hazırlıklara başlanmış ne güzel
ne kadar çabuk geçti günler
sanki bu aya hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana
bizde kzıımın çantasını hazırladık
benimki hazır değil geceliğin boyunu falan kısalttırıcam bikaç işimiz var.
-10 lu hastane çıkışı içinde yeteri kadar giysisi var(eldiven ,şapka,+battaniyesi
bunlar hemşireye verilecek
-ağız mendili
-pişik kremi
-uni baby yenidoğan ıslak mendil
-yelek
-çorap
-10 tane bebek bezi 1 numara prima
-oto koltuğu
-kalın dışarıya çıkarken sarılacak battaniye
-alt açma
ben hemşireyle konuştum bir sorun çıkmazsa kısmetse mesela pazartesi oldun sezeryan salı 16:00 gibi çıkıyormuşsun.1 gece kalınacak yani.oyüzden çok fazla bişeye gerek yok dedi.
emzik ,biberon,ektra kıyafet falan hiç lazım değil dedi.
sütün gelmedi diyelim mama aldırıp kendileri kaşıkla yediriyolarmış(allah korusun )hepimizin bol bol sütü gelir inşallah.süt sağma makinaları bile varmış.ama gerek kalmaz bunlara inşallah.
bana hasta bezi onlar veriyomuş.tabi orkidde alıcam ben.
şimdilik bebek için bunlar yeterli dedi.
eğer unuttuğum bişey varsa kızlar bana hatırlatabilirsiniz
özelde mı yapacaksın doğumu karnını sarman ıçın çarsafta verıyorlar yada kum torbası sezaryanda
arkadaşlar ben de hazırlayayaım diyorum yavaş yavaş ne kadar çok şey gerekiyor böyle ya bebeğe 2 adet hastane çıkışı koysak yetmezmi ne biliyim bazı yerlerde zıbın tulum pijama takımı 4 5 adet felN YAZIYOR gerek varmı o kadar bilemedim
kızlar ben alt açmalık olarak hastaneye götürmek için tek kullanımlıklardan aldım can bebe ve dalin in var içerisindede 12 tane oluyor hastanede kullanıp atarım diye heryere sürünecek evdekini kullanmıycam o yüzden fiyaatıda yazıyıp can bebenin 12lisi 7buçuk lira dalin 10luydu galiba 9 lira aklınızda bulunsun bitane kendi yattığım yerede koyucam normal doğum olursa
hazırlıklara başlanmış ne güzel
ne kadar çabuk geçti günler
sanki bu aya hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana
bizde kzıımın çantasını hazırladık
benimki hazır değil geceliğin boyunu falan kısalttırıcam bikaç işimiz var.
-10 lu hastane çıkışı içinde yeteri kadar giysisi var(eldiven ,şapka,+battaniyesi
bunlar hemşireye verilecek
-ağız mendili
-pişik kremi
-uni baby yenidoğan ıslak mendil
-yelek
-çorap
-10 tane bebek bezi 1 numara prima
-oto koltuğu
-kalın dışarıya çıkarken sarılacak battaniye
-alt açma
ben hemşireyle konuştum bir sorun çıkmazsa kısmetse mesela pazartesi oldun sezeryan salı 16:00 gibi çıkıyormuşsun.1 gece kalınacak yani.oyüzden çok fazla bişeye gerek yok dedi.
emzik ,biberon,ektra kıyafet falan hiç lazım değil dedi.
sütün gelmedi diyelim mama aldırıp kendileri kaşıkla yediriyolarmış(allah korusun )hepimizin bol bol sütü gelir inşallah.süt sağma makinaları bile varmış.ama gerek kalmaz bunlara inşallah.
bana hasta bezi onlar veriyomuş.tabi orkidde alıcam ben.
şimdilik bebek için bunlar yeterli dedi.
eğer unuttuğum bişey varsa kızlar bana hatırlatabilirsiniz
seda fazladan zıbın takımı alt üst patikli de koy - eldivende fazladan ...
birtek hast. çıkışı koyma genede ..
kusuyorlar göğusleri ıslanıyor ... yada kaka yapıyorlar çok bide sulu oluyormuş ilk doğunca badilere geçebiliyor.. eldivenlerini emenler var sırılsıklam oluyor .. yedek koydum ben hep ..
bebek ne de olsa belli olmaz çünkü
kızlar maşallah çantalar hazırlanmış okuduğum kadarıyla hiç kimse göbek bağı diye bişey koymamış neden ki kızlar:26: bu göbek bağı bebişin belini sarıp sarmalamak için dikdörtgen yumuşak kalın bi bez. hazır olarak satılıyormuş. eskilerin bir nevi kundağı. ama bu sadece bebeğin beli içinmiş. banada ocak ayında doğum yapan bi arkadaşım önerdi. fikir olsun sizlerede
kızlar maşallah çantalar hazırlanmış okuduğum kadarıyla hiç kimse göbek bağı diye bişey koymamış neden ki kızlar:26: bu göbek bağı bebişin belini sarıp sarmalamak için dikdörtgen yumuşak kalın bi bez. hazır olarak satılıyormuş. eskilerin bir nevi kundağı. ama bu sadece bebeğin beli içinmiş. banada ocak ayında doğum yapan bi arkadaşım önerdi. fikir olsun sizlerede
Arkadaşlar bu canbebe nin hasta bezi var orta boymu yoksa büyük boyumu alacağız alan arkadaşlar bize bilgi versin
arkadaşlar aslında hasta bezi çok gereksiz bebeğiniz için aldığınız bezden kendinize de koyarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz hasta bezleri gerçekten çok büyük oluyo rahatsız edici ilk doğumumda bana hastanede bebğinin bezlerinden kullanm diye tavsiye ettiler gerçekten rahat ettim ikicide de hasta bezi hiç almadım kızımın bezinden kullandım zaten iki gün falan kullanırsınız ençok duruma göre daha sonra orkid gece en uzun olanlardan işinizi görür zaten azalmaya başlayınca yeterli oluyo uzun pedler yinede hasta bezi alacaksanız en küçük boyundan derim çünki orta boylar bile baya büyk bence
Bebek bezinin bel kısmını ne yapıyorsunuz canım iplemi bağlıyorsun küçük olduğu için kayma yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?