o yüzden huzursuzum birde geçen gün yaşadığım şiddetli ağrı ve sancılardan sonra kesildi bu bulantı filan sancımda çok fazla hissedilir değil. bebişime birşey olmuşmudur korkusu var bende kafam o yüzden karışık yoksa sabırla sakin beklemesini bilirdim diyorum çünkü test günüm gelene kadar test yapmamıştım sabırla ve sakin beklemiştim sadece test günü heyecanlıydım.
Acaba yine test yaptırsam kan değerlerinden herşeyin yolunda gittiği anlaşılırmı?
Öncelikle dont panic lütfen..yerimseniben
Genelde bulantılar 6. haftadan itibaren başlıyor diye biliyorum, seninki erken başlamış da olabilir, başka bir nedene de bağlı olabilir.. Benim de adetimi beklediğim günlerde sancım fazlaydı, şimdi çok az yok gibi nerdeyse.. ben ce korkulcak bir durum yok.. Kan testine gelince ben geçen hafta salı kanda betahcg baktırdım. sonucunu da aldım. bi de 48 saat sonra yani perşembe günü de baktırdım ama henüz sonucunu alamadım .. 2 katına çıkması gerek diye biliyorum.. İstersen 48 saat arayla kanda betahcg baktır, ama doktora gideceksen yakın zamanda çok gerekli değil. ultrasonda herşey belli olur zaten.. ben anca 17 eylülde gidebilcem, o zamana kadar çok var diye kan testini yaptırdım..
Çılgınkız arkadaşım, hayırlı haberlerle dön inş.. bakalım bebişin nasılmış, keseyi görürsünüz büyük ihtimal, ama kalp atışları için erken sanki..