- 8 Nisan 2010
- 1.827
- 0
mrb aekadaşlar bbbenim dolgu yaptırdığım dişim apse yapmıştı ağrı yapmıyor ama şimdide hamile olduğumu öğrendim bebeğime zarar verirmi gelişimini engellermi şimdi dişçiden geliyorum net hiç bişey söylemedi aranızda başına gelen ya da bilgisi olan varmı
AAa rezua..sende oyle dersen biz ne yapalim sekercim..bizim hic tecrubemiz yok:))) sen en azndan neyin ne oldugunu biliyosun...insallah 2 ci bebeginde saglikli sihhatli gelir dunyaya...yuvanizin sicakligina sicaklik katar insallah
Diş için röntgen, ağrı kesici tehlikeli olablir belki.. başıma gelmediği için bilemiyorum. ama diş doktorunun bilmesi lazım...
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katıldım 6 hafta 3 günlük hamileyim.
Rabbim herkesi sağ salim meleğine kavuştursun
hanimlar..bugun topige yazamadim bisiyler..cok yogunum..aksama iftara davetlilerim var..tum ailem:))) hihoyyytguzel guzel yemekler yapiyorum. Allahtan midem felan bulanmiyor yoksa halim harapti:)))zemuszemus
Yoruldum ama dur durak yok dewam..bir oturursam yerimden kalkamicam diye korkuyorum:))
optum herbirinizi bebislerinizle:1hug:
A maşallah. O kadar hareketlisin ya bişi olursa hiç korkmuyormusun ya? ben mi korkuyorum bu kadar bişey olcak diye. Ama genede yorma çok kendini bence. Olduğu kadar olsun boşver.
amın tatlım ıns yaaaa....ınan okadr cok seye katlandım kı....özlemcim canım rabbim bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah.....
amın canım....daha once 4 kere asılama yaptırdım ve her tedavıde ıkıser kılo kaldı evlendıgımde 51 kıloydum sındı 64selam kıslar..ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallahh..Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
özlemcim inşallah bu sefer her sey yolunda gidecek..
ben de tüp bebek yaptırdığım için tüp bebeğe başladığım ile hamile kaldığım gün arasında 1,5 kilo oldu. ilaçlar beni etkiledi baya..folik asit de bazılarında kilo yapıyormus ama napalım kıslar..doğumdan sonra el birliği ile sıkı bir diyete gireriz..önemli olan bebişimiz iyi olsun