canım zaman zaman insanın aklına geliyor ilkinde yaşanılan olumsuz deneyimler yine mi olacak diye bizi kemirirken hamileliği yaşatmıyor bu nedenle düşünmemeye gayret ediyorum , meleğim benimle diye mutlu oluyorum :)))
hep aynı şeyi yaşayacak değiliz değil mi rabbim büyük hayırlısıyla kucağımıza alacağız yavrularımızı inşallah :)))
herkese mrb arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım. tahmini doğum tarihi 22 nisan nisan topiğine baktım orda arkadaşlar bayağı bi ilerlemişler onun için sizlerinde izniyle bu topikte 9 ayımı yaşamak istiorum
Ben bir yandan sağlıklı olsun diye dua ediyorum, bir yandan 2 taneyle nasıl başedicem diye düşünüyorum.. Ama allah gücünü veriyor, hem acemi de değiliz eşimle beraber üstesinden geliriz allahın izniyle.. önce sağlık, sonra gerisi gelir..:1rolleyes:
Herkese Merhaba,
Eğer bir aksilik olmazsa ben de Mayıs annesi olacağım..SAT 30 temmuz.Tahmini doğum 6 mayıs görünüyor.Yaş 32,kilo 47..Başka birşey lazım mı?
Arkadaşlar bu arada benim yarın 6.haftam başlayacak inş.Ama bulantı falan birşeyim yok.Tedirgin olmalı mıyım?Herkes belirti göstermek zorunda değil diyeceksiniz biliyorum ama...:kedi:
Bu arada ilk ultrason için 16 eylüle gün verdiler bana..Çok geç değil mi yaaaaaaaaabilmiyorumkismile
hheeeeyooooooooooooodelikafadulden
sen hamilemisinnnnnnnnnnnnndelikafadulden
buralrdan mı öğrenecektimmmmmmmm
ay çok sevindim canım kardeşimmmmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:1hug:
çatlamaman için bildiğin bütün kremleri kullan sempatiksalakcinni
folik asit kesinlikle kilo yapmıyor canımm
ben herşey yemiştim sucuk salam .. canım ne çekiyorsa hiç bişeyden kaçınmadım
hiçbişey de olmadı
herşey Allahtan ! Olacağı varsa sen ne kadar sakınırsan sakın olacaktan kaçamazsın :)
haa bu arada bu sene sonu veya 2011 ocak yada şubatta
yanına doğru yolcuyuz inşallah
seni hamile qörücemm demekki kaydirigubbakcemile2
Hanımlar aklıma ne geldi acaba aramızda ikiz bebişleri olacak var mıdır ?
günaydın mayıs anneleri. Nasılsınız? Bulantılarınız varmı benim yok.Ama diğerlerinden de yaşamadım ben bulantı hiç.
blue sky diğer mesajı yeni gördüm :))) rahat ol canım allahın izniyle herşey çok güzel olacak inşallah...