2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mrb arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım. tahmini doğum tarihi 22 nisan nisan topiğine baktım orda arkadaşlar bayağı bi ilerlemişler onun için sizlerinde izniyle bu topikte 9 ayımı yaşamak istiorum

bluesky benimkide tüp canım benimde ilk denemem rabbim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

blue sky diğer mesajı yeni gördüm :))) rahat ol canım allahın izniyle herşey çok güzel olacak inşallah...

Haklisin canim..negatif duygulara yer yok artik..her ne olursa olsun pozitif dusunmeliyiz..bundan gayri artik yok kotu endiseler:))zemuszemus sonucta hersey olacagina variyor....Rabbim bizimle insallah..9 ayimizi doya doya tadini cikaralim kizlar...:teytey:

Hosgeldin arkadasim.a.s...tebrik ederim seni. Memnunluk duyariz bizimle bu guzel yolculuga eslik edersen:) seninde melegini korusun rabbim insallah..tum bebislerle birlikte!

AAa rezua..sende oyle dersen biz ne yapalim sekercim..bizim hic tecrubemiz yok:))) sen en azndan neyin ne oldugunu biliyosun...insallah 2 ci bebeginde saglikli sihhatli gelir dunyaya...yuvanizin sicakligina sicaklik katar insallah

Hosgeldin canim! Hakikaten mayis anneleri topigi patlama yasicak nerdeyse:)) cok hos yaa..pitir pitir dokuluyor hamisler:)) dewamini bekliyoruz insallah

Sky benim SAT 31 temmuz...hemen hemen ayiyiz canim. Benimde hicbir rahatsizligim yok henuz...ne migde bulantsi ne birsey...9 ay boyle olsa neguzel ourdu dimi:)) Ama haftaya hersey degisebilir..genelde 6 ci haftdan sonra basliyormus bulantilar vs. gorucez bakalim:bbo:

Korkma canim..tedirginlik hepimizde var..ama Allahin izniyle insallah hepimiz kavusucaz meleklerimize.

hheeeeyooooooooooooodelikafadulden
sen hamilemisinnnnnnnnnnnnndelikafadulden
buralrdan mı öğrenecektimmmmmmmm
ay çok sevindim canım kardeşimmmmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:1hug:

Canımmmmm!hihoyyyt
Evet elhamd. artık bende hamişimmmmm:lepi:
Sen 2010 mayısta atlattın sıra bizde:lepi: dua et canımm...
Msn de pek göremedim haber veremedim,inşallah konusurz bol bol tecrübeli arkadasım benim....hihoyyytDarısı bizlere inşallaaaahh....kaydirigubbakcemile2
Ayrıcaaa sağolasın rahatlattın beni,bende bilmem nasıl kısıcam yediklerimdensempatiksalakcinni Folik asitide bırakmadım devam ediyorum,Rabbim korusun bebişlerimizi...

Ayrıcaaaa buralara geliyorsun yaniiiii,varya heyecanlandm şimdiden...:lepi:
Rabbim yollarınızı açsın,sabırsızlıkla bekliyorummm.....hihoyyyt
Teşekkür ederimmm yazdıgın içinde...:asigim:

selaamm kızlar....
Bugün erken giremedim,maşallahh topiğimiz canlanmıs kaydirigubbakcemile2
Yeni gelenler HOŞGELDİNİZ,Sizin içinde sorunsuz sıkıntısız biter inşallah hersey...:Saruboceq:
Desteklerinizi eksik etmeyin bizlerden...
Ben takip ediyorum sizi,iyiyim elhamd sorun yok benden bu günlük rapor bu:..:lepi:
Mayısa kadar böyle mutlu ilerleriz inşallaah...

Hanımlar aklıma ne geldi acaba aramızda ikiz bebişleri olacak var mıdır ?

Ayy canım olmasını çoook isterdim:lepi:
Bendekide cahil cesareti sanırımsempatiksalakcinni
Annem ikiz,doktor ona senin olmaz ama kızının olabilir,bu çok yaygn birşey demiş....
Bende olma olasığı var,tabi ALLAH bilir,O en hayırlısı ne ise onu nasip etsin hepimize...
Olursa da asla sıkıntı yapmam heyecanım ikiye katlanır:lepi:

Tabi suda var,ilkinde her zaman ilki yasamakta isterim,sonrasında ikiz olursa tabiki daha güzel olur,ama sorun değil her yönden ben hazırım inşallaaahhh:lepi:
Rabbim kolaylık versin hepimize,bir tanede olsa,çifterde olsa...
En saglıklısını ve hayırlısını....
:asigim:

günaydın mayıs anneleri. Nasılsınız? Bulantılarınız varmı benim yok.Ama diğerlerinden de yaşamadım ben bulantı hiç.

evet bu gün kimse yok. Pembepink senin ikinci gebeliğinmiş madem sana sorayım. benimde 3 ama2si kayıp olunca korkuyorum. Kasıklarımda hafif ağrı var normal mi?

benimde bulantım falan yok bakalım zamanla değişir mi durum ilkinde 6. haftadan sonra çok bulanmıştı herşey kokuyordu sözde gebeliğin iyi gittiğinin belirtisiydi ne oldu 12. haftada kürtaj ((
bence fazla birşey aramayın denilen her kişiyi bırakın herkesin kendi hamilelikleri arasında bile fark olduğu ,o nedenle sıkmayın canınızı inşallah rabbim bize bu sayfada güzel haberleri yazmayı ve 9 ayımızı sağlıcakla geçirmemizi nasip edecek, dua edelim yeter....

yarın doktora gidiyorum. işin tuaf tarafı ben düşükten sona tahlilleri yaptırıyordum araştırma açısından. Bursada Osman Hocaya gidiyordum. Osman hoca bize sperm azlığından dolayı %3 gebe kalma ihtimalin var demişti. Ayrıca doktoa gittiğimde yumurtlama günüm 1-2 gün anak geçmişti. Doktor bize sonuçları alana kadar korunun dedi. Korunduk. Ama hamileymiş meğer. Tüm tahlilleri yaptırdım. Gizli şekere bakılcaktı. Şeker yüklemesi yapıldı. Yükleme yapılırken hemşire hamilemisin diye sordu bile. Bende hayır demiştim. Şansa bak işte 1 yıl uğaştım aşılama ile hamile kaldım. Tam olmaz dedim son 15 gün korundum. Yok diye yapmadığım kalmadı meğer hamileyim. Yarın gideceğim doktora hem sonuçları göstercem hemde yeni durumu haber vercem. İnş bebeğime bişi olmamıştır. Demi kızlar...Bu sefer bu mucizemdir.

mrb aekadaşlar bbbenim dolgu yaptırdığım dişim apse yapmıştı ağrı yapmıyor ama şimdide hamile olduğumu öğrendim bebeğime zarar verirmi gelişimini engellermi şimdi dişçiden geliyorum net hiç bişey söylemedi aranızda başına gelen ya da bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…