2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bütün anne adaylarına merhabaa...Forumu uzun zamandır takip ediyoduumm hamile olduğumda üye olup yazcam dedim ve çok şükür oldumm :)) Bende mayıs annesi olcam inşallah ..
SAT:29 Temmuz
Beklenen Doğum :5 Mayıs 2011
Kilo :61

Ben de zaman zaman hafif ağrılar hissediyorum, ama öyle çok şiddetli değil.. bence normaldir, endişelenme opuyorumnanaktan

Mayıs 2011 anneleri olarak iyice kalabalıklaşıyoruz.. Tüm hamişlere ve yeni geleceklere hoşgeldin diyorum.. Keyifli bir hamilelik diliyorum hepimize..:KK3:

ben cok yogun calısıyoru ve cok hareket etmıyorum....meyve hıc eksık olmaz bende....suyuda gunde abartısız 15-20 bardak ıcıyorum cok severım zatennnn ama yınede kurtulamadım kabızlıkdan hergun deyıl ama aradabır...

Bir dönem bende yaşamıştım gerçekten zor oluyo.. ibrahim saraçoğlu incir kürünü denedim ve sonuç almıştım tavsiye ediyorumm bütün bu sorunu çeken arkadaşlara..1 bardak suyun içine akşamdan inciri atın sabah aç karna hem inciri hem suyunu için 15 gün yapın en az..deneyin bi hem hamileyken herşey yapılmaz bu zararlı bi yöntemde dil bence :KK66:

ben de incir üzeri su yontemini deniyordum o da işe yaradı ..ama bu daha iyidir heralde:)

Mrb kızlar ya neden bilmiorum içimde bi huzursuzluk oluo bebeğime bişey olur da ben farkedemezsem diye sizde deöyle duygular oluyo mu?

Cnm ben aşılamayla hamile kaldım biraz zor oldu ilk önce keseyi görene kadar stresten öldüm öldüm dirildim sonra dr bide bebeği görcez var mı yok mu dedi o güne kadar da aynı stresi yaşadım kalp atışlarını tam duyamadık şimdi bayramdan sonra gidecez yani anlayacağın yine stres bana

tek embriyo kondu gerçi..büyük ihtimalle tek..
kaçıncı haftadasın canım sen?

Mrb kızlar ya neden bilmiorum içimde bi huzursuzluk oluo bebeğime bişey olur da ben farkedemezsem diye sizde deöyle duygular oluyo mu?
Ben de sadece bende mi var bu endişe diyordum...O zaman normal böyle hissediyor olmamız..Rahatladım şimdi...naniknanik

canım benim de tüp bebek..pazartesi keseyi görmeyi gideceğiz..ben de korkuyorum cok..
hayırlısı hepimiz içinn
Canım sen gidiyor musun pazartesi....???Ne güzel...HAyırlı haberler verirsin bize inş...Benim ilk ultrasonu bayramdan sonraki perşembeye verdiler.Söylemiş miydim?Benim de tüp bebek hatırlarsan..Neden geç verdiler yaaa?Yani aslında geç değil biliyorum ancak kalp atışları duyulaur diye ümit ediyorlar...Keseyi görmek önemli değil diye mi düşünüyorlar acaba???

çılgınkız benimde çizelgemi arkadaşlar yaptı benim bilgisayar kabul etmedi :KK43:

kızlar korkularımız bebeğimizi kucağımıza alana kadar devam edecek sanırım:)
rabbim hepimize sabır versin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...

bende öyle aman aman bir belirti yok zaten tüp bebekte belirtiler daha geç başlıyormuş öyle diyorlar.... benim ilkindede 6. haftadan sonra başlamıştı...

kızlar benim bulantım dün gece aniden başladı..bıçak gibi birden..hiç bir belirti yokken..bugün kafamı kaldıramadım yastıktan valla..napıcam bilmiyorum küçük çocukla..annemde referandumdan 1 hafta sonra gelebilir anca.

slm kızlar bende 5 hafta 4 günlük hamileyim pazartesi dr çağardı ultrasonla bakıcak ama hala inanamıyorum sizdede öle oldumu kızlar

kızlar bide bende kabızlık çok fazla 4 ancak çıkıyorum tuvalete napcam ben

ne güzel aramıza yeni hamişler katılmış, doğumlarımızda kısmetse ya aynı gün ya peşpeşe:)))

X