2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dualarımız Seninle Canım Bol Şans Darısı Bana İnşallah :kedi:

canım geldim şimdi..kesemizi gördük şükür..herşey yolunda..kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.darısı senin başına canım

rezuacım çok haklısın ama insanın elinde olamıyor sanırım..ben bugünleri görmek için çoık bekledim..ödüm kopuyor o yüzden ama dediğin gibi stresin de bir faydası yok..senin deneyimlerini dinlemek isterim. ben de dediğin şekilde besleniyorum şu an..

canım hemen sor doktora..progesteron desteğine başlayabilir.

çılgınkız güzel haberlerini bekliyoruz canım.

baharnazcım sağol, güzel haberlerle geldim..kesemizi gördük..tek bebeki bebeğin büyüyeceği kesecik de oluşmuş..şükür şimdilik hersey yolunda

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bugün doktora gitmeye karar verdim :)

hah süpeer. haberdar et bizi de.

evet tatlım..kalp atışı için erkendi..kesemizi gördük..çok teşekkür ederim ilgin için

Merhaba kızlar. bizde gittik doktora kese göründü. 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını görmek için. İnş sağ salim görürüm. KMKM kalp atış için erken değil mi?

KMKM nin belki erken döllenmedir..bir de ultrason aleti çok çok iyi olunca da duyulabiliyormuş bazen

benim bu gün 5+4 1 gün var sanırım seninle aramızda. Bende 5+2 iken gitmiştim doktora görünmedi benim. Keşke görünseydi. İçim pır pır bekliyorum. Gerçi atsa görsemde korkum geçmeyecek sanırım. Bir önceki kaybım kalbi atarken olmuş.

kızlarrrr bugün keseleri gördük .ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.iki minik kuzucuk gördük çok şükür.kafamdaki soruların büyük bir kısmı gitti çok şükür.en azından dış gebelik ihtimali yok artık.inşallah isteyen herkes bu duyguyu tadar.

gülümcüm inşallahh bu sefer kötü hiçbirşey olmayacak..

ececim tebrik ederim. maşallah ikizlerineee

ececim maşallah kuzucuklara ya demek ikiz ha topiğimizin nazar boncukları desene :)

Baharnaz arkadaşım benimki SAT'a göre 5+3 günlük bugun. yani 6. haftanın içindeyim, 4 gün sonra 6. hafta dolacak 7. haftaya başlıcaz. İlk hamilelikte 6. hafta dolunca aniden ve aşırı şekilde başlamıştı bulantılarım ve diyebilirim ki hamileliğin en zor haftalarıydı, 18. hafta dolana kadar devam etti.. Sürekli kustum, 24 saat midem bulanıyordu, gece bulantıdan uyuyamıyordum o derece yani.. ayağa kalkınca başım dönüyor, gözlerim kararıyordu.. tansiyon 7-4 civarıydı.. moralim çok kötüydü sanki hiç geçmeyecek gibiydi.. ama çok arkadaşım da hiç kusmadan hafif bulantıyla geçirdiler bu dönemi, kısmet işte... kiminin de midede yanma şikayeti oluyor. benim bazen evde tuvalete yetişemeyecek kadar aşırı oluyordu, işe 7-8 tane poşetle gidiyordum, yarım gün için.. istifradan sonra 1-2 dakika rahatlıyordum, sonra gene başlıyordu bulantı...

Ayrıca kan testlerin normalse tekrar yaptırmana gerek yok bence.. bundan sonra kese ve kalp atışları için doktora gidersin.. 21 eylülde 7. haftanın içindeysen kalp atışların da muhtemelen duyarsın.. İlkinde doktora 6+4 de gitmiştim, hem kese hem kalp atışlarını karından ultrasonda duymuştum..

Keseleri görenleri çok tebrik ediyorum, bir de ikizimiz varmış ne güzel..

merhabalarr..

Yeni arkadaslarimiz...hepiniz hosgeldiniz...9 ay boyunca hepberaber olmak umuduyla Allah guzel saglikli dogumlar nasip etsin:))

Ece, canim..tebrik ederim..ikizlermis hemde...superrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: hayirisi olsun insallah...1 degil 2 tane sorumlulugun simdi:))))

Cilgin kiz, sende keseyi gormussun canim..hadi gozun aydin...darisi basimiza insallah..birdahaki seferede pit pitlarini duyarda gelirsin insallah.

1 gun icinde nekadar cok yazmissiniz ayol...ben ise goitmeyiveriim yanii hepinizin yazasi tutuyor:)))) aksamlarida fos topik...uyuyosunuz dimii:)))) Ahh hepinizi tek cani saolsunda..miniklerinize ve kendinize iyi bakin.

gorusmek uzere kizlar...bende az uzanayim bari..kim demis hamilelik uyku yapmiyor diye:))):kedi:

Merhaba kızlar. bizde gittik doktora kese göründü. 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını görmek için. İnş sağ salim görürüm. KMKM kalp atış için erken değil mi?

Gulum, tebrikler canimm...kesenizi gormussunuz..hadi bakalim insallah 2 hafta sonra kalp atislarinida duyucaksiniz Allahin izniyle.

Bende heyecanliyim coookk...2 hafta sonra benimde randevum var...hakkimizda herseyin hayirlisi olsun!

zonnetjecim sağol güzelim..hep güzel haberler duyalım burada inşallahh..9 ay sonunda da güzel doğum anılarımızı anlatalım..
evet ya şahsen ben gecelerin kadını akşam sızıyorum artık ondan giremiyorum kaydirigubbakcemile3

Kizlar....bisi diim ama gulmeyinnn....beni kiyafetlerim sikmaya basladi bilem:)kilo almadim henuz hic ama..karnimda acayip bi sislik var(gaz vs, artik ne derseniz deyin) ama normal pantolonlarim felan geriliyo...gecici oldugunu saniyorum..gecici derken..hamileligin ilk baslarinda gobus sismeye baslamaz bildigim kadariyla...daha var yani.:))

Bu sislikten biran once kurtulmam lazim ama nasil:uhm:

Arkadaşlar birşey soracağım ben .Az önce yorumlardan birinde okudum.Hangisi bilmiyorum ama...Neyse...Dış gebelik değilmiş çok şükür gibi bir cümle yazmış arkadaş.Keseyi gördüm rahatladım demiş.Dış gebelik,gebelik komplikasyonlarından biriyse,normal gebelik gibi seyretmemesi gerekmez mi?Yani eğer biri dış gebelik yaşıyorsa,bu bir şekilde belli olmaz mı?Erken dönemde değilse bile mesela 6.veya 7.haftada????bilmiyorumkismile

canim..hamileligimiz bi ilerlesin..ozamanda siskoluktan uyuyamicaz geceleri...sen ozaman bak gecelerin kadini nasil olurmus hahahahhaha

Burda pitir pitir yazisiriz o gunler bi gelsin:))

canım dış gebelikte ağrı filan da oluyor sanırım ama kan tahlili,idrar tahlili gebe oldugunu gösteriyor fakat normal gebelik oldugunun ultrasonla anlaışılması lazım.

canim..hamileligimiz bi ilerlesin..ozamanda siskoluktan uyuyamicaz geceleri...sen ozaman bak gecelerin kadini nasil olurmus hahahahhaha

Burda pitir pitir yazisiriz o gunler bi gelsin:))

dogru diyorsunn..:roflol::roflol: Allah göstersin o günleri de yaa..hazırız di mi amaa

kıslar benim de belim kalınlaştı valla..karnım iyi durumda ama gaz şişkinliği bende de var..ama ben tüp yüzünden ilaç ve iğne kullanıyorum onlardan oldu sanıyordum..zaten 1,5 kilo ekledi onlar bana daha şimdiden:) hamile kaldığımı öğrendiğimden beri aynı kilodayım ama

dogru diyorsunn..:roflol::roflol: Allah göstersin o günleri de yaa..hazırız di mi amaa[/QUOTE]

Haziriz canim evet..:lepi:..bunca ugraslar verdik...dualar ettik..gozyaslari doktuk..insallah simdi tadini cikarma sirasi bizde....hakkimizda herseyin hayirlisi olsun insallah!

ayy maşalahhhhhhhhh allah kucagına almayı nasip etsin inşallah bu arada kaç haftalık canım

canım biz seninlede aynıyız bebegin hayırlı ugurlu olsun ben keseyi gördüm kalp atışına bayramdan hemen sonra gidecegim:teytey:

ayy turkocum bayram şekeri oldu bunlar bize di mi??
beni 2 hafta sonraya çağırdı artık:) yeni heyecanımız da kalp atışı bakalım

kızlar zaten önce bel kalınlaşıyor..bel oyuntusu doluyor ondan sonra göbek şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…