2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

OOhhh istahimiz hep yerinde olsun insallah:)))) canim zaten kilolu degilsen cokta problem yapma..istahin yerindeyken ye..ama kakarinda ye tabi:))

Isin ciddiyetine henuz hicbirimiz giremedik...bende hala inanamiyorum..hamile oldugumu unuttugum zamanlarim bile oluyor gun icinde..yogunum cok..calisirken zaman cabuk geciyor...sonra hatirliyorum aaaa ben hamileydim dimi diye:))

Insallah bende ultrasonu bekliyorum..bebisimi bi goreyim..sanirim ondan sonra hersey cok degisicek..bilincleniriz artik..ilk soku atmis oluruz uzerimizden..:teytey:

merhaba bende mayıs annesi olucam Allah izin verirse ....Allah herkeze hayırlısını nasip etsin :ecrin_bebek:

Yapanlarıda görüyorum...eyvahedigeldismile İyice karıstım ya...kafamçokkarıştı

Öncelikle herkese günaydııın
Folik asitle başlayalım güne :): ben haziranın ortasından beri kullanıyorum folik asiti ve hiç kilo almadım aynı kilomdayım kesinlikle kullanılmalı diyede düşünüyorum kilodan önce bebeğin sağlığı çok önemli

kızlarr gözünüa aydın ben 2010 mayıs annesiyim ialçalrınızı alın kızlar kiloyu verisiniz önemli değil onalrın sizin sağlığı içinn şimdi vitaminede ihtiyacınız var folik asitede folik asit bebek için önmli benim vitamide olduğu için folik asit yazmamıştı doktor bir kere düşük tehlikesi için içmişti okadar allah sağlıklı hamilelik dönemi geçirmenizi nasip etsin inş nasıl heyecanlısınızdır şimdi allah hep güzellikler yaşatsın sizeee

Yapanlarıda görüyorum...eyvahedigeldismile İyice karıstım ya...kafamçokkarıştı

hheeeeyooooooooooooodelikafadulden
sen hamilemisinnnnnnnnnnnnndelikafadulden
buralrdan mı öğrenecektimmmmmmmm
ay çok sevindim canım kardeşimmmmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:1hug:

çatlamaman için bildiğin bütün kremleri kullan sempatiksalakcinni
folik asit kesinlikle kilo yapmıyor canımm
ben herşey yemiştim sucuk salam .. canım ne çekiyorsa hiç bişeyden kaçınmadım
hiçbişey de olmadı
herşey Allahtan ! Olacağı varsa sen ne kadar sakınırsan sakın olacaktan kaçamazsın :)

haa bu arada bu sene sonu veya 2011 ocak yada şubatta
yanına doğru yolcuyuz inşallah
seni hamile qörücemm demekki kaydirigubbakcemile2

Kızlarrr listeyi ilk sayfadan takip edebilirsiniz. listemiz artık tamamlandığında doğum tarihine göre hepsini sıralayacağım.
eksik bilgileri söylerseniz eklerim.:lepi:

Kızlarrr listeyi ilk sayfadan takip edebilirsiniz. listemiz artık tamamlandığında doğum tarihine göre hepsini sıralayacağım.
eksik bilgileri söylerseniz eklerim.:lepi:

ama bu tabloda en kilolu ben görünüyorum benim kilomu silin çok sırıtıyor :))

Merhaba, bende mayıs annesi olcağım sanırım. Tabi bu defa kötü sonuçlanmazsa. 2 kayıp yaşadım. 3 üncü hamileliğim. İnş bu defa topikte sonuna kadar gidebilirim. Yaşım 26. Kilom 53. Son adet tarihi 29 Ağustos. Tahmini doğum 5 mayıs.

Merhabalar Arkadaşlarrrr Rabbim izin verirse bende mayıs annesi olacağımm

Canım inşallah bu sefer allah kucağına almayı nasip eder. Olumsuz şeyler düşünme. Her zaman dere kütük getirmiyor. bu sefer bebişin gelecek :)
Son adet tarihin herhalde 29 temmuz olacaktı. ben öyle düşünerek yazdım.boshayallersmile

Hanımlar aklıma ne geldi acaba aramızda ikiz bebişleri olacak var mıdır ?

kısmet artık. tüp bebiş yaptıranlardan umutluyuz :)
mayıs 2010 annelerinde ikiz annesi bildiğim kadarıyla yok. belkide 2011de de çıkmaz. mayıs anneleri ikiz doğurmaz deriz :)

Yarın akşama tekrar kandan beta hcg baktıracağım dr.um istedi bakalım değerde artma varmı diye p.tesi yaptırdığımda 15,53 çıkmıştı ama yerleşmeden 2 gün sonra sanırım ancak bukadar olur değer değil mi ?

size bişey sorucam dün doktora gittim 5 6 haftalık gözüküyor tek bebek gözüküyor dedi demekki bebeği gördü değilmi o yüzden öyle demiştir ilk hamileliğim herşeyi yeni yeni öğreniyorum

canım benide listeye eklermisin?sat 30 temmuz tahmini dogum tarihi 6 mayıs yaş 27 kilo 54

Hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlar selam hepinize; benim hikayem şöyle; Ben 34 yaşındayım. İlk olarak 24 yaşında 8 aylık 1600 gr. olarak doğum yaptım. Kızım ile birlikte 20 gün hastanede kaldık ve çok şükür sağlıklı bir şekilde çıktık şimdi o 10 yaşında dünya tatlısı bir kız. Erken doğum sebebim preeklampsi idi. Bu kötü tecrübe senelerdir bizi 2.bebeği yapmaktan uzak tuttu ama 2009 yaz ayında kızımızın da çok isteği üzerine kızımın doğumunu yaptığım doktoruma gittik danıştık. Bu durumun genelde ilk gebeliklerde görüldüğünü, hem hikayeyi bildiğimiz için daha tedbirli gidebileceğimizi ve istersek 2.bebeğin olabileceğini söyledi ve 2009 Kasım ayında hamile kaldım fakat 3'lü testte down sendromu riskim 37/1 gibi çok yüksek oranda çıktı ve amniosentez yaptırdık aynı doktorumuza onun sonucu da trizomi 21 tanısı oldu yani bebeğimiz çok yüksek oranda down sendromlu idi. Yıkıldık tabii. Ama doktorumuz bunu bile bile doğurmanın kızımızın da hayatına olumsuz etkisi olacağı ve bunun anlatılmayacak kadar çok zor olduğu hakkında bizimle bayağı konuştu ve sonunda 20 haftalık gebeliğimi 24 Nisan 2010 tarihinde sonlandırdık ( Ayrıca bu sonlandırma işlemi suni sancı ve ilaç yüklemesi ile normal doğum yolu ile yaptırıldı. Acı günlerdi ama atlattık. Şimdi ise 4+1 hamileyim yeniden. Umuyoruz ki Allah kimselere böyle acılar yaşatmasın. Hamileliğimi 31 Ağustos Salı günü öğrendim test yaparak eşime söyledim ama şu an hiçkimselere söyleyemiyoruz korkudan. Hele bi 3 ay bitsin sonrasına bakacağız. Eşim de bende artık bişey olacak diye çok korkuyoruz. İşte böyle arkadaşlar umarım sıkılmamışsınızdır okurken. Görüşmek üzere, Allah'a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…