- 2 Eylül 2010
- 2.104
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cok yogun calısıyoru ve cok hareket etmıyorum....meyve hıc eksık olmaz bende....suyuda gunde abartısız 15-20 bardak ıcıyorum cok severım zatennnn ama yınede kurtulamadım kabızlıkdan hergun deyıl ama aradabır...
Mrb kızlar ya neden bilmiorum içimde bi huzursuzluk oluo bebeğime bişey olur da ben farkedemezsem diye sizde deöyle duygular oluyo mu?
Ben de sadece bende mi var bu endişe diyordum...O zaman normal böyle hissediyor olmamız..Rahatladım şimdi...naniknanikMrb kızlar ya neden bilmiorum içimde bi huzursuzluk oluo bebeğime bişey olur da ben farkedemezsem diye sizde deöyle duygular oluyo mu?
Canım sen gidiyor musun pazartesi....???Ne güzel...HAyırlı haberler verirsin bize inş...Benim ilk ultrasonu bayramdan sonraki perşembeye verdiler.Söylemiş miydim?Benim de tüp bebek hatırlarsan..Neden geç verdiler yaaa?Yani aslında geç değil biliyorum ancak kalp atışları duyulaur diye ümit ediyorlar...Keseyi görmek önemli değil diye mi düşünüyorlar acaba???canım benim de tüp bebek..pazartesi keseyi görmeyi gideceğiz..ben de korkuyorum cok..
hayırlısı hepimiz içinn