2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle dont panic lütfen..yerimseniben

Genelde bulantılar 6. haftadan itibaren başlıyor diye biliyorum, seninki erken başlamış da olabilir, başka bir nedene de bağlı olabilir.. Benim de adetimi beklediğim günlerde sancım fazlaydı, şimdi çok az yok gibi nerdeyse.. ben ce korkulcak bir durum yok.. Kan testine gelince ben geçen hafta salı kanda betahcg baktırdım. sonucunu da aldım. bi de 48 saat sonra yani perşembe günü de baktırdım ama henüz sonucunu alamadım .. 2 katına çıkması gerek diye biliyorum.. İstersen 48 saat arayla kanda betahcg baktır, ama doktora gideceksen yakın zamanda çok gerekli değil. ultrasonda herşey belli olur zaten.. ben anca 17 eylülde gidebilcem, o zamana kadar çok var diye kan testini yaptırdım..

Çılgınkız arkadaşım, hayırlı haberlerle dön inş.. bakalım bebişin nasılmış, keseyi görürsünüz büyük ihtimal, ama kalp atışları için erken sanki..

Bugün 5+3teyim..6. hafta oluyor yani,değil mi?Benim ne ağzımda tat var,ne birşeyler yemeye iştahım..Ağzımda bir acılık var...Sizin bulantılarınız normal bildiğimiz-mesela mideyi üşütünce olan -bulantılar gibi mi arkadaşlar?Bulantı denilen benim anlattıklarıma benziyor mu?Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim ..

slm arkadaşlar doktordan geliyorum 5+3 haftalık hamileyim ve bebeğimin kalp atışları başlamış Allahıma çok şükür içim biraz daha rahatladı buarada mide bulantım yok ama çok fazla halsizlik ve uykum var hiç kalkasım yok

mrb canım beraberiz sanırım bende 5+3 haftalık hamileyim bulantıları bilmiyorum benim ilk hamileliğim ama benimde iştahım yok ama zorla da olsa yiyorum bişeyler

rezua tşk ederim canım rahatlattın acab benimde çok şiddetli sancılarım regl dönemim olduğu içinmi yaşandı inşallah öyledir. ben 48 saat arayla 2 kez yaptırmıştım geçen hafta yani drumun söylediği yaptırmam gereken zamanlarda yinemi yaptırsam arayada bayram giriyor şimdi
Sen ne kadarlık hamişsin canım?
benim ilk randevu sanırım 21 eylülde olcak belki erkene çekebilirim

Maşallah canım Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.
darısı bize bizde ilk randevumuzu sağlıkla geçeriz inşallah
Senin yaş kaç ? normal gebelikmi? canım

amin canım inş hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi 24 yaşındayım ama 15 gün sonra 25 olucam adet düzensizliği ve pko vardı geçen temmuzda öğrendim kışın 4 ay klomen içmiştim şubatta bitmişti ama çok bunaldığım için bırakmıştım tedaviyi eşimde göreve gidecekti zaten eşim 4 aylık göreve gitti geldiği ay hamile kalmışım gittiğim bi kaç doktor tedaviyle hamile kalırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı bize çok büyük süpriz oldu hiç beklemiyorduk ekimde tedaviye başlayacaktım doktor araştırıyordum ama A llah yüzümüze güldü. senin nasıl canım

Merhaba kızlar. bizde gittik doktora kese göründü. 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını görmek için. İnş sağ salim görürüm. KMKM kalp atış için erken değil mi?

Çok şükür canım doğal yoldan bulmuşsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben 37 yaşındayım ilk mikro denemem canım bizde sayı hareket yapı bozukluğu vardı canım
Henüz dra gitmedim ilk randevuya 3 hafta sonra gelin dediler 1 ağustos regl tarihimdi sanırım o ilk tarih baz alınıyor daha hesaplamayı tam anlayamadım anlamaya çalışıyorum :)

Merhaba kızlar. bizde gittik doktora kese göründü. 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını görmek için. İnş sağ salim görürüm. KMKM kalp atış için erken değil mi?

bende erken sanıyordum doktorada söyledim ama başlayabilir dedi herkeste farklı oluyormuş kendim de gördüm ben merak edince tek tek açıkladı keseyi bebeği gösterdi inş sen de görürsün kaç haftalık senin

inş güzel haberler alırsınız ben hep korkuyordum olmazsa diye üzülüyordum ama son aylar çok rahattım bırakmıştım hep eşimin sayesinde oldu hep iyi düşün kötü düşünme derdi şuan yine öyle diyor gerçektende kötü düşünmek insanı çok etkiliyor adetin başladı tarihi 1. gün olarak alıyorlar diye biliyorum bende

gülüm sende inşallah güzel haberlerle gelirsin
önceden gidip keseyi görmek gerekirmi? çoğu arkadaş önceden gidip keseyi görmüş

cnm doktorum bana kahverengi leke gelebilir ama kan rengini gördüğün anda geliosun dedi bence doktorunla bi görüş tehlikeye atma

merhaba arkadaşlar ne güzel ya minik yürekler duyulmuş darısı benim ve daha dr gitmediği için duymayanların başına inşallah....

arkadaşlar lekeleri önemseyin yerleşme kanaması falan demeyin her kanama yerleşme kanaması olmayabilir dr unuz mutlaka bilsin derim ben.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…