kızlar maşallah çantalar hazırlanmış okuduğum kadarıyla hiç kimse göbek bağı diye bişey koymamış neden ki kızlar:26: bu göbek bağı bebişin belini sarıp sarmalamak için dikdörtgen yumuşak kalın bi bez. hazır olarak satılıyormuş. eskilerin bir nevi kundağı. ama bu sadece bebeğin beli içinmiş. banada ocak ayında doğum yapan bi arkadaşım önerdi. fikir olsun sizlerede
kızlar ben bu göbek bağını hiç duymamıştım ya..iki tane hastane çıkışım var ama içinde öyle anlattığınız gibi bir parça yok..nası bişey ayarlamam gerekiyor tam olarak..yani yumuşak ve dikdörtgen bir parça mı?
bende hazıladım sadece cantalarına koymak kaldı
KENDIM ICIN
2 gecelık
1 pıjama
sabahlık
ORKID
buyuk kılotlardan 3 tane
emzırme sutyenı
emzırme atletı
hasta bezı
corap
kısısel bakım seylerı parfum,tarak, ıslak selpak ıvır zıvır
POYRAZ EFE ICIN
ıkı tane hastane cıkısı setı
tulum
ıkı tane battanıye
corap
bebek bezı
pısık kremı
ıslak selpak yenı dogan
anakucagı
baska ne konur bılmıyorum
bende hazıladım sadece cantalarına koymak kaldı
KENDIM ICIN
2 gecelık
1 pıjama
sabahlık
ORKID
buyuk kılotlardan 3 tane
emzırme sutyenı
emzırme atletı
hasta bezı
corap
kısısel bakım seylerı parfum,tarak, ıslak selpak ıvır zıvır
POYRAZ EFE ICIN
ıkı tane hastane cıkısı setı
tulum
ıkı tane battanıye
corap
bebek bezı
pısık kremı
ıslak selpak yenı dogan
anakucagı
baska ne konur bılmıyorum
koyduğunuz pijama gecelik takımları yazlık mı yoksa kışlık mı.
benim biri kısa kollu ve kapri diğeri üst sıfır kol alt uzun yazlık bişey
acaba bu yazlıklarla üşürmüyüm ki sağlıkcı olan annem çok üşüyceksin kalın kalın giy diyor
birileri çok terleyeceksin pişeceksin ince giy diyor.şaşırdım nasıl giycez
mayısın son haftası nasıl olur ki.bi de hastane zaten sıcak.
MyWorLd .!.:kızlar maşallah çantalar hazırlanmış okuduğum kadarıyla hiç kimse göbek bağı diye bişey koymamış neden ki kızlar:26: bu göbek bağı bebişin belini sarıp sarmalamak için dikdörtgen yumuşak kalın bi bez. hazır olarak satılıyormuş. eskilerin bir nevi kundağı. ama bu sadece bebeğin beli içinmiş. banada ocak ayında doğum yapan bi arkadaşım önerdi. fikir olsun sizlerede
resimler atmayı unutmuşum
Kızlar ben sabahlık almayı düşünmüyodum boşuna alcam sonra giymicem ne yapsam acaba siz hepiniz aldınız mı birde bebişe hırka veya yelek almamıştım mayısta ankara soğuk olurmu hırkamı alsam yelekmi bazı yerlere baktım bulamadımda yelek veya hırka nerden aldınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?