Hosgeldin canim! Hakikaten mayis anneleri topigi patlama yasicak nerdeyse:)) cok hos yaa..pitir pitir dokuluyor hamisler:)) dewamini bekliyoruz insallah
Sky benim SAT 31 temmuz...hemen hemen ayiyiz canim. Benimde hicbir rahatsizligim yok henuz...ne migde bulantsi ne birsey...9 ay boyle olsa neguzel ourdu dimi:)) Ama haftaya hersey degisebilir..genelde 6 ci haftdan sonra basliyormus bulantilar vs. gorucez bakalim:bbo:
Korkma canim..tedirginlik hepimizde var..ama Allahin izniyle insallah hepimiz kavusucaz meleklerimize.
kıslar ben cıkıyorum..bu çekirdek bende felaket uyku yapıyor..ilk defa bu hafta bu saate kadar dayanmayı basardım:)) sizde de uyku hali oluyor mu bu kadar.
iyi geceler hepinizee..
gunaydın canım....tesekkurler....amın ıns....Anne adayları günaydın. Yeni gelen arkadaşlar tebrik ediyorum sizleri. Allah üzüntü göstermesin inşallah. Hepimizin yolunu açık etsin...
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınızz bende 2011 mayıs annelerındenım muhtemel doğum tarıhı 8 mayıs zaten kendımde mayıs doğumluyum:)))guzel bı ay olduğunu duşunuyorum bahar olduğundan oturu hepımıze hayırlı doğumlar ınşallahh
ben cok yogun calısıyoru ve cok hareket etmıyorum....meyve hıc eksık olmaz bende....suyuda gunde abartısız 15-20 bardak ıcıyorum cok severım zatennnn ama yınede kurtulamadım kabızlıkdan hergun deyıl ama aradabır...
çılgın evet canım ya bizim bebişler peşpeşe gelecek sanırım :)))
bebişte çılgın olacak ha :)
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınızz bende 2011 mayıs annelerındenım muhtemel doğum tarıhı 8 mayıs zaten kendımde mayıs doğumluyum:)))guzel bı ay olduğunu duşunuyorum bahar olduğundan oturu hepımıze hayırlı doğumlar ınşallahh
aminnn canım amiinn..:Saruboceq:Anne adayları günaydın. Yeni gelen arkadaşlar tebrik ediyorum sizleri. Allah üzüntü göstermesin inşallah. Hepimizin yolunu açık etsin...
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..Uykularınız nasıl?Benim çok bölünüyor geceleri.Uyuyamıyorum.Gündüz de uykusuzluktan perişan oluyorum...Sizin durumlar ne?
geçmiş olsun canım..kıyamasslar onaa.Benim de uykularım bölünüyor, çünkü bu aralar benim ufaklık gece çiş kaçırmaya başladı, biraz da hasta zaten.. hafif ateşi var ve burnu akıyo.. mirmirmirmir mafoldumben
Henüz bulantı yok, ama biraz halsizlik var. bi de kokulara karşı hassasiyet başladı..
İlk hamileliğimde kokulara hassasiyet daha sonraki haftalarda başlamıştı.. Pişen et ya da tavuk kokusu midemi bulandırıyordu...