duni canım bir de çantanın resmini eklesen...benim o boy valizim yok sanırım...onu da almam gerekebilir...:26:fikir vermiş olursun ..ha olur mu?
Canımmm..süt pompası yazmıssın ama hastanede veriyolar kullanman için..
Gerci eminim hepimiz bi dusunuruz acaba steril mi temzi mi diye ama belki de sütümüz sakır sakır akacak gögüslerden..Erken diil mi bunu almak için acaba??
Canımmm..süt pompası yazmıssın ama hastanede veriyolar kullanman için..
Gerci eminim hepimiz bi dusunuruz acaba steril mi temzi mi diye ama belki de sütümüz sakır sakır akacak gögüslerden..Erken diil mi bunu almak için acaba??
canım, bebeğini emziremediğin zamanlarda (mesela uyuduğunda) sütünü sağma ihtiyacı duyucaksın. eğer sütün, göğüslerinde kalırsa süt kanalların tıkanır ve acı verirmiş. bu nedenle çalışmasanda pompaya ihtiyacın olabilir. ya da bebeğini emanet edip bi yere gittiğin zamanlarda
Kızlar ben bebeğin kıyafetlerini ayrı bir poşete koyup hemşireye vericem acaba battaniyeyi kalınmı koyayım ince mi koyayım? ne dersiniz
dun bebek için ağız bezi yazmamışsın onu yaz canım bi de nazar boncuku
Aslında zonox sana vericeğim cvbı yazmış ben birazda tikliyimdirde bu konuda bişi olursa benimkini kullansınlarrr:))
Ben içerde ince olanı vercem ısıya göre kalını kendim kullanırım...
Canım çantamda onlarda var ama unutmuşum aaa bide sarı kurdele sarılık olmasın diyeeee bak onuda yaziyim işte insanın aklına tek tek gelio valla...
evet sarılık için bir de yazmada koyuyorlar çocuğun kafasına sermek için ben pek anlamadımda
teşekkürler duncan arkadaşım emeğine sağlık valla çok faydalı olmuş paylaşımın..bende 32.haftamı bitirmek üzereyim..geçen hafta hazırladım..seninkiyle birebir aynı diyebilirim..hasta bezi almadım yanlız..bir markette gördüm..canped hasta pedi orta boy büyük boy ve fiyatı çokk uygundu.. kararsız kaldım hangi boyunu alıcağımı bilemedim..diğer herşey hazır..ben iki ayrı çanta yaptım..bebeğin ayrı benim ayrı..orta boy küçük spor çantalardan...aradığımızı direkt kolayca bulalım diye..birde göğüs pompan hangisinden hayatım yani bu klasik el yordamıyla eskilerden bildiğimiz tip mi? yoksa yeni çıkan elektriklilerden filan mı?
kızlaarr süt arttırıcı bitki çaylarıda koyun bence poset çaylardan..benim hastanede su ısıtıcıda istiyolarmış..Ben şu küçük kahvede yapılan makinalar varya ondan aldım..Yanıma rezene papatya yeşil çay alıcam birde bolbol içmek için..
Bende pazartesi yerleştiricenm hepsini.İnşallah tek valize sığar ..bende resimleriyle eklerim bitince..
ellerine sağlık canım..
ben de bir sitede şey okumuştum.. sargı bezinin içine pamuk koyun wc de temizlik için iyi olur yumuşaklık açısından(normal doğumda) diyordu.. ben hazırlıycam.. yani tuvalet kağıdıyla falan zor olabilir
ellerine sağlık canım..
ben de bir sitede şey okumuştum.. sargı bezinin içine pamuk koyun wc de temizlik için iyi olur yumuşaklık açısından(normal doğumda) diyordu.. ben hazırlıycam.. yani tuvalet kağıdıyla falan zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?