2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katıldım 6 hafta 3 günlük hamileyim.
Rabbim herkesi sağ salim meleğine kavuştursun

mrb aekadaşlar bbbenim dolgu yaptırdığım dişim apse yapmıştı ağrı yapmıyor ama şimdide hamile olduğumu öğrendim bebeğime zarar verirmi gelişimini engellermi şimdi dişçiden geliyorum net hiç bişey söylemedi aranızda başına gelen ya da bilgisi olan varmı

merhaba, başıma gelmedi ama bir arkadaşım hamile iken diş tedavisi olmaz diye gebelikten planmasından önce diş tedavisi yaptırmıştı. demek ki olmuyor ki önce yaptırdı.

AAa rezua..sende oyle dersen biz ne yapalim sekercim..bizim hic tecrubemiz yok:))) sen en azndan neyin ne oldugunu biliyosun...insallah 2 ci bebeginde saglikli sihhatli gelir dunyaya...yuvanizin sicakligina sicaklik katar insallah:nazar:

:KK3: İnanın 2. de olsa çok heyecan verici bişi.. tama bir çok şeyi yaşadığım için biliyorum ama gerçekten bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmiyordum..yerimseniben 4 kişi olucaz allah nasip ederse.. inanamıyorum, şaka gibi.. ama çocuk çok güzel bişi.. annelik harika bişi.. anlatılmaz.. allah herkse yaşatsın bu duyguyu.. amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada daha önce yazmıştım, benim önceki hamileliğimde 6. haftayı doldurduktan sonra aniden ve çok şiddetli başlamıştı bulantılarım.. uzunca bir süre yataktan dışarı çıkamadım, sadece kusmaya kalkıyordum, hep başım dönüyordu, zaten zayıftım, bi de 3-4 kilo daha vermiştim o dönemde..

Diş için röntgen, ağrı kesici tehlikeli olablir belki.. başıma gelmediği için bilemiyorum. ama diş doktorunun bilmesi lazım...

Diş için röntgen, ağrı kesici tehlikeli olablir belki.. başıma gelmediği için bilemiyorum. ama diş doktorunun bilmesi lazım...

bugün gittim dişçiye ama hiç bi bilgi vermedi ısrarla sormama rağmen ağrı yapmıyor bana inş bebeğede zararı olmaz

hanimlar..bugun topige yazamadim bisiyler..cok yogunum..aksama iftara davetlilerim var..tum ailem:))) hihoyyytguzel guzel yemekler yapiyorum. Allahtan midem felan bulanmiyor yoksa halim harapti:)))zemuszemus

Yoruldum ama dur durak yok dewam..bir oturursam yerimden kalkamicam diye korkuyorum:))
optum herbirinizi bebislerinizle:1hug:

Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katıldım 6 hafta 3 günlük hamileyim.
Rabbim herkesi sağ salim meleğine kavuştursun

Arkadasim sende hosgeldin aramiza, tebrik ederim ve insallah sende sorunsuz bir hamilelik yasar bebegini alirsin kucagina. Dualarimiz hepimiz icin.:nazar:

hanimlar..bugun topige yazamadim bisiyler..cok yogunum..aksama iftara davetlilerim var..tum ailem:))) hihoyyytguzel guzel yemekler yapiyorum. Allahtan midem felan bulanmiyor yoksa halim harapti:)))zemuszemus

Yoruldum ama dur durak yok dewam..bir oturursam yerimden kalkamicam diye korkuyorum:))
optum herbirinizi bebislerinizle:1hug:

A maşallah. O kadar hareketlisin ya bişi olursa hiç korkmuyormusun ya? ben mi korkuyorum bu kadar bişey olcak diye. Ama genede yorma çok kendini bence. Olduğu kadar olsun boşver.

A maşallah. O kadar hareketlisin ya bişi olursa hiç korkmuyormusun ya? ben mi korkuyorum bu kadar bişey olcak diye. Ama genede yorma çok kendini bence. Olduğu kadar olsun boşver.

Canim..normalde biraz daha dikkat etmeye calisiyorum..agir felan kaldirmiyorum hic ama oturmuyorumda surekli. Ben hareketten zarar gelicegini sanmiyorum, oyleliklede korkmuyorum ama Allahim esirgesin tabii kotu seylerden.
Seninde dedigin gibi fazlada yormuyorum kendimi..kimseninde benden bisiy bekledigi yok esasinda ama benim icim rahat etmiyor..dayanamadim illede banada gelin dedim:))

Ablam ve gelinimiz saolsun gerisini yapar bu aksam..bana bisiy kalmaz yapmaya:içelim:

Rabbim bizleri ve bebislerimizi korusun:nazar:

Bugunde 5 haftalik olmusuz ay:))) yerim ben cekirdegimi:)

merhaba kızlar bn dearanıza katılacam herhalde daha tam inanamıyorum yeni öğrendim dün kan testi yaptırdım hamilesin dedi ama ben kaç haftalık diye sormayı unuttum heyecandan beta hCG 3807 H yazıyo bu kaç haftalık olduğunu gösterir mi bi de dış gebelik olacak diye korkuyorum bilgisi olan varmı

zeynepcim benimde dolgu yaptırmam gerkiyordu transferden önce yaptırın dediler yaptırdım, saçlarımı boyattım hazırlandım :))
bende yapılmıyor diye biliyorum hatta bizim topikte bir arkadaş hamileyken gitti ama canlı canlı işlem yaptırdı bebeğe zararı oluyormuş diye uyuşturmadan yaptırdı...
ama sen yinede kalbini ferah tut rabbim ol dedikten sonra ne yaparsan yap o seninle, aramıza hoşgeldin güzel haberlerini yazacaksın ben inanıyorum canım....

ayy yanlış yazmışım KMKMye yazacaktım zeynep demişim özür :)))

zeynepcim beta hcg değeleri diye yaz çıkar az çok , ayrıca son adet gününe göre hesaplayabilirsin.....

selam kızlarrrr....ben tup bebek yaptırdım betam 7.gun 97 ,9.gun 123,bugun yanı 10. gun 200 cıktı ama dr asıl test gunum olan ayın 7 sını beklıyo hamılesın demek ıcın.....
adım ozlem 32 yasındayım,64 kıloyum,son adet tarıhım 10 gustos,tahmını dogum tarıhım 18 mayıs...benıde eklersenız aranıza kabul edersenız cok sevınırım....
bu ucuncu gebelıgım ve 4 melegım daha once ılk gebelıgım ıkızdı 4.5 aylık kaybettım kızımıda 5.5 aylık erken dogumla kaybettım...ıns bu kuzum bezımle kalırrrr...
bende servıkal yetmezlık var hamılelıgım bıraz zorlu gecıyoooo
12 veya 14 hafdada hastaneye yatacgım doguma kadarrrrr..ıns sonu guzel olurrrr
rabbım hepımızın melegını bıze bagıslasın ıns rabbım mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın....saglıklı mutlu huzurlu bebekler nasıp etsın ıns....acıları yasatmasın hıcbırımıze...AMIN

özlemcim canım rabbim bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah.....

Hoşgeldiniz arkadaslar sizde...Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsn...
Moralleri sıkı tutalım,negatif düşünceleri hep uzak edelim inşallaah...:emir_bebek:

selam kıslar..ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallahh..Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
özlemcim inşallah bu sefer her sey yolunda gidecek..
ben de tüp bebek yaptırdığım için tüp bebeğe başladığım ile hamile kaldığım gün arasında 1,5 kilo oldu. ilaçlar beni etkiledi baya..folik asit de bazılarında kilo yapıyormus ama napalım kıslar..doğumdan sonra el birliği ile sıkı bir diyete gireriz..önemli olan bebişimiz iyi olsun

özlemcim canım rabbim bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah.....
amın tatlım ıns yaaaa....ınan okadr cok seye katlandım kı....
kucagıma almak ruya gıbı gelıyo.....

selam kıslar..ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallahh..Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
özlemcim inşallah bu sefer her sey yolunda gidecek..
ben de tüp bebek yaptırdığım için tüp bebeğe başladığım ile hamile kaldığım gün arasında 1,5 kilo oldu. ilaçlar beni etkiledi baya..folik asit de bazılarında kilo yapıyormus ama napalım kıslar..doğumdan sonra el birliği ile sıkı bir diyete gireriz..önemli olan bebişimiz iyi olsun
amın canım....daha once 4 kere asılama yaptırdım ve her tedavıde ıkıser kılo kaldı evlendıgımde 51 kıloydum sındı 64
yanlız ben hamıleyken kılo almıyorum ıkı gebelıgımdede basında 6 klıo verdım 5.5 hamıleyken kıloma yenı gelmıstım....bende dehset bır kabıslık varrrr tembel bagırsaklarım bıraz....duphalac dan nefret edıyorum her ıctıgımde tekrar cıkartıyorum kayısınında faydsı yok cok zaten ıcın de kukurt var cokda saglıklı deyıllll bencee...
bılmıyorum nasıl yapacagım...

X