Rezua canım cevabın için tşkler haklısın bu bekleyişler bitmiycek.
senin deneyimin olduğu için soruyorum canım benim şimdi 5+1 im galiba geçen hafta 4 te iken bulantılarım olmuştu kokulardan etkilenmiştim hatta canım ekşi şeyler bile istemişti o 3-4 gün çok kötüydüm şimdi bu durum geçti niye böyle birşey yaşadım ben o yüzden huzursuzum birde geçen gün yaşadığım şiddetli ağrı ve sancılardan sonra kesildi bu bulantı filan sancımda çok fazla hissedilir değil. bebişime birşey olmuşmudur korkusu var bende kafam o yüzden karışık yoksa sabırla sakin beklemesini bilirdim diyorum çünkü test günüm gelene kadar test yapmamıştım sabırla ve sakin beklemiştim sadece test günü heyecanlıydım.
Acaba yine test yaptırsam kan değerlerinden herşeyin yolunda gittiği anlaşılırmı?
Bugün 5+3teyim..6. hafta oluyor yani,değil mi?Benim ne ağzımda tat var,ne birşeyler yemeye iştahım..Ağzımda bir acılık var...Sizin bulantılarınız normal bildiğimiz-mesela mideyi üşütünce olan -bulantılar gibi mi arkadaşlar?Bulantı denilen benim anlattıklarıma benziyor mu?Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim ..
slm arkadaşlar doktordan geliyorum 5+3 haftalık hamileyim ve bebeğimin kalp atışları başlamış Allahıma çok şükür içim biraz daha rahatladı buarada mide bulantım yok ama çok fazla halsizlik ve uykum var hiç kalkasım yok
Merhaba kızlar. bizde gittik doktora kese göründü. 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını görmek için. İnş sağ salim görürüm. KMKM kalp atış için erken değil mi?
Çok şükür canım doğal yoldan bulmuşsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben 37 yaşındayım ilk mikro denemem canım bizde sayı hareket yapı bozukluğu vardı canım
Henüz dra gitmedim ilk randevuya 3 hafta sonra gelin dediler 1 ağustos regl tarihimdi sanırım o ilk tarih baz alınıyor daha hesaplamayı tam anlayamadım anlamaya çalışıyorum :)
KMKM o zaman bende 5+2 mi oluyorum :)
sanırım 5+2 oluyor hakkımız da hayırlısı olsun hepimiz için
ben inşallah mayıs ayında doğum yapacağım. Iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Yalnız biraz tedirginim. üç beş damla kan geldi dün. Bir de kahverengi leke. Düşük tehlikesi olmaz inşallah. Bir iki gün içinde doktora gideceğim.